Skip to Content

KreaDoe lentefestival in de Jaarbeurs Utrecht met nieuw babyplein

KreaDoe lentefestival in de Jaarbeurs Utrecht met nieuw babyplein

Van 19 t/m 21 april 2024 opent de Jaarbeurs haar deuren voor het bruisende KreaDoe Lentefestival! Dit festival belooft een ware viering van creativiteit en gezelligheid te worden, waar bezoekers worden ondergedompeld in een kleurrijk paradijs van inspiratie en innovatie.

Van eindeloos shoppen tot het bijwonen van creatieve workshops en het ontmoeten van bekende influencers, er is voor elk wat wils op dit festijn. Hieronder nemen we je mee door de hoogtepunten en activiteiten die je kunt verwachten tijdens het KreaDoe Lentefestival. 🌸🌼🎨

Duurzaamheid en creativiteit

KreaDoe lentefestival in de Jaarbeurs Utrecht met nieuw babyplein

Een van de centrale thema’s van het KreaDoe Lentefestival is het bevorderen van duurzame hobby’s, hergebruik en upcycling. Bezoekers worden aangemoedigd om nieuwe manieren te ontdekken om creatief te zijn met behoud van respect voor het milieu. Dit uit zich in workshops en exposities die gericht zijn op het gebruik van gerecyclede materialen en het ontwikkelen van vaardigheden om duurzame kunst en ambachten te creëren.

Workshops en creatieve ontdekkingen

KreaDoe lentefestival in de Jaarbeurs Utrecht met nieuw babyplein

Een hoogtepunt van het festival zijn de honderden workshops die worden aangeboden. Of je nu geïnteresseerd bent in handlettering, kaarsen maken of het creëren van je eigen interieurdecoraties, er is altijd iets nieuws te leren en te ontdekken. Het KreaDoe Lentefestival is de perfecte gelegenheid om hands-on ervaring op te doen en je creatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

KreaDoe On Stage: Interviews, winacties en optredens

KreaDoe lentefestival in de Jaarbeurs Utrecht met nieuw babyplein

Op het podium van KreaDoe On Stage vinden allerlei spannende activiteiten plaats, variërend van interviews met favoriete influencers tot boeklanceringen en live optredens. Bezoekers kunnen genieten van boeiende gesprekken, deelnemen aan winacties en zich laten inspireren door de creatieve energie die op het podium te vinden is.

KreaKids: Creativiteit voor Jong en Oud

KreaDoe lentefestival in de Jaarbeurs Utrecht met nieuw babyplein

Het KreaDoe Lentefestival is een feest voor het hele gezin, inclusief de jongste creatievelingen. Speciaal voor kinderen zijn er tal van leuke activiteiten georganiseerd, zoals schminken, koekjes versieren en het ontmoeten van het iconische Nijntje.

Met de KreaKidsRoute en het KreaKids Plein is er genoeg te ontdekken en te beleven voor kinderen van alle leeftijden.

Nieuw: Het Babyplein

Een gloednieuwe toevoeging aan het festival is het Babyplein, een speciale ruimte gewijd aan alles wat met baby’s te maken heeft. Van sensorisch speelgoed tot schattige babykleertjes, dit plein biedt een divers assortiment aan babygerelateerde producten en diensten voor aanstaande ouders en gezinnen.

Ontmoet je favoriete creatieve influencers

Een ander hoogtepunt van het KreaDoe Lentefestival is de kans om je favoriete influencers en artiesten te ontmoeten. Van Luna Sabella tot Jill & Creachick, het festival biedt de mogelijkheid om persoonlijk in contact te komen met inspirerende figuren uit de wereld van creativiteit en lifestyle.

Een feest van creativiteit en inspiratie

Het KreaDoe Lentefestival belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die van creativiteit en gezelligheid houdt. Met een scala aan workshops, activiteiten en exposities is er geen tekort aan inspiratie en plezier voor alle bezoekers. Mis dit kleurrijke feest van creativiteit niet en beleef samen met duizenden andere enthousiaste deelnemers het KreaDoe Lentefestival bij de Jaarbeurs!

Linda van Aken