Skip to Content

Vriendinnen uitjes: voor kinderen of voor moeders onderling op Vriendinnen dag

Vriendinnen uitjes: voor kinderen of voor moeders onderling op Vriendinnen dag

Vriendinnenuitjes zijn niet alleen geweldig voor je dochter, maar ook voor jou, als moeder. Er is niets gezelligers dan samen met je vriendinnen te genieten van activiteiten waar je partner misschien niet zo enthousiast over is. Of het nu gaat om een echt meisjesuitje zonder jongens in de buurt of een uitje waar ook jongens welkom zijn, vriendinnenuitjes zijn altijd een bron van plezier en ontspanning.

In dit artikel zullen we enkele van de leukste vriendinnenuitjes bespreken, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Dus pak je vriendinnen bij de hand en maak je klaar voor een geweldige tijd!

Naar een beurs

Een bezoek aan een beurs is een van mijn persoonlijke favorieten. Samen met een vriendin ga ik minstens twee keer per jaar naar een grote beurs. Het is heerlijk om te struinen langs de vele stands en te genieten van de gezellige sfeer. Of je nu kiest voor een grote beurs met veel variatie of een kleinere beurs, het is altijd een leuke ervaring. Nodig gerust meer vriendinnen uit om mee te gaan en maak er een gezellig dagje uit van. De Margrietbeurs, De Libellebeurs en creabeurzen behoren tot de populaire keuzes.

Wellness vriendinnenuitje

Laat jezelf een dag lang verwennen tijdens een wellness vriendinnenuitje. Het is een geweldige manier om te ontspannen en quality time door te brengen met je vriendinnen. Houd acties en kortingsacties in de gaten om geld te besparen op je wellnesservaring. Er zijn vaak mogelijkheden om te sparen voor kortingen, dus je kunt ernaar uitkijken en jezelf trakteren op een heerlijke dag vol ontspanning.

Make-over dag

Ervaar een complete make-over samen met je vriendinnen. Het is niet alleen leuk om jezelf opnieuw uit te vinden, maar je hebt ook direct een groep mensen om je heen die je feedback kunnen geven over je nieuwe look. En natuurlijk kun jij hetzelfde doen voor hen. Samen experimenteren en elkaar advies geven over nieuwe stijlen en looks is een geweldige manier om nog closer te worden.

Op stap met de trein

Stap met je vriendinnen de trein in en laat de auto achterwege. Niemand hoeft zich zorgen te maken over de terugreis en het geeft jullie de kans om al in de trein gezellig bij te praten. Stap uit in een gezellig centrum van een grote stad of ga op zoek naar een grote outlet store en sla je slag. Het reizen met de trein voegt een extra dimensie van plezier toe aan jullie dagje uit.

High Tea

Boek een high tea bij een leuk restaurant en geniet van elkaars gezelschap en heerlijke lekkernijen. Een high tea biedt de perfecte gelegenheid om bij te kletsen, roddels uit te wisselen en diepgaande gesprekken te voeren. Het is een ontspannen en smakelijke manier om quality time door te brengen met je vriendinnen.

Lekker sportief

Als jullie avontuurlijk en sportief zijn ingesteld, overweeg dan een uitje naar een klimpark of boek een survivaltocht door de polder. Samen actief bezig zijn zal een andere dynamiek aan jullie vriendschap toevoegen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Creatief bezig zijn

Boek een creatieve workshop waarbij jullie iets moois kunnen maken. Kies iets wat jullie allemaal leuk vinden of juist iets nieuws om uit te proberen. Er zijn talloze creatieve workshops beschikbaar, zoals het maken van dikkedameschilderijen of kerstworkshops. Het voordeel van een workshop is dat er begeleiding is om jullie te helpen bij het creatieve proces.

Op de step… of ga je voor een scooter?

Op verschillende plaatsen kun je vervoermiddelen huren voor een dag, zoals een kever of een volkswagenbusje. Een andere optie is om grote steppen te huren of allemaal op een eigen scooter te stappen en een mooie route te rijden. Het zal een avontuurlijke en plezierige dag zijn vol nieuwe ervaringen.

Ladiesnight

Ladiesnights worden steeds populairder. Je kunt ze vinden in bioscopen en zelfs in tuincentra. Tijdens een ladiesnight worden er vaak extra verwennerijen aangeboden naast het reguliere aanbod. Het is een geweldige gelegenheid om samen met je vriendinnen te genieten van een speciale avond uit.

Naar een musical

Een bezoek aan het theater om te genieten van een musical, cabaretvoorstelling of popconcert is altijd een geweldig idee. Maak het extra gezellig door een eet-arrangement te boeken, zodat je tijdens het bijpraten kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Het zal een onvergetelijke avond zijn vol plezier en entertainment.

Dit waren enkele ideeën voor leuke vriendinnenuitjes voor zowel kinderen als volwassenen. Of je nu kiest voor een creatieve workshop, een dagje wellness of een avontuurlijke activiteit, het belangrijkste is dat je quality time doorbrengt met je vriendinnen. Dus plan snel een dagje uit en geniet samen van al het plezier en de gezelligheid die deze uitjes te bieden hebben. Vergeet niet om foto’s te maken om deze waardevolle herinneringen vast te leggen!

Linda van Aken