Skip to Content

Populaire Kerst LEGO bouwsets

Populaire Kerst LEGO bouwsets

Voor de echte Lego liefhebber zijn er, naast de zeer populaire LEGO adventskalenders (hier) speciale sets ontwikkeld die je kan bouwen en neerzetten tijdens de Kerst.

Zo kan je je eigen LEGO kerstboom bouwen, een kerstkrans of adventskalender maken, of diverse modelbouwsets voor kinderen en volwassenen om je eigen ‘kerstdorpje’ te creëren. Stiekem hebben wij de kerstkrans zelfs het hele jaar door gewoon in de woonkamer hangen ;-)

LEGO Iconic Kerstboom

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Creëer een feestelijke blikvanger met deze prachtige LEGO® Kerstboom (40573) bouwset. De kleurrijke boom is versierd met ballen en lichtjes en staat op een decoratieve mat. Plaats de gele ster erbovenop als finishing touch.

Met dit 2-in-1 model heb je de keuze om 1 grotere boom te bouwen of 2 kleinere. (De grote boom is ca. 30 cm hoog. De middelgrote boom is ca. 23 cm hoog en de kleine boom is ca. 16 cm hoog.)

Een bijzondere kerstboom – creëer een feestelijke blikvanger met deze LEGO® Kerstboom (40573) bouwset. Trakteer jezelf of geef de set cadeau aan kinderen of kerstliefhebbers vanaf 12 jaar

LEGO Iconic kerstkrans 2-in-1 adventskrans

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Leef in stijl naar Kerstmis toe met deze LEGO® Iconic kerstkrans 2-in-1 (40426). Deze bouwset bevat elementen van groenblijvende bladeren, die staan voor het eeuwige leve.

En geïllustreerde instructies voor het maken van 2 prachtige, decoratieve ontwerpen: een met een grote, bouwbare rode strik en een met 4 van stenen gebouwde kaarsen, die staan voor de 4 weken van de advent.

Dit leuke cadeau voor de decembermaand brengt extra feestvreugde in huis, of het nu aan de muur wordt gehangen, als tafeldecoratie wordt gebruikt of op een andere manier als blikvanger dient.

LEGO Ideas Home Alone Set

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Beleef scènes uit een van de populairste kerstfilms opnieuw met deze LEGO® Ideas Home Alone set (21330) om mee te spelen en neer te zetten. Het huis van de McCallisters zit vol herkenbare details en leuke kenmerken om hilarische scènes mee na te spelen.

Met een kachel in de kelder met LEGO verlichtingssteen, een functie om een strijkijzer te laten vallen, slingerende verfblikken, vallende boekenplanken, een tokkelbaan van de zolder naar de boomhut en nog veel meer. Elke verdieping van het huis is afneembaar en de muren en he dak kunnen open zodat je overal goed bij kunt.

Inclusief 5 LEGO minifiguren van Kevin McCallister, moeder Kate McCallister, boeven Harry en Marv en buurman Marley, plus het busje van Harry en Marv met een breekijzer en politiepet.

Met 3957 onderdelen is dit de grootste LEGO Ideas set tot nu toe. De stenen zijn verdeeld over zakjes die de plot van de film volgen, zodat je het verhaal opnieuw kunt beleven tijdens het bouwen.

LEGO® Holiday & Event Kerst Charles Dickens Tribute

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Beleef het bekenste Kerstverhaal in LEGO stijl. Deze speelset is een eerbetoon aan de schrijver Charles Dickens die het bekende “A Christmas Carol” kerstverhaal heeft geschreven.

De speelset bestaat uit een boek met een verborgen lade, waarop de titel van het boek en de naam van de schrijver staan. Op het boek staat het huisje van de arme boekhouder Bob Cratchit en zijn kreupele zoon Tiny Tim.

Voor de deur van het huisje staat de verbitterde vrek Ebenezer Scrooge die bezoek heeft gehad van 3 geesten. Weet jij hoe dit prachtige verhaal eindigt?

LEGO Arrenslee

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1250495&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Flego-kerst-40499-arrenslee%2F9300000057233565%2F&name=Lego%20Kerst%2040499%20Arrenslee

De Kerstman komt op bezoek! Deze LEGO® Arrenslee (40499) is een prachtig kerstcadeau en brengt een vrolijke sfeer in huis. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van het bouwen en bewonderen van de sierlijke slee, die wordt geleverd met 4 rendierfiguren.

