De laatste tijd zie ik hem weer regelmatig voorbij komen bij meerdere bloggers en omdat ik wel van wat dagdromen houd, neem ik hem ook lekker over! De I wish-tag die oorspronkelijk afkomstig is van Team Confetti.

ALS JE ALLES ZOU MOGEN ZIJN, WAT ZOU DAN JE DROOMBAAN ZIJN?

Het is gelijk heel cliché, maar wat ik nu doe vind ik toch echt wel geweldig. Ik houd van de vrijheid die je hebt als blogger. Of het nu gaat om blogonderwerpen of heel praktisch gezien het indelen van je tijd met kinderen thuis. Daarnaast heb je niet veel nodig; alleen de laptop en hoef je er ook nauwelijks in te investeren. Na twee jaar bloggen levert het me ook een aardig inkomen op al zou ik het wel fijn vinden als dat nog iets groeit en stabieler wordt zodat het meer zekerheid biedt.

ALS JE EEN SUPEROVERDREVEN LUXE IETS ZOU MOGEN AANSCHAFFEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?

Eerlijk is eerlijk, wij zijn niet echt van de luxe. Wel van het gemak. Als we iets zouden mogen aanschaffen dan denk ik dat ik, met wat tegensputteren van de man, ga voor een superdeluxe camper met alles erop en eraan. Waarmee we op ontdekkingstocht kunnen gaan door heel Europa. Maar bij voorkeur wel te rijden is met een gewoon rijbewijs. Kan dat überhaupt?

ALS JE EEN DAGJE OP ZOU MOGEN TREKKEN MET EEN FILM/SERIE KARAKTER, WIE ZOU DAT DAN ZIJN?

Met dat soort vragen heb ik niet zo veel. De tv is toch wel heel iets anders dan de praktijk.

ALS JE EEN LOCATIE MOCHT UITKIEZEN WAAR JE EINDELOOS NAARTOE GETELEPORTEERD ZOU KUNNEN WORDEN, WAAR ZOU DAT DAN ZIJN?

Het strand, heel langzaam aflopend, op een tropisch eiland,  met gratis bar ofzo en compleet met zonnebedjes en een parasol. Het liefste ook met internetverbinding zodat ik heerlijk kan werken terwijl de kinderen zich op het strand vermaken. Je je geen zorgen hoeft te maken over de kou en regen en je altijd even kan opwarmen.

ALS JE IETS DOOR ZOU KUNNEN BLIJVEN ETEN, ZONDER ER DIK OF MISSELIJK VAN TE WORDEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?

Ik vind pizza’s toch wel heel erg lekker, maar helaas niet erg gezond. Dus als dat onbeperkt zou kunnen…

EN ANGST VAN JEZELF ZOU MOGEN WEGNEMEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik hierop zou moeten antwoorden. Maar ik vind het eng om in groepen te komen met mensen die ik niet ken. Heb het niet zo op het voorstellen en handjes schudden en het aanknopen van een gesprek met iemand die ik niet ken. Niet erg handig.

ALS JE EEN SUPERPOWER ZOU KUNNEN HEBBEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

Ik zou best wel een magisch geldboompje in de achtertuin hebben willen staan. Maar dat heeft natuurlijk niets met superpowers te maken. Nee, geef me dan maar de kracht om met een klik in de vingers het huis schoon en opgeruimd te maken. Scheelt een hoop tijd.

ALS JE ELK DIER ALS HUISDIER ZOU MOGEN HEBBEN, WELK DIER ZOU JE DAN WILLEN?

Ik vind pinguïns wel erg schattige dieren. En die leven op het land en zwemmen in het water. De kinderen konden er laatst in Legoland erg lang naar kijken, had daar rustig uren kunnen blijven staan.

Meer tags

Meer tags vind je hier.

Linda van Aken