Vandaag was het misschien een relatief warme dag, maar het najaar is nu echt begonnen. De verwarming hier in huis staat al aan. De eerste voorbereidingen voor de feestdagen zijn begonnen. En daarbij hoort sinds een aantal jaar ook het uitkijken naar Disney on Ice bij. Een megaspektakel op ijs dat indruk blijft maken. Als klein meisje werd ik al meegenomen hierheen en ik vind het dan ook enorm leuk om mijn eigen kinderen mee te nemen. Een geweldig uitstapje aan het begin van de kerstvakantie.

Disney on Ice Magisch IJsfestival

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en overgetelijke figuren. Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Alle favorieten van mijn kinderen komen voorbij; Van Vaiana tot Elsa en van Belle tot de Kleine Zeemeermin. Sinds we onlangs Disney+ hebben zijn dit ook de films die we als eerste hebben gekeken en geen genoeg van krijgen. We, want zelf vind ik het ook nog veels te leuk om te kijken ;-)

Data; 11 tot 15 december in Rotterdam Ahoy & 21 tot 29 december in Jaarbeurs Utrecht.

Meer informatie vind je hier.

© Disney/© Disney/Pixar

Lees ook

Linda van Aken
Latest posts by Linda van Aken (see all)