Is je kind jarig en wil je graag een school traktatie dat wat anders is dan snoep omdat dat bijvoorbeeld niet meer mag op school? En geen zin in fruit en groenten? Of in combinatie met elkaar? Er zijn heel veel cadeautjes die de kinderen geweldig vinden, en waar net even wat meer over nagedacht is dan een roltong dat na 1 keer blazen kapot gaat of schelle fluitjes die thuis meteen ergens goed worden opgeborgen. Zo hebben we zelf al eens een keertje kleine verpakkingen speelzand en klei getrakteerd en kwamen ze laatst thuis met kleine schilderijtjes waarvan je het laklaagje met een prikkertje moet leeghalen en ze vervolgens de hele dag zoet mee waren. Aangezien zoonlief binnenkort jarig is, ging ik op zoek naar inspiratie voor de leukste en originele uitdeelcadeautjes. Ook met naam? Want welk kindje vindt het nu niet leuk om een klein cadeautje te ontvangen.

Uitdeelcadeautjes kinderdagverblijf (ook voor baby’s)

Op een kinderdagverblijf zijn er kinderen van alle leeftijden van 0 tot 4. Daarom is het goed om rekening te houden met de leeftijd en te kiezen voor speelgoed zonder kleine onderdelen zodat het voor iedereen veilig is. Onderstaande cadeautjes voldoen aan deze eis.

Badeendjes

Superleuk voor in bad deze vrolijke badeendjes. Niet alleen in het geel maar alle kleuren van de regenboog, zodat er ook vast één tussenzit in de favoriete kleur van de vriendjes en vriendinnetjes.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Bellenblaas

Voor jong of oud; bellenblaas scoort altijd hoog. Je vindt de bellenblaas in allerlei kleuren en vormen. Deze kleurrijke bellenblaasstaven zijn wel extra feestelijk. Ze zijn echter wel leeg, dus je moet ze zelf vullen. Ideaal voor veel plezier en ze kunnen na afloop ook voor andere dingen gebruikt worden zoals badspeelgoed, in plaats van weggegooid worden.

Meer informatie vind je hier.

 

Papieren masker

Kinderen zijn fan van dieren, deze papieren maskers zullen dan ook zeker goed ontvangen worden. Er zijn vier verschillende varianten.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Vingerpoppetjes

Hoe schattig zijn deze pluche vingerpoppetjes; in een set vind je 10 verschillende dieren zodat er voor iedereen wat te kiezen valt. Leuk om te vullen met een verrassing die ze kunnen opeten.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Uitdeelboekjes

Kleine prentenboekjes in thema, zoals onder andere Nijntje, Woezel en Pip, Rupsje Nooitgenoeg, Gouden blokboekjes, Dikkie Dik, Dora, Bobbi of Gonnie & Vriendjes. Kortom alle favoriete figuren van jouw kindje hebben een eigen variant van deze uitdeelboekjes met ieder een eigen verhaal en perfect om uit te delen en leuk voor alle leeftijden.

Meer informatie vind je hier.

 

Uitdeelcadeautjes peuters

Als je kind in een peutergroep zit of naar de peuterspeelzaal gaat, wil het daar natuurlijk ook graag uitdelen. Deze kinderen zijn al iets ouder, en kunnen daarom al iets meer. Maar toch is het nog steeds goed om geen cadeautjes te kiezen met kleine onderdelen. Better safe than sorry.

Potlood met gum

Deze houten potloden zijn van het Franse merk Marc Vidal en hebben in het midden een rolletje om het makkelijker goed vast te houden en hebben aan het einde een gummetje.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Mini eenhoorn

Heb je een kind dat helemaal gek is van eenhoorns; denk dan eens aan dit alternatief van dinosaurussen.

Meer informatie vind je hier.

 

 

 

Play-doh

De meeste kinderen vinden kleien hartstikke leuk, in deze verpakking vind je 8 verschillende potjes en kleuren die superleuk zijn om uit te delen. Kan er thuis heerlijk mee gespeeld worden. Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.

Meer informatie vind je hier.

 

Wiebeloogjes

Deze wiebeloogjes worden geleverd per 4 en kan je om je vinger klemmen. Zo verandert hij in een krokodil, of een alien of wat het kind er maar van bedenkt. De wiebeloogjes zijn stevig en gaat niet zomaar kapot.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Stuiterballen

In stuiteren zijn kleuters heel erg goed, daarom zijn deze stuiterballen een zeer passend cadeautje om uit te delen. Deze zitten per 8 in een verpakking zodat je er maar een paar nodig hebt voor de hele klas.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Uitdeelcadeautjes kleuters

Zodra je kind naar school gaat moet je een hele klas gaan trakteren. Dan kunnen de kosten al snel oplopen. De kinderen zijn nu wel ouder dan 4 jaar, dus is er meer mogelijk ook met kleine onderdelen.

Horloge met geduldspelletje

Een klein gekleurd horloge voor jongens en meisjes. In het horloge zit een geduldspelletje. Probeer de twee balletjes allebei in het rondje te krijgen

Meer informatie vind je hier.

 

 

Foam vliegtuigjes of vliegende eenhoorns

Wie heeft hier vroeger niet mee gespeeld ? De bekende foam vliegtuigjes. Zet dit foam vliegtuigje of eenhoorn in elkaar en gooi hem daarna hoog de lucht in om hem een stukje te laten vliegen

Meer informatie vind je hier.

