Skip to Content

Rutger & Thomas Fandag op Duinrell

Rutger & Thomas Fandag op Duinrell

Op zondag 21 april staat Duinrell volledig in het teken van de bekende youtubers Rutger, Thomas en hun avontuurlijke metgezel Paco. Speciaal voor hun fans wordt een onvergetelijke Fandag georganiseerd, waarbij Duinrell wordt omgetoverd tot een waar paradijs voor liefhebbers van pretparken en deze youtubers.

Rutger & Thomas Fandag

Na het overweldigende succes van de boeklancering van ‘Het Pretpark’ in Pacoland, hebben Rutger en Thomas besloten om hun fans nog meer te bieden. Op 21 april kunnen fans zich verheugen op een exclusieve Fandag in Duinrell, waar een scala aan activiteiten en attracties op hen wacht.

Met een speciaal Fandag Ticket krijgen bezoekers toegang tot het Q&A Theater, waar ze Rutger en Thomas persoonlijk kunnen ontmoeten en vragen kunnen stellen. Dit is een unieke kans om meer te weten te komen over hun avonturen en YouTube-ervaringen. Hoewel er geen foto- of signeermoment is met Rutger en Thomas, bestaat de mogelijkheid om tijdens de Q&A een kans te maken op een foto en om een vraag te stellen.

Daarnaast kunnen fans deelnemen aan de spannende Pacoland Speurtocht, waarbij fantastische prijzen te winnen zijn. En voor degenen die graag wat souvenirs willen scoren, is er de Paco Shop, waar de volledige merchandise-collectie van Rutger en Thomas verkrijgbaar is.

Paco zal zelf niet aanwezig zal zijn in het park, toch zullen fans genoeg van hem terugzien tijdens de Fandag.

Geniet van alle attracties

Naast de speciale activiteiten hebben alle gasten tijdens de Rutger & Thomas Fandag toegang tot alle attracties die Duinrell te bieden heeft. Van spannende achtbanen tot actieve trampolines, er is voor elk wat wils. De attracties zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur, dus er is volop tijd om van alles te genieten.

Voor degenen die ook graag een duik willen nemen, zijn er apart verkrijgbare entreetickets voor het Tikibad, waar bezoekers kunnen genieten van eindeloos waterplezier tot 22.00 uur.

Tickets en extra’s

Tickets voor de Fandag op 21 april zijn verkrijgbaar voor €29,95 per persoon via de officiële website van Duinrell. Het is echter belangrijk om snel te zijn, aangezien er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar is.

Voor bezoekers met een Duinrell-abonnement biedt deze dag toegang tot Duinrell, maar niet tot de extra activiteiten en de Q&A. Hiervoor dienen apart tickets te worden aangeschaft of het verblijfsarrangement te worden geboekt.

Een weekend vol herinneringen

Voor fans die de ervaring willen verlengen, biedt Duinrell een speciale deal aan. Wie een overnachting boekt in de nieuwe Premium Plus Duingalow voor 6 personen, ontvangt een leuk extraatje: één Paco knuffel en één exemplaar van het Pretpark-boek. Ook zit twee uur zwemmen inbegrepen in deze deal.

Een dag om naar uit te kijken

De Rutger & Paco Fandag op Duinrell belooft een dag te worden vol plezier, avontuur en onvergetelijke herinneringen. Met een mix van exclusieve activiteiten, toegang tot alle attracties van Duinrell en speciale extra’s, is dit evenement een absolute must voor fans van Rutger, Thomas en Paco. Mis deze kans niet om een dag vol spanning en vermaak te beleven temidden van je favoriete YouTube-sterren en de magie van Duinrell!

Linda van Aken