Stickerboeken; welk kind is er niet gek op? Mijn dochter van drie jaar is het liefst de hele dag in de weer met allemaal verschillende stickers. Jammer genoeg belanden ze wel altijd op het meubilair en niet ergens op een mooi blaadje. Gelukkig zijn er voor zulke gevallen heel mooie stickerboeken te koop. Een aantal hiervan laat ik je in dit artikel zien.

Autoraam stickerboek thema Verkeer

Een stickerboek waarbij je de stickers ook kunt gebruiken om op het raam te plakken. Ideaal wanneer je kinderen lang in de auto moeten zitten en zich al snel gaan vervelen. Naast het plakken op het raam kun je ze ook gewoon in het boek plakken. Er zijn vijf pagina’s met achtergronden waar ze op geplakt kunnen worden. Tevens zijn de stickers herbruikbaar maar zorg er dan wel voor dat de ondergrond schoon is.

Meer informatie vind je hier.

Kleur & Stickerboek Paw Patrol

Wie houdt er nu niet van Paw Patrol? Dit leuke kleur- en stickerboek staat er vol mee! Er zijn verschillende stickers en kleurplaten om in te kleuren. De stickers hebben verschillende vormen waardoor jonge kinderen de verschillen herkennen.

Meer informatie vind je hier.

 

Melissa & Doug dieren stickerboek

Een mooi en uitgebreid stickerboek met meer dan 150 stickers. Er zijn onder andere achtergronden te vinden van een boerderij, een landschap, een woestijn en een jungle. Wat fijn is, is dat de stickers van vinyl zijn en dat ze keer op keer op een andere plek geplakt kunnen worden.

Meer informatie vind je hier.

Melissa & Doug Stoere Jongens stickerboek

Dit boek is ontzettend groot en staat garant voor uren speelplezier! Het boek bevat namelijk meer dan 500 stickers! Je vindt er verschillend onderwerpen, onder andere dino’s, het heelal en de bouwplaats.

Meer informatie vind je hier.

 

Create Your Zoo, TopModel Stickerboek

TopModel is natuurlijk sowieso al bekend bij elk meisje dat maar een beetje te vinden is voor mode en het ontwerpen van mooie kleding. In dit stickerboek kun je je eigen dierentuin maken met behulp van 392 stickers. Er zijn 12 platen in het boek te vinden waar je de stickers op kunt plakken.

Meer informatie vind je hier.

 

Create Your Crazy City

In dit stickerboek kun je helemaal zelf je eigen stad ontwerpen. Door middel van de bijgevoegde stickers kun jij je stad zo maken als je zelf wilt. Wil je dat auto’s over de daken rijden? Dat kan! Een politie die patrouille loopt op het dak van een hoog gebouw? Kan ook! Je maakt het zelf zo gek als jij wilt.

Meer informatie vind je hier.

 

TopModel Stickerboek

Wil je wel eens wat anders ontwerpen? Dan kan dat met dit stickerboek. Waarom zou je je beperken tot alleen dit boek? Versier je agenda met de mooie stickers uit dit boek, of ga verder met het ontwerpen van kledingcombinaties.

Meer informatie vind je hier.

 

Melissa & Doug Prinsessen Kasteel Stickerboek

In dit boek vind je vijf mooie achtergronden en wel meer dan 200 verschillende stickers! De stickers kun je gemakkelijk loshalen en opnieuw opplakken. Op deze manier kun je de stickers dus gerust op de verschillende achtergronden gebruiken en er je eigen verhaal bij verzinnen.

Meer informatie vind je hier.

 

K3 Stickerboek

Is jouw kindje fan van K3? In dit mooie boek vind je verschillende stickers die je in het boek kunt plakken maar natuurlijk ook ergens anders voor kunt gebruiken. Daarnaast bevat het boek mooie foto’s gemaakt tijdens de verschillende videoclips.

Meer informatie vind je hier.