 

 

Kleurboeken

Leuke kleine kleurboeken met dieren erin, leuk voor alle kinderen om deze dieren in te kleuren. Leuk in combinatie met een pakje wasco-krijtjes of potloden.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Uitdeelpuzzeltjes

Hoe gaaf zijn deze uitdeelpuzzeltjes; en aangezien het om een grote verpakking gaat ook heel geschikt voor grotere groepen. Schattige puzzeltjes voor kinderen. Deze puzzels worden in verschillende soorten geleverd. Bijvoorbeeld met een opdruk van dinosauriërs, dieren, de ruimte, auto’s, een dierentuin en prinsessen.

Meer informatie vind je hier.

 

Uitdeelcadeautjes kinderfeestje

Na afloop van een kinderfeestje krijgen ze vaak een uitdeelzakje of cadeautje mee naar huis. Op zoek naar leuke cadeautjes kijk dan eens naar het volgende. Wil je het helemaal leuk aanpakken; maak dan een grabbelton zodat het een verrassing is welk cadeautje of welke variant ze krijgen.

Armbandjes

Heeft je dochter een kinderfeestje en zoek je iets om uit te delen? Overweeg dan eens deze set armbanden. Er zitten er 8 in een verpakking dus voor de meeste kinderfeestjes ben je in 1 keer klaar of kan je er nog iets anders bij zoeken.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Krastekeningen met pen

In dit pakket zitten 20 verschillende kraskaarten met op de achterzijde als bonus een kleurplaat. Het pakket bevat 10 kleine en 10 grote kleur-/kraskaarten inclusief een kraspen per kaart (per stuk verpakt). Leuke tekeningen voor zowel jongens als meisjes.

Meer informatie vind je hier.

 

Vingermonstertjes

Deze monstertjes zijn wel heel originele vingerpoppetjes. In vrolijke kleurtjes zodat ze niet alleen eng maar ook erg schattig zijn.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Vier op een rij

Een minivariant van dit bekende spelletje; vier op een rij. Compleet met fiches zodat je het spel ook echt thuis kunt spelen.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Originele uitdeelcadeautjes

Op zoek naar een origineel uitdeelcadeautje wat je niet snel tegen zal komen en dus uniek is. Denk dan eens aan de volgende cadeautjes!

Behendigheidsspelletjes

Leuke kleine metalen behendigheidsspelletjes voor jongens en meisjes!. Probeer ze maar eens uit elkaar te halen. Leuk voor uren lang speelplezier.

Meer informatie vind je hier.

 

 

DIY-kit

Heb je een creatief kind, dan is het een idee om een mini diy-kit samen te stellen met wat kleine creatieve cadeautjes om thuis mee te knutselen. Denk bijvoorbeeld aan een kleine vormen puncher, een potlood met gym, notitieblokje, rolletje masking tape en de nodige glitter.

Kinderbrillen

Is het hoog zomer of heb je een grappige fotoshoot, dan zijn deze bijzondere zonnebrillen een ideaal cadeautje om uit te delen. Dan zie je de wereld meteen door een vrolijkere bril.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Klaparmbandjes

Wie kent deze armbandjes nog van vroeger? Deze zijn voorzien van grappige gezichtjes en emojis. Als je daar niet vrolijk van wordt?

Meer informatie vind je hier.

 

 

Springveren

Ook deze springveren doen terug denken aan vroeger. Deze zijn in minivariant zodat je ze kan uitdelen en iedereen met een eigen springveer naar huis kan gaan.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Uitdeelcadeautjes met naam

Duur, nee hoor dat hoeft helemaal niet. Met deze cadeautjes weet je zeker dat je iets unieks hebt om uit te delen. Op school was er vorig jaar een kindje dat voor alle kindjes een lunchtrommeltje had waar met stickers de naam van het kind op was geplakt. Je kan dan zelf iets kopen en bijvoorbeeld speciale vinylstickers bestellen om de namen op te plakken. Geen zin in? Je kan ze ook prima bestellen! En dat hoeft helemaal niet heel duur te zijn of met duizenden tegelijk. Je kan voor ieder kindje zijn eigen naam gebruiken, of een cadeautje personaliseren met de naam van de jarige.

Bekers met naam

Deze persoonlijke plastic bekers zijn ideaal om als traktatie te gebruiken, omdat ze makkelijk te vullen zijn met een zelfgekozen lekkernij.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Keycords met naam

Deze keycords worden bedrukt met de naam van de kinderen uit de klas. Handig bijvoorbeeld om de fietssleutel aan te hangen.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Klaparmbandjes met naam

Ook de klaparmbandjes zijn met naam te bestellen!

Meer informatie vind je hier.

 

 

 

Jute zakje

Leuk als zakje voor een sinterklaas-uitdeelcadeautje of om te gebruiken als uitdeelzakje en vervolgens te vullen met wat lekkers deze jute zakjes met de naam van alle kinderen daarop.

Meer informatie vind je hier.

Wat deel jij uit op de verjaardag van je kind?

Kids birthday party stockphoto from Shutterstock / VCoscaron

Lees ook

Linda van Aken