Skip to Content

Tag: Sweater Weather

Het is al bijna een half jaar geleden dat ik deze tag hier tegenkwam. Toen begon het al mooi weer te worden dus heb ik hem opgeslagen in mijn to-tag-lijstje. Met de huidige weersvoorspellingen vond ik het wel tijd worden om hem weer uit de kast te halen. Ook lekker vooruit kijken naar de feestdagen aan het einde van het jaar.

Wat is je favoriete geurkaars?

Lavendel vind ik altijd wel een fijne geur, de achtertuin heeft daar niet voor niets een border vol mee staan. Momenteel staat er echter een rode meer bosachtige geurkaars in huis met een combinatie van geuren.

Koffie, thee of warme chocolademelk?

Warme chocolademelk natuurlijk, met een toef slagroom en van die mini marsmallows!

Pas jij je make-up routine aan in het najaar?

Niet echt, ik draag het hele jaar door niet veel make-up. Wat ik wel doe is iets meer een vochtinbrengende en hydraterende crème gebruiken zodat je huid niet te droog wordt.

Wat is je favoriete eten tijdens de Feestdagen?

Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit wat ik eet tijdens de Feestdagen. Vind het altijd wel leuk om dan iets nieuws te proberen en een dag in de keuken te staan. Maar naar een buffetrestaurant spreekt me ook altijd wel aan. Wel leuk om dat dit jaar weer te gaan doen.

Muts of sjaal?

Een sjaal, een muts vind ik echt niet prettig. Daar heb ik gewoon niets mee..

Wat is je favoriete wintertrui?

Daar heb ik een klein stapeltje van, mijn favoriet is denk ik toch wel een lekkere warme trui die niet te dik is maar wel een col heeft. Vind dat zo heerlijk zitten. Helaas begint hij toch wel te kort te worden dus zoek ik nog een nieuwe.

Wat is je musthave nagellakkleur van dit najaar?

Hetezelfde als het hele jaar, transparant of anders licht roze.

Laarzen of Uggs?

Laarzen., maar dan wel met een lekkere voering aan de binnenkant. Uggs vind ik niet zo prettig lopen, anders zou ik er geen probleem mee hebben. Warmte en comfort voor alles.

Wat is het leukste aan het najaar?

Ik zag vanochtend al wat mooie gekleurde bladeren en we hebben al wat kastanjes verzameld. Binnenkort maar eens mee aan de slag gaan en het laten drogen.

Heb je een favoriet liedje dit najaar?

Eeeh, momenteel doen K3 en Kinderen voor Kinderen het erg goed… je blijft tenslotte moeder.

Meer tags

Meer tags vind je hier.

Linda van Aken

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mama Kip

Sunday 11th of October 2015

Hier ook liever een vestje, lekker veel laagjes, heerlijk!

Barbara

Sunday 11th of October 2015

Hier ook vaak een vest! Die gaat makkelijk aan en uit hihi.

Nicole

Sunday 11th of October 2015

Nee ik ben totaal geen truienmeisje, ik draag liever een vest!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.