Skip to Content

Vintage & Retro LEGO sets

Vintage & Retro LEGO sets

Behoefte aan een stukje nostalgie? Dan zijn deze LEGO sets een aanrader!

LEGO® Atari® 2600 (10306)

Vintage LEGO sets - LEGOliefde.nl

Keer terug naar de jaren 1980 met deze LEGO® Atari® 2600 (10306) bouwset voor volwassenen. Geniet van een boeiend project en bouw deze gedetailleerde replicaconsole met gamecartridges, joystick en minimodellen van gamescènes.

Deze replicaversie van de Atari® 2600 console bevat talloze authentieke details die je zult herkennen van de echte console, maar dan met een leuke LEGO® draai eraan.

Gamers zullen de 3 minimodellen met thema’s uit 3 populaire Atari® games geweldig vinden. Herontdek de populairste Atari® games: Asteroids™, Adventure en Centipede™.

Elke game heeft een eigen cartridge en een eigen bouwbare scène, waaronder een ruimteschip dat op asteroïden schiet, een kasteel en een duizendpoot met paddenstoelen. De cartridges passen in de sleuf in de vintage console en kunnen worden bewaard in de cartridgehouder. Bekijk het artwork dat is geïnspireerd op de originele Atari® ontwerpen met een vleugje LEGO stijl.

Jee kunt zelfs een verborgen nostalgische eighties-scène bouwen, het verborgen minimodel toont een kind dat Asteroids™ speelt in een jaren 1980-kamer. Bekijk alle details, zoals de klassieke tv, gettoblaster, posters, retrotelefoon en rolschaatsen

Kun je niet stoppen met je favoriete game? Geen probleem. Met LEGO sets voor volwassenen hoef je je niet te haasten. Ontspan je en geniet van het proces. Deze bouwset om te verzamelen is een boeiend project voor jezelf en een topcadeau voor andere gamers.

Wist je dat Adventure een van de eerste games was met een easter egg? Zoek het eerbetoon dat de LEGO® ontwerper in dit model heeft gestopt.

LEGO Ideas Typemachine (21327)

LEGO voor volwassenen - LEGOliefde.nl

Haal even de stekker uit je digitale leven en keer terug naar eenvoudiger tijden tijdens het bouwen van dit LEGO® Ideas model van een ouderwetse typemachine (21327). Deze typemachine is gemaakt door een LEGO fan, waarna er door andere fans op is gestemd. Het ontwerp is geïnspireerd op de schrijfmachine van Ole Kirk Kristiansen, de oprichter van de LEGO Groep, en beweegt en klinkt net als de echte versie.

De middelste typearm komt omhoog wanneer je een letter indrukt en is verbonden met de wagen die over het papier beweegt tijdens het typen. Er is ook een rol waar je echt papier omheen kunt wikkelen. De set is inclusief een brief die is geschreven door Thomas Kirk Kristiansen, familielid van de vierde generatie eigenaars van de LEGO Groep.

Lego Vintage taxi (40532)

Vintage & Retro LEGO sets - Mamaliefde

Deze authentieke klassiek taxi van LEGO (LEGO 40532). Wil je dat de gasten in je stad in stijl gebracht en gehaald worden? Dan is deze LEGO Taxi een must-have. Deze taxichauffeur van deze LEGO Vintage Taxi natuurlijk ook gewoon zijn werk.

LEGO Vespa 125 (10298)

LEGO voor volwassenen - LEGOliefde.nl

Dompel je onder in een mindful bouwproject met stijl met deze LEGO® Vespa 125 modelkit voor volwassenen. Deze scooter, geïnspireerd op de klassieke Vespa Piaggio uit de jaren 1960, heeft een pastelblauwe kleur – een erg zeldzame LEGO kleur die bouwfans zeker zal aanspreken.

Om het 75-jarig bestaan van Vespa te vieren, hebben de LEGO ontwerpers nauw samengewerkt met het lifestylemerk om dit prachtige model na te maken als meeslepende bouwervaring, speciaal voor volwassenen.

Net als de echte scooter is dit bouwbare Vespa-model voorzien van enkelzijdige voorwielophanging, 2 zadels, een afneembare motorklep met een van stenen gebouwde motor eronder en een werkende standaard plus een werkend stuur. De finishing touches zijn het Vespa logo, een klassieke, Italiaanse nummerplaat uit de jaren 1960, een reservewiel, een helm en een mand met een bos bloemen achterop.

Linda van Aken