Skip to Content

Schattige diertjes en vrolijke kleurtjes van Sinne bij Kruidvat

Schattige diertjes en vrolijke kleurtjes van Sinne bij Kruidvat

Aan het einde van 2023 lanceert het sprankelende nieuwe merk Sinne, in samenwerking met Kruidvat, een nieuwe betoverende collectie babyproducten. Geïnspireerd door schattige diertjes en gehuld in vrolijke kleurtjes, belooft deze collectie een feest voor de zintuigen van jouw kleintje te zijn. Van speelboekjes tot badbootjes, Sinne heeft alles wat je nodig hebt voor een kleurrijke start van het ouderschap.

Exclusief bij Kruidvat

Deze schattige babyproducten zijn in week 49 en 50 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Mis deze kans niet om jouw baby te verwennen met de betoverende wereld van Sinne. De collectie omvat een speelboekje, bijtring, badboekje, rammelaar en badbootjes, elk ontworpen met oog voor detail en speelsheid.

Terwijl de rammelaars en bijtringen exclusief verkrijgbaar zijn in de winkel, zijn de overige producten zowel in de winkel als online beschikbaar. Dit geeft ouders de flexibiliteit om te kiezen hoe ze de betoverende wereld van Sinne in het leven van hun kleintje willen introduceren.

Voor nieuwsgierige aagjes: rammelaars en bijtringen

Schattige diertjes en vrolijke kleurtjes van Sinne bij Kruidvat

De rammelaars van Sinne zijn meer dan alleen schattige speeltjes. Met geborduurde details in de vorm van lieve diertjes, komen ze in verschillende kleuren. Perfect voor nieuwsgierige aagjes die hun zintuigen willen ontdekken. De bijtringen, verkrijgbaar in drie zachte pastelkleuren, zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een verlichting voor kleintjes wanneer de eerste tandjes doorkomen.

Bubbelplezier met badbootjes

Schattige diertjes en vrolijke kleurtjes van Sinne bij Kruidvat

De set van drie badbootjes biedt ultiem waterplezier voor jouw kleintje. Met vrolijke printjes aan beide zijden, kunnen de bootjes worden omgedraaid voor een steeds veranderende ervaring. De toegevoegde watergaatjes zorgen voor bubbels en verhogen het speelplezier tijdens het badtijdritueel. De bootjes worden verkocht in een mooie geschenkverpakking.

Leerzaam badboekje voor gezellige momenten

Schattige diertjes en vrolijke kleurtjes van Sinne bij Kruidvat

Het zachte badboekje van Sinne is een educatief feest voor in bad. Met vier pagina’s vol verschillende vormen en levendige junglevriendjes, staat plezier centraal. Een geweldige manier om kostbare momenten door te brengen met jouw kleintje terwijl ze genieten van het bad.

Speelboekje voor plezier onderweg

Het speelboekje van Sinne is ontworpen voor onderweg. Met vier pagina’s vol vrolijke icoontjes en een handige hangring, kan dit boekje eenvoudig aan de kinderwagen worden bevestigd. Zo kan jouw kleintje overal genieten van het speelse vermaak van Sinne.

Sinne en Kruidvat hebben samen een onweerstaanbare collectie babyproducten gecreëerd die de zintuigen prikkelen en ouders inspireren. Met schattige diertjes en vrolijke kleurtjes belooft Sinne een kleurrijke start van het ouderschap, waarbij elk product ontworpen is met liefde en zorg. Mis deze exclusieve kans niet om jouw baby te verwennen met de magie van Sinne bij Kruidvat!

Linda van Aken