Skip to Content

Airhogs review

Met een 10-jarige zoon in huis ben ik er inmiddels wel achter dat het vinden van een geschikt cadeau voor zijn verjaardag of de feestdagen niet meer zo heel eenvoudig is. Op deze leeftijd vinden ze veel dingen ‘voor baby`s’ of willen ze graag dingen hebben waar ze nog veel te jong voor zijn.

Mijn moeder zei het vroeger al: te klein voor dit en te groot voor dat. Airhogs zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8 en wij mochten er eentje testen.

15310786_1544974345529154_1601701855_o-1024x682

Wat zijn Airhogs?

Airhogs zijn radiografisch bestuurbare voertuigjes. Licht in gewicht en niet al te groot. Er zijn verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Wij kregen een rode Switch Blade opgestuurd. Volgens de instructies zou je er mee moeten kunnen rijden, maar ook mee kunnen vliegen. Nadat we er 4 batterijen (niet meegeleverd) in hadden gedaan, konden we gaan testen.

Het rijden was niet het probleem, dat hadden we zo onder de knie. Het leek trouwens iets meer op zweven. Hij is vrij snel en reageert goed als je hem bedient met de afstandsbediening. Het was even zoeken hoe we hem moesten laten vliegen, maar het staat gelukkig allemaal vrij duidelijk uitgelegd in de bijgeleverde instructies.

Na een paar minuten bleek de Airhog leeg te zijn. In eerste instantie dachten we dat het aan de batterijen lag, maar blijkbaar moest je hem nog opladen met het bijgeleverde kabeltje. Dat kun je doen door de Airhog aan de afstandsbediening vast te koppelen, maar hij werkt ook via de USB. Je kunt hem dus laden via je computer.

Al met al vinden wij de Airhog Switch Blade erg leuk voor deze leeftijd. Hij maakt niet overdreven veel lawaai en ik weet zeker dat kinderen zich hier prima mee kunnen vermaken. Zeker omdat je er vele kanten mee op kunt.

Voor meer informatie kan je deze review lezen.

Airhogs koop je onder andere hier.

Winactie

Wil jij graag een Airhog Switch Blade winnen? Meedoen kan door hieronder een reactie achter te laten. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of Facebookpagina zodat ik met de winnaar contact kan opnemen.

We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de Facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat of je aanmeldt voor de nieuwsbrief. De winnaar ontvangt aan het eind van de week een mailtje.

Lees ook

laura
Volg mij via

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Barbara Witteveen

Wednesday 25th of January 2017

Wat een gave winactie zeg! ik heb een nichtje, maar die doet heel graag 'jongens'dingen, zoals zij dat zegt en we gaan er vaak met mijn drone op uit. Leuker zou zijn als zij met deze Airhogs kan spelen (wat nou, alleen voor jongens :D)

Helaas heb ik geen facebook, dus je pagina niet geliked :) Anders had je deze zeker gekregen!

maaike

Tuesday 27th of December 2016

Wat een gaaf ding!! Super voor mijn dochters (en papa en mama ;) ). Ik waag graag een kans!

elly van dongen

Monday 26th of December 2016

Zou mijn kleinzoon geweldig vinden (en opa stiekem ook)

Jose Looijs

Monday 26th of December 2016

super leuk voor onze oudste zoon die eergisteren 8 jaar is geworden. Met deze leeftijd herken ik zeker wat je zegt; voor het één zijn ze echt te groot, maar voor het ander nog te klein. Dit zou een super verrassing voor hem zijn en ook nog eens een echte leuke uitdaging voor hem om mee te spelen. En als het voor hem niet leuk meer is, heeft hij nog een broertje die er tegen die tijd wel raad mee weet ;-)

Imar Bouwman

Sunday 25th of December 2016

WoW te gek voor deze papa en mijn dochtertje Juno voor uren speelplezier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.