Deze tag heb ik gespot op de blog van Laura en Shirley. Met vragen over dingen die je niet zou kunnen missen. Niet alleen materialistisch, maar ook als het gaat om je spiegelbeeld of je beste vriendin. Ik vond er erg originele vragen tussen zitten die ik graag met jullie deel.

Wat zou je niet kunnen missen in je badkamer?

Ik ben zo ontzettend blij met ons bad. Het is zo makkelijk voor de kinderen, een klein laagje is al voldoende. Of zonder water maar ze gewoon laten spelen. Zelf kruip ik ook het liefste in bad, heerlijk met een bruisbal.

Wat zou je niet kunnen missen in je slaapkamer?

Een bed; een grote voor onszelf en een kleintje voor de kinderen. Dat is voor mij het meest essentiële onderdeel van de slaapkamer

Wat zou je niet kunnen missen op tv?

Over het algemeen kijk ik niet zo heel erg veel naar de tv. De enige avonden dat ik op de bank ga zitten met de tv aan, zijn voornamelijk de maandag. De combinatie Grey’s Anatomy en Scandal probeer ik niet te missen. Daar tussen zit natuurlijk How to get away with murder, maar als je met de laptop op schoot zit in verband met blogpraat mis je daar veel van en is het niet meer te volgen. De andere avond is de vrijdag / zaterdag avond met Everybody Dance Now en The Voice Kids.

Wat zou je niet kunnen missen in je snoepkast?

Onze snoepkast is niet zo heel groot. Zijn vooral heel veel lolly’s die ze hebben gekregen maar ze van mij eigenlijk nooit mogen en ik dus opspaar. Wat voor mij niet kan ontbreken is chocola.

Wat zou je niet kunnen missen op de kamer van je aartsvijand?

De deur; om die kamer te verlaten.

Wat zou je niet kunnen missen in het donker?

Zou ik niet weten. Ik kan aardig mijn weg vinden, ook in het donker.

Wat zou je niet kunnen missen in je make up stash?

De concealer. Eerlijk is eerlijk veel groter is mijn make-up stash momenteel ook niet. Op een oude mascara, wat oogschaduw en de rode lippenstift om laatst de valentijnskaarten te kunnen versturen heb ik van mijn zus moeten lenen.

Wat zou je niet kunnen missen in de spiegel?

Mijn spiegelbeeld; dat zou schrikken zijn.

Wat zou je niet kunnen missen bij je beste vriend(in)?

Het contact, ook al zien we elkaar niet zo heel vaak meer. Het blijft fijn elkaar af en toe digitaal te spreken.

Wat zou je niet kunnen missen in je handtas?

Sinds ik kinderen heb, is de handtas verleden tijd. In het begin werd het de verzorgingstas die al snel overging in de rugzak omdat ik die enorme tassen ondingen vind. Maar ga regelmatig op pad met sleutels in ene zak, portemonnee in de ander. Telefoon in broekzak of binnenzak en dan extra linnen tasje mee voor eventuele boodschappen.

Wat zou je niet kunnen missen bij je geheime boek/kist/kast..?

Heel erg veel opbergruimte.

Wat zou je niet kunnen missen op je muur?

Persoonlijke dingetjes die van je huis een thuis maken. Laten zien wie er woont en er meer uitstraling aan geeft.

Wat zou jij niet kunnen missen?

Linda van Aken