Skip to Content

5 LEGO liefde & Valentijn sets voor hem en haar

5 LEGO liefde & Valentijn sets voor hem en haar

14 februari, Valentijnsdag, de dag van de ‘liefde’. Om dat te vieren zijn er veel mensen die een cadeautje kopen voor de ander, dat kan natuurlijk een standaard bosje bloemen of chocolade zijn. Maar voor de LEGO liefhebbers is een toepasselijke LEGO set natuurlijk een absolute aanrader

. Het voordeel is dat je dit niet alleen kan geven, maar ook samen kan bouwen, weer eens wat anders dan een romantische (bioscoop) film kijken.

LEGO® Hart versiering (40638)

LEGO Valentijn sets - LEGOliefde.nl

Schenk een speciaal iemand je hart deze Valentijnsdag – letterlijk!

Met 254 onderdelen, een ophangelement om neer te zetten en tal van extra accessoires voor volledige aanpassing, is deze LEGO® Heart Ornament-set een doordacht en creatief cadeau voor je Valentijn.

Je zult het geweldig vinden om het samen te bouwen en in te richten, en dan hoef je alleen nog maar te beslissen waar je het ophangt.

Het is perfect voor thuis of op kantoor, en je zult aan elkaar denken elke keer dat het je aandacht trekt.

LEGO rozen (40460)

LEGO Botanical sets - LEGOliefde.nl

Vier een bijzondere gelegenheid met deze LEGO® Rozen (40460). Ze zijn het ideale cadeau voor Valentijn, Moederdag of om iemand te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft.

En ze zorgen voor een ware kleurenpracht in elke ruimte wanneer je ze in een vaas zet. Deze eenvoudig in elkaar te zetten set bevat 2 rode bloemen, groene bladeren en in lengte verstelbare stelen.

LEGO Bloemen boeket (10280)

LEGO Botanical sets - LEGOliefde.nl

Ok, vooruit, toch een boeket bloemen, maar dan een die niet vergaat! Dit boek bevat representaties van echte bloemen zoals rozen, leeuwebekken, klaprozen, asters, madeliefjes en grassen.

Deze set is perfect voor iedereen die van bloemen houdt of van wat rustige tijd houdt met een mindful, creatief project. De bloemblaadjes kunnen in verschillende standen worden gezet en de stelen zijn in lengte verstelbaar voor volledige personalisatie.

Deze set kan je combineren met de LEGO® Icons Wildbloemenboeket (10313) voor nog meer weergavemogelijkheden! Deze kleurrijke set is geïnspireerd op korenbloemen, lavendel, schijnpapaver, fluitenkruid, ledervarens, gerbera’s, ridderspoor en lupines.

Eenmaal voltooid, kunnen deze LEGO bloemen worden neergezet in een mooie vaas en vormen ze een echte blikvanger die elke ruimte zal opfleuren.

En zoals elke set in de LEGO® Botanische Collectie , zijn veel elementen in de LEGO Bloemenboeket set gemaakt van plantaardig plastic gemaakt van duurzaam gewonnen suikerriet! Ook nog eens een duurzaam cadeau dus!

LEGO Valentijn Dwergpapegaaien (40522)

LEGO Valentijn sets voor hem en haar - LEGOliefde.nl

Niets zegt liefde zo goed als een paar tortelduifjes. De perfecte display-set voor partners om te delen, de vogels rusten op een tak versierd met roze harten en bloemen naast een groot rood hart om duidelijk te maken hoeveel de twee verliefd zijn.

Met 298 onderdelen is dit een geweldige gedeelde activiteit voor twee om samen tijd door te brengen met bouwen op Valentijnsdag en het is een geweldige set om het hele jaar door mee te pronken.

LEGO Brickheadz Valentijnsbij

ABB7C22B

Bouw je een weg naar iemands hart en vraag “Wil jij mijn Valentijn zzzzijn?” met deze schattige LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur. Bewonder de lieve roze wangetjes, de beweegbare vleugels, het afneembare hart, de honingpot, de rozen en de zonnebloemen.

De figuur is inclusief een bouwbare bodemplaat met seizoenskalender en BrickHeadz logo, zodat je geliefde hem makkelijk thuis, op kantoor of waar dan ook kan neerzetten.

LEGO Romantische Picknick (40236)

LEGO Romantische Picknick (40236)

Vier de liefde met deze romantische picknickset voor Valentijnsdag, inclusief 2 verliefde minifiguren die op een hartvormig grasveld genieten van broodjes, cakejes en een drankje in de schaduw van een boom vol bloesem.

De set bevat ook een bouwbaar picknickkleed, een rode ballon, een boeket bloemen en etens- en drankaccessoires: alles wat je nodig hebt voor een heerlijke lentepicknick! Een feestelijk cadeau voor echte LEGO® fans.

LEGO Art Wereldkaart (31203)

LEGO ideas world map - LEGOliefde.nl

Houdt de ander van reizen? En wil je echt een statement maken; dan is deze gigantische LEGO Art wereldkaart een aanrader.

Dit was op het moment van uitkomen de grootste LEGO set tot nu toe en biedt je de keuze uit 1 van de 3 opvallende kaarten om te bouwen en een mooi plekje te geven.

Deze set bevat maar liefst 11695 onderdelen, waaronder 40 platen voor aan de muur, een omlijsting van LEGO stenen, 2 unieke ophangelementen en een tegelwipper voor eenvoudig herbouwen.

Met deze verrassende versie van de klassieke wereldkaart kun je je creativiteit aan iedereen laten zien. Bouw de kaart aan de hand van het voorbeeld of pas de oceanen aan en geef je eigen draai aan de wereld. Verplaats de landgedeelten op 1 van de 3 manieren om de wereld opnieuw in te delen en markeer bijzondere plekken met kleurrijke pinnetjes.

Ontsnap even aan de drukte en ga helemaal op in een creatieve bouwuitdaging met dit indrukwekkende kunstwerk.

Linda van Aken