Skip to Content

Tag; Get to know me

Tag; Get to know me

Onlangs zag ik de get-to-know-me-tag voorbij komen met gewoon random vragen over vanalles en nog wat. Maar vooral bedoeld om de blogger beter te leren kennen. De laatste tijd merk ik dat ik ondanks dat ik persoonlijk blijf bloggen toch steeds selectiever wordt.

Er is tenslotte een verschil tussen online en offline, en wat je online ziet is altijd maar beperkt. Al heb je al snel toch een indruk van iets of iemand. De afgelopen paar dagen lijken de bezoekersaantallen wel verdubbeld. Wel zo handig om dan even wat meer te vertellen over mezelf ;-)

Wat is je tweede naam?

Mijn tweede naam is Johanna, een meisjesnaam die veel in de familie vanuit mijn moeders naam voorkomt. Ooit begonnen vanwege religieuze redenen, aangezien Johanna afgeleid is van Johannes. Ook wij hebben deze traditie voorgezet in de doopnamen van onze dochter.

Wat is je favoriete kleur?

Een favoriete kleur heb ik niet echt, vroeger was dat altijd rood. Tegenwoordig neigt het meer naar turqoise.

Wie was je eerste beste vriend?

Vriend of vriendin? Vriendin dat was Nicole, we kenden elkaar van de peuterspeelzaal en zijn heel lang met elkaar opgetrokken tot we naar verschillende middelbare scholen gingen en een andere vriendenkring op gingen bouwen. Nadat ik ben verhuisd hebben we elkaar alleen nog maar bij toeval gezien.

Hoe lang ben je?

Ik ben erg klein, 1.65m geloof ik officieel.

Honden of Katten?

Katten, niet dat ik iets heb tegen honden, maar ik zou er zelf nooit één willen, alleen al vanwege het uitlaten.

Leukste herinnering aan school?

Ik denk toch wel het schoolreisje naar Oxford, vond dat zo indrukwekkend. Helemaal omdat toen de Harry Potterfilms werden opgenomen en we op één van de locaties zijn geweest waar ook is gefilmd. Al zou je dat in de film niet zo snel terug herkennen.

In hoeveel landen ben je geweest?

Volgens de laatste telling geloof ik 31, hopelijk komen er daar snel weer meer bij ;-)

Ga je nog naar school?

Nee, die fase heb ik echt afgesloten.

Wat was je minst favoriete onderdeel van school?

Absoluut de gymles, ik vond dat verschrikkelijk. Ik werd ook heel snel rood omdat het bloed zo snel ging stromen. Helaas lijkt het er op dat zoonlief die eigenschap van mij geërft heeft.

Wat is je favoriete drinken?

Over het algemeen drink ik gewoon water, uit de kraan. Als ik behoefte heb aan meer / zoetigheid, wissel ik af met jus d’orange, sinas of cassis.

Wat is je favoriete dier?

Ook een favoriet dier heb ik niet echt.

Je favoriete parfum?

Dat is de Molton Brown toch wel.

Thee of Koffie?

Water, en anders thee (warm water met een smaakje).

Hoe heten je kinderen?

Die vraag sla ik even over, aangezien we er bewust voor kiezen om die namen niet op de blog te noemen.

Welke sporten heb je gedaan of doe je?

Ik was nooit zo van de sport, maar heb gedurende langere of kortere tijd de volgende sporten gedaan; zwemmen, duiken, snorkelen, windsurfen, karate, klassiek ballet, jazz ballet, tapdans en ik zal er vast nog wel wat zijn vergeten.

Je favoriete boek?

De tweeling van Tessa de Loo.

Noem je favoriete youtubers

Dat zijn een paar mamavloggers; waar ik toevallig al voor de komende week een uitgebreid artikel over heb ingepland.

Je lievelingsfilm?

Er zijn veel films die ik mooi vind maar ik denk toch wel dat de triologie van Lord of the Rings wint.

Single of bezet?

Getrouwd, meer bezet kan toch niet?

De beste eerste date?

Maakt niet uit, zolang je maar met elkaar kan praten om elkaar te leren kennen.

Hoeveel vriendjes of vriendinnetjes heb je gehad?

Oei, nu moet ik gaan tellen. Ligt natuurlijk ook aan de definitie van vriendjes. Toen ik 15 was vond ik het een echt vriendje, maar nu achteraf… Ik houd het op vier echte relaties gedurende een langere tijd waarbij het toch wel serieus was en waarvan ik met de vierde ben getrouwd.

Favoriete jeugdherinnering?

Tenten bouwen bij oma in de achtertuin. Nu was oma best streng, maar bij het schuurtje achter mochten we met een paar doeken en knijpers zelf tenten bouwen. Hartstikke leuk! Toen had je nog geen ipads in ieder geval die meegingen naar een bezoekje bij oma ;-)

Spreek je verschillende talen?

Ik ken een paar woordjes Frans, Duits en Engels, maar echt spreken…

Heb je broers of zussen?

Ja, ik heb een jonger broertje, een zusje en twee stiefzusjes.

Hoe zou jij je kledingsmaak omschrijven?

Eenvoudig, niet te veel poespas en plussize.

Wat is je favoriete restaurant?

Een pizzeria

PC of Mac?

Een Mac schijnt het helemaal te zijn voor bloggers, maar ik houd het gewoon lekker bij mijn laptopje die zelfs een stortvloed heeft overleefd (lees hier meer over).

Wat voor telefoon heb je?

Op dit moment de HTC One M8, in combinatie met een sim only abonnement die over drie maanden verloopt. Dus ik ben voorzichtig al wat aan het rondkijken. Op zich ben ik nog steeds erg tevreden met deze telefoon, ondanks de twee scheurtjes die er al een jaar inzitten.

Al loop ik er soms wel tegenaan dat om de één of andere reden het appgeheugen volzit en ik dan niets meer kan installeren. Blijkbaar blijft er toch iets over als je een app verwijdert.

Deel een slechte gewoonte

Op dit moment is dat toch wel de chaos; ik weet wat ik wil, maak heel veel lijstjes maar moet toch nog wel even leren om me af te sluiten van andere zaken die tussendoor komen. Ik doe vaak tien dingen tegelijk.

Ben met iets bezig, zie iets anders, ga dat doen, wordt afgeleid door een derde om dan na een uur te constateren dat waar ik mee bezig was nog niet is gedaan.

Meer tags

Meer tags vind je hier.

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Birgit schreef:

    Wat één leuke tag! Ik vond gym ook altijd verschrikkelijk!

  2. Nathalie schreef:

    Wat goed dat je bezoekersaantallen zo omhoog lopen! Hier nog niet verdubbeld. Wel in de zomervakantie een dipje maar nu de scholen weer zijn begonnen lijkt het weer goed te komen. Iik vond het leuk om je eens in het echt gezien te hebben bij B.Nosy en je hebt een vermakelijke blog :-)

  3. Nathalie schreef:

    Oh wat een leuke TAG! Die ga ik opslaan. Altijd leuk om iemand beter te leren kennen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.