Skip to Content

Toy2 track connectors review

Toy2 track connectors review

Je hebt vast wel eens gehad dat je favoriete speelgoedspoorweg eindigde omdat je geen verbindingsstukken had. Of dat je een nieuw favoriet speelgoedspoorweg wilde maken, maar je kon de tracks niet aansluiten. Nou, die problemen zijn met de nieuwe Toy2 track connectors eindelijk voorbij!

Deze nieuwe track connectors zijn geweldig! Ze maken het mogelijk om elk soort Toy2 speelgoedspoorweg aan elkaar te koppelen, ongeacht het merk of type. Dit betekent dat je eindeloos veel mogelijkheden hebt om nieuwe en unieke speelgoedspoorwegen te maken.

TOy2 Track

De track connectors zijn eenvoudig te gebruiken en werken met elk soort Toy2 track. Dit maakt het maken van nieuwe spoorwegen een fluitje van een cent. Bovendien zijn de connectors stevig en betrouwbaar, zodat je spoorwegen altijd goed aan elkaar blijven zitten.

Als je houdt van speelgoedspoorwegen, dan zijn deze nieuwe Toy2 track connectors echt een uitkomst. Ze maken het mogelijk om onbeperkt nieuwe spoorwegen te maken, waardoor je urenlang speelplezier hebt.

Met de Toy2 track connectors is het mogelijk om DUPLO blokken te verbinden met houten treinrails van BRIO, IKEA, etc.

Veel langere levensduur en speeltijd met Toy2 Track Connectors

Toy2 Track Connectors maken het mogelijk om houten treinrails (bijvoorbeeld van BRIO® of IKEA) te verbinden met DUPLO®-bouwstenen of vergelijkbaar.

Hierdoor kun je met je kinderen: samen ondanks het leeftijdsverschil geweldige houten treinrails bouwen en een nieuw leven blazen in oud speelgoed – en daarmee een veel langere levensduur en speeltijd. TOY2 Railverbinders verbindt niet alleen speelgoed met elkaar, maar ook kinderen en volwassenen!

Hierdoor kun je met je kinderen:

•    geweldige houten spoorbanen bouwen
•    samen bouwen, ook als er een leeftijdsverschil is
•    oud speelgoed een nieuw leven geven, waardoor het speelgoed duurzamer wordt en nog meer speeltijd oplevert

Plan een moment om je zoon of dochter te helpen met het bouwen van een spoorbaan die ook de hoogte in kan en laat de fantasie en het spel zich vanzelf ontvouwen.

Connector set

De set bestaat uit 46 Toy2 track connectors die je kunt gebruiken voor een groot en geavanceerd bouwproject. Deze track connectors kunnen ook dienen als aanvulling op elke andere Toy2 track connector set.

Let op: De houten rails en bouwstenen zijn niet inbegrepen in de set.

Linda van Aken