 

Superhelden Stickerboek

Superhelden doen het natuurlijk altijd goed. In dit boek vind je 100 verschillende stickers van jouw favoriete superhelden. Denk hierbij onder andere aan Spiderman, Superman, Batman, Avengers, The Hulk, The Flash en Iron Man.

Meer informatie vind je hier.

 

Fairy Tale Stickerboek

Dit boek is niet heel erg groot, wat het ideaal maakt om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Door middel van de mooie kleurplaten en de verschillende stickers kun je je eigen sprookje verzinnen.

Meer informatie vind je hier.

 

Melissa & Doug Voertuigen Stickerboek

In dit boek vind je meer dan 165 verschillende stickers die allemaal te maken hebben met voertuigen. Ga jij een luchthaven maken, een treinspoor of toch een haven? De stickers zijn makkelijk los te halen en te verplaatsen zodat je ze op elke achtergrond kunt gebruiken.

Meer informatie vind je hier.

 

Melissa & Doug Dinosaurus Stickerboek

Ben je op zoek naar een stickerboek vol met dinosaurussen? Dan zit je met dit boek goed! Er zijn verschillende achtergronden in het boek te vinden, onder andere de ijstijd en een prehistorisch landschap. Verder bevat het boek meer dan 185 stickers die je makkelijk weer los kunt halen om vervolgens op een andere achtergrond te plakken.

Meer informatie vind je hier.

Frozen Stickerbox

Dit is geen boek maar een box vol met stickers van Frozen. Er zitten meer dan 1000 stickers in waaronder 2 vellen met laserstickers, en een plak- en tekenblok.

Meer informatie vind je hier.

 

My Little Pony Stickerboek

Dit mooie stickerboek heeft 20 bladzijden vol met mooie kleurplaten. Daarnaast vind je er ook verschillende stickers die je makkelijk los kunt halen zodat je ze meerdere keren kunt gebruiken.

Meer informatie vind je hier.

 

Cars 3 Stickerbox

Nog een stickerbox alleen nu van Cars 3. Ook deze box bevat meer dan 1000 stickers waaronder 2 vellen met laserstickers. Daarnaast bevat de box een plak- en tekenblok.

Meer informatie vind je hier.

 

L.O.L. Surprise! Stickerboek

L.O.L. Surprise! is natuurlijk ontzettend populair momenteel en wat is er dan leuker dan een stickerboek met maar liefst 120 stickers? Maak de mooiste creaties of verzin zelf een heel nieuw avontuur met dit stickerboek.

Meer informatie vind je hier.

 

Paarden Manege Stickerboek

Droom jij van je eigen manege? Met dit stickerboek kun je zelf een mooie manege maken. Het boek heeft 10 pagina’s en 196 stickers die je makkelijk over elkaar heen kunt plakken zonder dat ze kapot gaan, maar die je ook los kunt halen en meerdere keren kunt gebruiken.

Meer informatie vind je hier.

 

Alpaca stickerboek

Een boekje met 16 vrolijk gekleurde pagina’s met tekeningen van alpaca’s en hun leefomgeving. Bij de set horen ook vier stickervellen en vier kleurpotloden om de tekeningen in te kleuren en de pagina met stickers te versieren.

Meer informatie vind je hier.

 

Hema Stickerboek

Een stickerboek met 24 kleurplaten en een stickervel in het thema ‘dieren uit de zee’. Zoek na het inkleuren van de tekening de juiste sticker erbij en plak deze in de cirkels. FSC® is het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Door voor dit product te kiezen, draag je bij aan het behoud van bossen wereldwijd.

Meer informatie vind je hier.

 

Zoals je ziet zijn er heel veel leuke stickerboeken te vinden. Wanneer er mooie achtergrondplaten bij zitten en de stickers zijn meerdere keren te gebruiken, kunnen kinderen eindeloos variëren en nieuwe verhalen verzinnen. Maar ook wanneer ze de stickers liever gebruiken op een tekening is dat natuurlijk helemaal goed! Het gaat er tenslotte om dat ze er plezier in hebben en de stickers in een bepaald verhaal gebruiken.

Lees ook

Renate