Skip to Content

4 cadeautips voor kersverse ouders

4 cadeautips voor kersverse ouders

Er is niets mooier dan wanneer er een baby op komst is in de vriendenkring of familie. Wanneer de baby er dan eindelijk is wil je natuurlijk een leuk en origineel cadeau geven aan de kersverse ouders. Maar wat geef je dan? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen en laten wij jullie daar nou eens mee helpen. We snappen dat het lastig kan zijn om iets te bedenken wat zowel praktisch als persoonlijk is. In dit artikel delen we 4 tips om je op weg te helpen.

Babykleding met een persoonlijke touch

Eén van de leukste cadeaus om te geven aan kersverse ouders is babykleding met een persoonlijke touch. Denk hierbij aan een schattig rompertje of shirtje met de naam van de baby erop bedrukt. Dit geeft het cadeau een extra speciaal tintje en zorgt ervoor dat de ouders altijd een mooie herinnering hebben aan de geboorte van hun kindje. Je kunt er ook voor kiezen om een setje kinder shirt bedrukken met een grappige tekst of afbeelding. Zo kunnen de ouders hun kleintje in stijl kleden en zorgen voor leuke fotomomenten.

Een gepersonaliseerd fotoalbum

Een foto zegt soms meer dan duizend woorden en daarom kan een gepersonaliseerd fotoalbum een geweldig cadeau zijn voor kersverse ouders. Hierin kunnen ze alle bijzondere momenten van hun kindje vastleggen en voor altijd bewaren. Je kunt ervoor kiezen om het fotoalbum te laten bedrukken met de naam van de baby en de geboortedatum, zodat het een echt uniek en persoonlijk cadeau wordt. Zo kunnen de ouders al die mooie herinneringen altijd terugkijken en koesteren. 

Een handgemaakt kraamcadeau

Als je graag iets persoonlijks en unieks wilt geven aan de kersverse ouders, dan is een handgemaakt kraamcadeau een goed idee. Denk hierbij aan een zelfgemaakte deken, knuffel of babymobiel. Door iets met liefde en zorg zelf te maken, geef je een cadeau dat echt speciaal is en waar de ouders veel waarde aan zullen hechten. Bovendien laat je hiermee zien dat je hebt nagedacht over het cadeau en er moeite in hebt gestoken, wat altijd wordt gewaardeerd.

Een verzorgingspakket voor moeder en baby

Na de bevalling kunnen zowel moeder als baby wel wat extra verzorging gebruiken. Daarom is een verzorgingspakket een praktisch en leuk cadeau voor kersverse ouders. Denk hierbij aan verzorgingsproducten voor de baby, zoals shampoo, lotion en billendoekjes, maar ook aan producten voor de moeder, zoals bodylotion, badolie en een ontspannende geurkaars. 

Voor nog een extra persoonlijke touch kun je er ook voor kiezen om een dames hoodie bedrukken met een leuke tekst of afbeelding die past bij de nieuwe mama. Zo kan zij trots laten zien dat ze een kersverse moeder is en tegelijkertijd comfortabel rondlopen.

Linda van Aken