Skip to Content

Wanted: hot, sexy mama!

Wanted: hot, sexy mama!

Hot sexy mama? Ik heb net mijn zoon van vier op de WC-pot gedeponeerd. Sinds hij het staande piesen heeft ontdekt, vindt hij zitten maar iets voor watjes, dus stop ik hem een reclameblaadje in zijn handen. Om hem af te leiden.

Je moet als moeder nu eenmaal pro-actief zijn op bepaalde onzalige gedachten van zo’n kleuter. 

Hot Sexy mama!

Zoals hij daar zit, vind ik hem ultraschattig. Mocht het me geen ban opleveren voor Instagram of Facebook, ik had hem er al lang op gezwierd. De broek op de enkels, de voeten nog mijlenver van de grond; hij lijkt zo nietig tegenover die grote, grote WC.

Nochtans is hij zichzelf niet van zijn nietigheid bewust. Naar gelang de belangrijk van de brief die hij moet schrijven, ordonneert hij me uit of in het Kleinste Kamertje. Hij is erg gesteld op zijn privacy, maar vermag prettig gezelschap, als hij niet te hard hoeft te werken.

We praten dan over koetjes en kalfjes en ik wacht met het WC-papier in mijn handen, tot my master klaar is om zich te laten bedienen.

Terwijl ik de voor- en/of de achterkant schoon veeg, krijg ik vaak een levendig verslag over de ervaring, de kleur en de consistentie van het gedane, alsof het een soap betreft, ééntje alwaar ik elke dag naar kijk.

Het heeft geen zin om hem op het ongepaste van zo’n informatie te wijzen, ongepast staat vooralsnog niet in zijn woordenboek. Bovendien is zijn mama zijn beste vriendin en die mag alles van hem weten.

Laatst werd ik teruggeroepen. ‘Mamaaaa, kom is’.
‘Ja, jongen?’
‘Kijk is.’
Mama nadert en ziet dat ze een bikinimodeblaadje in zijn knuisten stopte.
‘Deze mama wil ik.’

Deze mama betreft een zwartharige vamp met onbestaande heupen en kont. Ze draagt drie lapjes op strategische plaatsen in een uitdagend tijgerprintje. Ik ben blond en geprononceerder – en draag vandaag mijn dagelijkse kloffie.

Mijn jongen wil dus een andere mama. Ik zou kunnen roepen dat ik best wel eens een ander kindje zou willen af en toe, maar laat het zo. Het past wat in een nieuwe fase waarin hij zit- de aandacht voor de andere sekse.

Onlangs duidde hij op een niets verhullende reclame voor parfum ook al een vervangmoeder aan. En die was mogelijk nog hotter dan de hot sexy mama dame uit de bikinicatalogus. Van slechte smaak kan je mijn zoon alvast niet betichten.

Als hij gehoorzaam zijn handen wast na afloop, spat het ijskoude water in zijn gezicht en loopt het langs zijn nek in zijn T-shirt. Er is dan toch gerechtigheid.

Meer van deze ongein?

Nele blogt voor mom & family op Mama Expert

Moederschap
Floortje
 1. Lilian says:

  Mijn dochter (5) zei vandaag dat ze geen borsten wilde, dus toen heb ik ook maar even wat ‘Hot sexy’ dames opgezocht op Google en nu wil ze ze wel ;-)

 2. Barbara says:

  Wat een heerlijk verhaal! Vooralsnog ben ik nog de hotte mama en daar geniet nog maar even van…

 3. Astrid says:

  Hahaha, Nele :p Wel een beetje zielig voor je, maar ja die vreselijke kinderen… Hier vraagt dochterlief (een week na mijn bevalling) wanneer de andere baby komt (welke andere baby? die nog in je buik zit :o ) Gelukkig weet zoonlief het al iets beter te brengen, ‘mama je wordt elke dag een stukje kleiner!’
  Tjaaa kinderen….

 4. MARIJKE says:

  Haha wat ontzettend leuk geschreven!

 5. Judith says:

  Hahahahahahahaha Nele jij bent hilarisch!!! Mijn dochter komt met modebladen aan dat ik zo moet zijn.. Yikes. Ik heb liever de kleinste bazin die mij enthousiast verhalen verteld vanuit de wc..

Comments are closed.