De slee is volgepakt met cadeautjes, waaronder een gitaar, een paar ski’s en een teddybeer. Uiteraard heeft de Kerstman een uitgebreide verlanglijst bij zich!

Kinderen kunnen zelfs hun vrienden uitdagen voor een zoektocht. Lukt het ze om de verborgen kerstcadeautjes te ontdekken?

Met deze LEGO® Arrenslee (40499) haal je een feestelijke sfeer in huis. Dit kerstcadeau is leuk om te bouwen en neer te zetten en zal gegarandeerd in de smaak vallen. De set is inclusief een minifiguur van de Kerstman, 4 rendierfiguren met afneembare gedecoreerde zadels, 8 bouwbare ‘ingepakte’ cadeaus, plus een gitaar, een paar ski’s en een teddybeer.

LEGO Kerstmis treinrit

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Stap aan boord en maak een ritje in deze LEGO® trein in kerstsfeer met een rode locomotief en 2 groene wagons.

De set omvat ook een lantarenpaal met stadsplan, 2 winkelstalletjes, een kerstboom en verschillende accessoires. Inclusief 3 minifiguren: een machinist, een passagier en een winkelier. Een feestelijk cadeau voor echte LEGO fans!

Inclusief 3 minifiguren: een machinist, een passagier en een winkelier. Met rode locomotief en 2 groene wagons, een lantarenpaal met stadsplan, 2 winkelstalletjes, een kerstboom en verschillende bouwbare accessoires en elementen waaronder kopjes, kransen en een bankje.

LEGO voortuin van de kerstman

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Geniet van de winter met deze LEGO® Voortuin van de Kerstman (40484) bouwset. Het is een ijskoude, heldere nacht in de voortuin van de Kerstman, waar een attente elf een wortel voert aan een schattig rendier naast een frisse, heldere beek.

Deze prachtige omgeving is inclusief een besneeuwd Noordpoolbord en bomen, plus een handlantaarn voor de elf. Een inspirerend cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar en feestelijk bouwplezier met het hele gezin voor LEGO fans van alle leeftijden.

LEGO® Voortuin van de Kerstman (40484) bevat een minifiguur van een elf, een figuur van een rendier en een ijskoude, heldere omgeving met een beekje, met sneeuw bedekte bomen en een Noordpoolbord, plus een handlantaarn en wortelelement.

LEGO Creator Peperkoekenhuisje

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Een LEGO® Peperkoekhuisje om je vingers bij af te likken! Maak je kerstdorp nog mooier met dit unieke en suikerzoete Gingerbread House.

Overal waar je kijkt is het huisje afgeladen met heel veel lekkers: taartjes bij de voordeur, een zuurstok in de tuin, koekjes en snoepjes op het dak en de luiken en als “kers op de taart” een flinke toef slagroom op de schoorsteen!

Een unieke en exclusieve Limited Edition LEGO Creator set van een miniversie op microschaal van de LEGO Creator Expert 10267 Peperkoekhuisje bouwset. Door LEGO® als promotie uitgegeven in december 2019. Dit is de perfecte aanvulling LEGO Creator Expert winter sets!

LEGO Creator 3-in-1 Winter Dorpsmarkt

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Bouw je eigen feestdagen-scène vol stemming met de winter dorpsmarkt set met draaiende caroussel met bewegende paarden, etenskramen en 9 minifiguren!

LEGO Holiday Main Street7

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

De sfeervolle LEGO® Kerst dorpsstraat (10308) set is een echte aanwinst binnen de populaire LEGO Winterdorp collectie. Bouw een schattig kerstdorp met een speelgoedwinkel, muziekwinkel en publiek, plus de winkeliers en hun knusse appartementen. Bouw daarna de tram die iedereen na een dagje winkelen weer naar huis brengt.

Wat is er leuker dan tijdens de feestdagen met de tram te reizen? Bouw alle details van het voertuig, waaronder zitplaatsen voor 4 minifiguren. Je kunt het model zelfs motoriseren door LEGO Powered Up onderdelen en je eigen rails en verlichting toe te voegen (allemaal apart verkrijgbaar).

Bewonder alle details van de speelgoedwinkel en muziekwinkel met cadeautjes, plus daarboven gedetailleerde appartementen waar de winkeliers na een drukke dag tot rust kunnen komen.

De set bevat ook een tramhalte en een kind dat een brief naar de Kerstman stuurt. Er zijn 4 boekjes met bouwinstructies, zodat je met het hele gezin samen kunt bouwen.

