Skip to Content

De perfecte Nintendo Switch activiteiten- en cadeautips voor de feestdagen

De perfecte Nintendo Switch activiteiten- en cadeautips voor de feestdagen


Het is november, en dat betekent dat de feestdagen eraan komen en Black Friday in aantocht is. Sinterklaas en Kerst, het eind van het jaar betekent dat het tijd is om samen te komen, gezelligheid met familie en samen de verschillende feestdagen te vieren. Daar horen natuurlijk ook cadeaus bij.

Omdat veel mensen door de (kerst)bomen het bos niet meer zien, geven we graag een aantal leuke tips met spellen en activiteiten om samen te doen, om het einde van het jaar nóg leuker te maken en een helpende hand te bieden met de verlanglijsten.

Splatoon 3

Vorm een team en schiet je met inkt een weg naar de overwinning in Splatoon 3. In de spelstand Grondoorlog nemen twee teams het tegen elkaar op om zoveel mogelijk terrein te veroveren met hun inkt. In deze nieuwste versie vind je nieuwe levels, moves, wapens, spelstanden en modeartikelen.

Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas

Dit jaar lanceerde de Circuit-uitbreidingspas van Mario Kart 8 Deluxe. Deze DLC bevat maar liefst 48 nieuwe banen, die in 6 verschillende waves voor het einde van 2023 uit zullen komen. Deze winter komt een heuze winterbaan uit: Dennenboomdorp.

Nintendo Switch Sports

Zwaai, trap en smash! Doe mee aan diverse sportactiviteiten op de Nintendo Switch; Nintendo Switch Sports met onder andere de sporten bowlen, volleybal, tennis en badminton. In de winter wordt een zevende sport toegevoegd: golf.

Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Verken een levendige open wereld in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Je vindt overal Pokémon: in de lucht, in het water, in de bossen en op straat. Ga samen met vrienden op pad in Paldea. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet komen uit op 18 november.

Nintendo Switch-familie

De Nintendo Switch is het perfecte cadeau waarmee je altijd en overal kan spelen, zowel alleen als samen. De Nintendo Switch-familie bestaat uit de Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED-Model en Nintendo Switch Lite.

Upgrade jouw ervaring met Nintendo Switch Online of Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Hiermee maak je het mogelijk om online tegen mensen overal op de wereld te spelen. Met Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket ontvang je nog meer voordelen, zoals gratis uitbreidingen van games.

Deze games vind je hier.

Linda van Aken