Het is vast wel opgevallen dat ik de afgelopen week minder online was. Af en toe kwam er een foto online van een uitstapje. Maar verder weinig reacties op mijn blog en de social media. Zelfs de standaardblogjes kwamen niet online. Hoop nu weer het oude ritme op te pakken.

Het is namelijk vakantietijd! Even een weekje zonder laptop en gewoon met zijn viertjes zijn. Het was even puzzelen, maar toen was het toch mogelijk om tegelijk een week vakantie te reserveren zonder dat de weekenden al gevuld waren. In eerste instantie was het plan om naar Portugal te reizen. Al snel kwamen we erachter dat dát nauwelijks haalbaar is met twee kinderen onder de twee. In ieder geval niet als je ook nog een beetje wilt ontspannen tijdens je vakantie. In plaats daarvan gingen we een weekje naar Center Parcs. Heerlijk relaxt, gewoon genieten. Wat hebben we ook gebofd met het mooie zonnige weer. In deze blog wil ik alvast de leukste foto’s met jullie delen. Stil zitten is niets voor ons, dus we hebben aardig wat uitstapjes gemaakt. De komende tijd zal ik daar wat vaker over bloggen. Gewoon een leuke indruk van onze vakantie. En over onze ervaringen met Center Parcs. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier namelijk in het begin best tegenop zag. Een weekje Center Parcs associeer ik namelijk best wel met burgerlijkheid. Niet dat daar iets mis mee is, maar is toch een soort onzichtbare drempel. Een weekendje prima, maar een hele week, ‘de’ zomervakantie dit jaar, dat is toch wel iets anders.

Lees ook: Kindvriendelijke vakantieparken Nederland; top 10 goedkope, beste luxe of leukste parken met kinderen of peuters.
Lees ook: Drenthe met kinderen wat te doen? Leukste activiteiten, goedkope uitjes, bezienswaardigheden en tips dagje uit.

Vrijdag