LEGO Santa’S Visit

Kerst lego sets - Kerstliefde.nl

Droom je van de perfecte kerstavond? Met deze LEGO Bezoek van de Kerstman (10293) modelbouwset krijgen de feestdagen een magisch tintje. Dit project voor volwassenen is een ideale manier om tijd met elkaar door te brengen.

Bouw het gedetailleerde kersthuis en ontdek alle accessoires voordat je het op een mooi plekje neerzet.

Bekijk alle elementen die Kerstmis zo speciaal maken. Er hangen sokken boven de open haard, er staan een bord met koekjes en een glas melk klaarvoor de Kerstman en er is zelfs een plekje aan tafel voor hem vrijgehouden.

Buiten het huis vind je details zoals een kerstboom waarvan de lampjes oplichten wanneer je zachtjes op de boom drukt. De feestelijke sfeer wordt helemaal compleet met de cadeautjes, de brievenbus en de bouwbare takken onder het ‘besneeuwde’ dak.

Het Bezoek van de Kerstman maakt deel uit van de LEGO Winterdorp collectie, een reeks feestelijke modelbouwsets met kerstthema voor volwassenen.

Geniet van een magische bouwervaring met deze LEGO Bezoek van de Kerstman (10293) bouwset. Ontdek alle traditionele details rondom het bezoek van de Kerstman met een betoverend kersthuis om neer te zetten.

De set bevat 4 minifiguren: vader, moeder, dochter en de Kerstman, zodat je eindeloze knusse kerstdagen met het hele gezin kunt naspelen. Kijk hoe de Kerstman via de schoorsteen in de open haard belandt.

LEGO Elf Clubhuis

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Stap binnen in de wereld van de elfen en beleef het ware kerstgevoel. Dit schattige doe-het-zelfproject is een ideale manier om wat tijd voor jezelf te nemen. Bouw het zeer gedetailleerde Elf Clubhuis en bewonder alle knusse kenmerken.

Stap binnen in de wereld van de elfen en beleef het ware kerstgevoel. Deze modelbouwset met wafels, cadeautjes en sledetochten zit boordevol met jouw favoriete kersttradities.

Je vindt er een kerstboom vol versieringen, verschillende cadeautjes en een computer om bij te houden wie er dit jaar allemaal lief en stout zijn geweest. Met de telescoop kunnen de elfen kijken hoe de Kerstman opstijgt in zijn slee.

Dit Elf Clubhuis maakt deel uit van een reeks LEGO modelbouwsets voor volwassenen die van ingenieuze ontwerpen en gedetailleerde scènes houden. Het model is natuurlijk ook een geweldig kerstcadeau voor een dierbare.

Deze bouwset voor volwassenen en gezinnen is ca. 22 cm hoog en 13 cm diep: een indrukwekkend kerstcadeau met een displaymodel waar je elk jaar opnieuw van kunt genieten. De batterij voor de verlichtingssteen in deze set is inbegrepen, waardoor het clubhuis direct zijn gezellige gloed krijgt.

LEGO Creator Expert Winterdorp Station

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Bezoek je familie in de kerstvakantie met deze winterdorp stationsset inclusief treinstation in de sneeuw met lantarenpalen en klokkentoren met kransen, perron, brievenbus, groene bomen, besneeuwde overweg met spoorbomen en lampen en een prachtige, feestelijk versierde bus met deuren die open kunnen en een bagagerek met losse koffers en cadeaus.

Bij dit LEGO® Creator Expert model hoort ook een kaartjesloket inclusief dienstregeling en een loketraam met doorgeeflade voor kaartjes, plus een café met bedieningsluik en een gedetailleerd interieur met espressomachine, kopjes, een kassa en een menukaart. Inclusief vijf minifiguren.

LEGO Creator Expert Winter trein

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Uren LEGO bouw- en speelplezier voor het hele gezin met dit leuke model inclusief cirkelvormige baan, perron met bank en lantarenpaal, locomotief die kan worden uitgerust met Power Functies en met van stenen gemaakte rook in de schoorsteen, kolentender, platte wagon met roterende boom, cadeautjes en speelgoed en een gezellige rode wagon met gedetailleerd interieur en tafel.

Deze kersttrein heeft grote en kleine rode wielen en de trein is versierd met groene kransen, kerstverlichting en witte ‘boom’-elementen. Bij deze LEGO Creator Expert set horen 5 minifigures: een machinist, een conducteur, een oma, een jongen en een meisje.

