Houten speelhuisjes zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Met een glijbaan, een zandbak, een schommel of juist een huisje boven de grond of met een heuse veranda. In dit artikel geef ik je wat voorbeelden van kant-en-klare speelhuisjes en laat ik je ook zien hoe je deze eventueel zelf zou kunnen maken door middel van Pinterestvoorbeelden.

Plastic speelhuisjes voor peuters voor binnen en buiten

Little Tikes activity gym

Little Tikes klimrek voor klimmen, glijden en kruipen, compleet met glijbaan. In frisse kleurstelling. Binnen en buiten te gebruiken. Kan in elkaar worden gezet zonder gereedschap te gebruiken. Voor kinderen van 1 tot 3 jaar.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Little Tikes Expedition Climber

Met dit prachtige Little Tikes Klimrek genieten de kinderen urenlang. De schommel is geschikt voor binnen als buiten en biedt dus het hele jaar pret voor jonge kinderen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Meer informatie vind je hier.

 

Smoby Friends Speelhuis

Het Friends House speelhuis van Smoby is de ultieme buitenspeelattractie! Het kleurrijke speelhuis is mooi afgewerkt en biedt speelgelegenheid aan wel 5 kinderen. Kies of je binnenin een tafel wilt, of buiten een picknicktafel wil installeren. De geluidsfuncties zorgen voor een echte beleving! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Meer informatie vind je hier.

 

Little Tikes Country Cottage

Leuk Little Tikes speelhuis in Evergreen kleuren, met 4 ramen, luiken en een deur die open en dicht kan. Inclusief gootsteen, fornuis en draadloze telefoon. Afmetingen: 127x114x131cm. Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Meer informatie vind je hier.

 

 

 

Little Tikes Picknick speelhuis

Little Tikes Speelhuis Picknick in natural kleurstelling. De kok kan zijn maaltijden door het raam serveren aan de gasten aan de picknicktafel! Inclusief keuken met ‘pitten’, oven, kastjes en een haard, en een deur, brievenbus en een 19-delige accessoireset. De deurbel maakt 6 geluidjes.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Storybook cottage

Dit speelhuis is zeer geliefd bij iedereen: kinderen vinden het heerlijk om hiermee te spelen en ouders houden van het natuurlijke ontwerp. – Decoratief rieten dak- Werkende deurbel- Tafeltje in bladvorm, kitchenette, speelgoedklok met beweegbare wijzers en een speelgoed telefoon- Hoogte aan binnenzijde van het huisje is 1.43 cm

Meer informatie vind je hier.

 

 

Feber beauty huis

Feber Beauty huis met ruim interieur om te spelen, met glijbaan. Uitgevoerd met deur met brievenbus en klapramen. Eenvoudige montage. Heldere kleuren. Het huis is goed bestand tegen zonlicht. Afmetingen: 251 x 110 x 162,5 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Paradiso speelhuis kiosk

Beleef een hoop pret in deze leuke speelkiosk van Paradiso Toys! Met de meegeleverde stickers maak je hem nog leuker. Vers sap, ijsjes, frietjes of fruit, wat verkoop jij vandaag?

Meer informatie vind je hier.

 

 

 

Smoby speelhuisje Chef House

Dolle pret in het Smoby Chef House speelhuisje! Het huis combineert een restaurant en een keuken. Je klanten staan buiten bij het raam te wachten en zijn klaar om te smullen van je heerlijkste gerechten. Neem de bestellingen op, maak dan de gerechten klaar op het fornuis en reken af aan de kassa. Het Chef House bevat twee ramen met draaibare luiken, een balie en twee borden om aan de luiken te hangen waar je nuttige info op kan schrijven. In het huisje vind je een speelkeuken met een koelkast, oven, barbecue, gootsteen met kraan, twee planken en een kassa met rekenmachine en creditcardlezer. Het speelhuis wordt bovendien geleverd met 36 te gekke accessoires voor eindeloos speelplezier!

Meer informatie vind je hier.

Woodland adventure speelhuis

De mogelijkheden zijn eindeloos met de charmante Step2 Woodland Adventure Playhouse & Slide! Het kan een kasteel zijn, een huisje, een piratenschip, of wat ze maar willen voorstellen! Dit stijlvolle speelhuisje met glijbaan maakt gebruik van verschillende materialen voor een unieke look. De overwegend houten constructie zorgt voor een klassieke uitstraling. Kleurrijke kunststof onderdelen zijn kindvriendelijk en bieden uren speelplezier! Dit houten en plastic speelhuis laat de kleintjes de hele dag spelen!

Meer informatie vind je hier.

Speelhuis met dubbele glijbaan voor binnen en buiten