Is je kind jarig en wil je graag een school traktatie dat wat anders is dan snoep omdat dat bijvoorbeeld niet meer mag op school? En geen zin in fruit en groenten? Of in combinatie met elkaar? Er zijn heel veel cadeautjes die de kinderen geweldig vinden, en waar net even wat meer over nagedacht is dan een roltong dat na 1 keer blazen kapot gaat of schelle fluitjes die thuis meteen ergens goed worden opgeborgen. Zo hebben we zelf al eens een keertje kleine verpakkingen speelzand en klei getrakteerd en kwamen ze laatst thuis met kleine schilderijtjes waarvan je het laklaagje met een prikkertje moet leeghalen en ze vervolgens de hele dag zoet mee waren. Aangezien zoonlief binnenkort jarig is, ging ik op zoek naar inspiratie voor de leukste en originele uitdeelcadeautjes. Ook met naam? Want welk kindje vindt het nu niet leuk om een klein cadeautje te ontvangen.

Uitdeelcadeautjes kinderdagverblijf (ook voor baby’s)

Op een kinderdagverblijf zijn er kinderen van alle leeftijden van 0 tot 4. Daarom is het goed om rekening te houden met de leeftijd en te kiezen voor speelgoed zonder kleine onderdelen zodat het voor iedereen veilig is. Onderstaande cadeautjes voldoen aan deze eis.

Badeendjes

Superleuk voor in bad deze vrolijke badeendjes. Niet alleen in het geel maar alle kleuren van de regenboog, zodat er ook vast één tussenzit in de favoriete kleur van de vriendjes en vriendinnetjes.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Bellenblaas

Voor jong of oud; bellenblaas scoort altijd hoog. Je vindt de bellenblaas in allerlei kleuren en vormen. Deze kleurrijke bellenblaasstaven zijn wel extra feestelijk. Ze zijn echter wel leeg, dus je moet ze zelf vullen. Ideaal voor veel plezier en ze kunnen na afloop ook voor andere dingen gebruikt worden zoals badspeelgoed, in plaats van weggegooid worden.

Meer informatie vind je hier.

 

Papieren masker

Kinderen zijn fan van dieren, deze papieren maskers zullen dan ook zeker goed ontvangen worden. Er zijn vier verschillende varianten.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Vingerpoppetjes

Hoe schattig zijn deze pluche vingerpoppetjes; in een set vind je 10 verschillende dieren zodat er voor iedereen wat te kiezen valt. Leuk om te vullen met een verrassing die ze kunnen opeten.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Uitdeelboekjes

Kleine prentenboekjes in thema, zoals onder andere Nijntje, Woezel en Pip, Rupsje Nooitgenoeg, Gouden blokboekjes, Dikkie Dik, Dora, Bobbi of Gonnie & Vriendjes. Kortom alle favoriete figuren van jouw kindje hebben een eigen variant van deze uitdeelboekjes met ieder een eigen verhaal en perfect om uit te delen en leuk voor alle leeftijden.

Meer informatie vind je hier.

 

Uitdeelcadeautjes peuters

Als je kind in een peutergroep zit of naar de peuterspeelzaal gaat, wil het daar natuurlijk ook graag uitdelen. Deze kinderen zijn al iets ouder, en kunnen daarom al iets meer. Maar toch is het nog steeds goed om geen cadeautjes te kiezen met kleine onderdelen. Better safe than sorry.

Potlood met gum

Deze houten potloden zijn van het Franse merk Marc Vidal en hebben in het midden een rolletje om het makkelijker goed vast te houden en hebben aan het einde een gummetje.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Mini eenhoorn

Heb je een kind dat helemaal gek is van eenhoorns; denk dan eens aan dit alternatief van dinosaurussen.

Meer informatie vind je hier.

 

 

 

Play-doh

De meeste kinderen vinden kleien hartstikke leuk, in deze verpakking vind je 8 verschillende potjes en kleuren die superleuk zijn om uit te delen. Kan er thuis heerlijk mee gespeeld worden. Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.

Meer informatie vind je hier.

 

Wiebeloogjes

Deze wiebeloogjes worden geleverd per 4 en kan je om je vinger klemmen. Zo verandert hij in een krokodil, of een alien of wat het kind er maar van bedenkt. De wiebeloogjes zijn stevig en gaat niet zomaar kapot.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Stuiterballen

In stuiteren zijn kleuters heel erg goed, daarom zijn deze stuiterballen een zeer passend cadeautje om uit te delen. Deze zitten per 8 in een verpakking zodat je er maar een paar nodig hebt voor de hele klas.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Uitdeelcadeautjes kleuters

Zodra je kind naar school gaat moet je een hele klas gaan trakteren. Dan kunnen de kosten al snel oplopen. De kinderen zijn nu wel ouder dan 4 jaar, dus is er meer mogelijk ook met kleine onderdelen.

Horloge met geduldspelletje

Een klein gekleurd horloge voor jongens en meisjes. In het horloge zit een geduldspelletje. Probeer de twee balletjes allebei in het rondje te krijgen

Meer informatie vind je hier.

 

 

Foam vliegtuigjes of vliegende eenhoorns

Wie heeft hier vroeger niet mee gespeeld ? De bekende foam vliegtuigjes. Zet dit foam vliegtuigje of eenhoorn in elkaar en gooi hem daarna hoog de lucht in om hem een stukje te laten vliegen

Meer informatie vind je hier.

 

 

Kleurboeken

Leuke kleine kleurboeken met dieren erin, leuk voor alle kinderen om deze dieren in te kleuren. Leuk in combinatie met een pakje wasco-krijtjes of potloden.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Uitdeelpuzzeltjes

Hoe gaaf zijn deze uitdeelpuzzeltjes; en aangezien het om een grote verpakking gaat ook heel ge