LEGO Creator Expert Peperkoekenhuisje

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Welkom in het gezellige peperkoekhuisje, waar je de lekkerste feestdagen kunt beleven.

Dit prachtige LEGO® Creator Expert model bevat allerlei magische details, zoals geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop en een heerlijke façade met pilaren van zuurstokken, glinsterende ramen en een hoge schoorsteen voor de knusse gloeiende haard.

Buiten is het peperkoekmannetje bezig om de sneeuw op te ruimen met zijn sneeuwblazer, terwijl het peperkoekvrouwtje de baby in de kinderwagen legt.

Onder de kerstboom liggen pakjes en speelgoed, zoals een hobbelpaard en een speelgoedtrein.

Als je door de deur met de zuurstokpilaren gaat, ontdek je een knus interieur met allerlei snoepmeubels zoals een smaakvolle slaapkamer met een bed van chocolade en een suikerspinlamp en een badkamer met natuurlijk een toilet en een bad! Dit geweldige model heeft allerlei leuke details waarvan het water je in de mond zal lopen!

LEGO Creator Expert Speelgoedwinkel

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Welkom in de gezellige winter speelgoedwinkel! De feestdagen komen eraan en de speelgoedmaker is druk bezig met zijn nieuwste creaties! Buiten zijn kinderen aan het skiën of snowboarden en een prachtige sneeuwpop staat te glanzen in het licht uit de toren op de winkel.

Versier de grote kerstboom op het plein, speel met het nieuwsgierige katje op de houten bank en laat het koor een mooi kerstliedje zingen onder de straatlantaarn.

Een betoverende set inclusief ladder, bomen in allerlei maten, duivel-uit-een-doosje, speelgoed-tweedekker, helikopter, raket, trein, racewagen, truck, robot, sleepboot, teddybeer en een ingepakt cadeau.

Bouw je eigen magische winterlandschap! Inclusief sneeuwpop en 8 minifiguren met diverse accessoires: mannelijke zanger, vrouwelijke zanger, vrouw, 2 mannen, 2 jongens en een meisje.

LEGO Creator Expert Brandweerkazerne in winterdorp

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Spring op de slee en ga snel naar de besneeuwde LEGO® Creator Expert 10263 Brandweerkazerne in het winterdorp, waar iedereen volop in feeststemming is.

Buiten het met hulst versierde gebouw zijn de brandweermannen druk bezig! Ze laten de ijsbaan vollopen met water uit hun prachtige brandweerwagen terwijl een ijshockeyspeler toekijkt en een straatmuzikant kerstliedjes speelt op zijn saxofoon.

Bouw een schattige sneeuwpop met een ouderwetse hoge hoed en versier de kerstboom. Leg de cadeautjes en het speelgoed eronder en klim op de ladder van de brandweerwagen om de prachtige ster op de boom te plaatsen. Ga dan naar de brandweerkazerne en neem de trap naar de knusse keuken.

Doe het licht aan en geniet van een verfrissend drankje in het bijzijn van de lieve dalmatiër. Glijd dan via de paal naar beneden en ga terug naar het plein voor nog meer feestvreugde! Laat je fantasie de vrije loop met deze feestelijke LEGO Creator Expert set.

LEGO Winter Dorpsbakkerij

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Het is een winter wonderland in dit besneeuwde Lego stadje! Buiten zijn de eerste schaatser alweer te zien. Er hangt een heerlijke lucht, zou de bakker wat lekkers aan het bereiden zijn?

Inclusief 7½ minifiguren, sneeuwuil, paard en veel van de winter accessoires. Leeftijd vanaf 12 jaar.

LEGO Wintervillage Cottage

Populaire Kerst LEGO bouwsets - Mamaliefde

Bouw een vakantiehuis met de Winter Village Cottage van LEGO, inclusief kerstboom, een open haard met licht-steentje, iglo, een slee en sneeuwschuiver! Laat opa bij de open haard zijn krant lezen als je vader helpt om de boom op te zetten en bak een feestelijke maaltijd in de keuken met mama.

Als het haardhout op is, neem je de kinderen mee voor een ritje op de slee om te zien naar het bos. Daar zaagt papa het hout met zijn kettingzaag. Als de sneeuw te diep wordt, maak dan de weg vrij met de sneeuwschuiver.

Linda van Aken