Skip to Content

11x Persoonlijk speelgoed met naam

11x Persoonlijk speelgoed met naam

Speelgoed met de naam van het kind: hoe leuk is dat? Hartstikke leuk ook voor de ontvanger, want iedereen kan zo zien dat het echt van hem of haar is. Het aanbod hierin is groot, dus zit er vast ook een leuk cadeau tussen voor jouw (klein)kind of wie jij dan ook wilt verrassen met dit speelgoed met de naam erop.

Stapelblokkenhuis

11x Persoonlijk speelgoed met naam - Mamaliefde

Een prachtig huisje wat is opgebouwd uit rijen houten blokjes. Er zijn meerdere stokjes, waar de blokken opgezet kunnen worden en het huisje is 5 blokjes breed en 4 hoog. In totaal ontvang je de basis, 8 houten stokjes, 3 grondplaatjes en 14 blokjes. Hoe het huisje er uit gaat zien kan het kind iedere keer weer zelf bepalen.

Hierdoor wordt zijn fantasie geprikkeld en ook zijn motoriek wordt erdoor gestimuleerd. Verder is het goed voor zijn ruimtelijk inzicht en uiteraard is het ook ‘gewoon’ heel leuk om mee te spelen. Met zijn lieve kleurtjes is het tevens een mooi item voor op de babykamer.

Het is verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus kun je de mooiste kiezen! Je kunt het huisje laten personaliseren. Dit wordt gedaan met stickers. Je kunt kiezen voor een naam en bijvoorbeeld de geboortedatum. 

Een driewieler met naam!

11x Persoonlijk speelgoed met naam - Mamaliefde

Hoe leuk is dit! Een stoere houten driewieler met de naam van de berijder erop! Een mooie peuterloopfiets, waar het kind vast graag op rondrijdt. Het is gemaakt van splintervrij hout en daardoor veilig voor de kleine handjes. De zithoogte is verstelbaar van 25 tot 34 cm.

Het houten fietsje is geschikt vanaf anderhalf jaar. Er is duidelijk aan de veiligheid van het kind gedacht, want er zit speciale bescherming op de handvaten en het heeft ook nog eens een gewatteerd zitvlak. De naam komt voorop te staan.

Rammelaar met naam

11x Persoonlijk speelgoed met naam - Mamaliefde

Een rammelaar is echt zo’n leuk cadeau om als kraamcadeautje te geven. Deze variant is wel heel leuk.

Het is gemaakt van hout en in de vorm van een beertje. Op het handvat kan de naam gegraveerd worden. Hij is 13 cm lang.

Een houten trein 

11x Persoonlijk speelgoed met naam - Mamaliefde

Houten treinen worden door veel kinderen leuk gevonden. En het wordt natuurlijk nog leuker als er in die trein ook nog eens houten figuurtjes zitten. Bij dit leuke treintje met twee wagonnetjes zitten ook nog eens een houten aapje, olifantje, tijgertje en pandabeertje. De kleuren zijn zacht en daarom is het een echt dreumestreintje te noemen.

Het is geschikt vanaf anderhalf. En natuurlijk kan er jaren mee gespeeld worden. Jij bepaalt wat er allemaal op de trein gezet moet worden qua tekst. De naam is leuk en je kunt het aanvullen met bijvoorbeeld de geboortedatum, het tijdstip van geboorte en hoe groot en zwaar de baby toen was.

Poppenwagen

11x Persoonlijk speelgoed met naam - Mamaliefde

Voor jouw lieve poppenmoedertje is een poppenwagen uiteraard een machtig cadeau. Bij deze Little Dutch poppenwagen krijg je ook nog een knuffelpop erbij, genaamd Anna. En op de buggy staat ook nog eens je eigen naam!

De pop is 35 cm lang. De duwstang hoogte is 51 cm. De poppenwagen is geschikt vanaf 3 jaar en is tot zeker een leeftijd van 6 jaar leuk.

Slingeraap met naam

11x Persoonlijk speelgoed met naam - Mamaliefde

Knuffels zijn er in allerlei uitvoeringen. We laten er een paar zien, omdat ze toch wel heel erg leuk zijn.

Wat dacht je van een slingeraap met naam?

Hij (zij?) kan gewassen worden. Je kunt kiezen uit een roze of een blauwe variant. 

Een konijn met naam en geboortedatum

11x Persoonlijk speelgoed met naam - Mamaliefde

Een prachtig geschenk voor een pasgeboren baby is deze konijn. Op zijn ene grote voet komt de naam van de baby te staan en op de andere voet de geboortedatum.

Het is naast een heerlijke knuffel ook gewoon een grappig dier. Zijn ene oor is namelijk groter dan de andere en daardoor krijg je natuurlijk een heel grappig effect. Hij is ongeveer 54 cm lang. 

Olifantenknuffel

11x Persoonlijk speelgoed met naam - Mamaliefde

Ook olifanten zijn te koop als knuffel met naam. Bij dit leuke olifantje staat de naam met de geboortedatum op de buik.

Een heel leuk cadeau voor bij de geboorte, dus.

Met zijn grote flaporen en brede buik is het een schattig dier. De olifant is 28 cm hoog.

Knuffeldoekje

11x Persoonlijk speelgoed met naam - Mamaliefde

Naast knuffels zijn er ook nog de leuke knuffeldoekjes, waar kleintjes heerlijk mee kunnen kroelen. Dit knuffeldoekje heeft een konijnenhoofdje en is te koop in 2 verschillende kleuren. Hij is 23 cm lang en is een heerlijk item waar het kind veel plezier aan beleeft.

De naam wordt erop geborduurd in het lettertype dat jezelf mag aangeven. De plek waar de naam komt is het oor.

Dinosaurus op wielen

11x Persoonlijk speelgoed met naam - Mamaliefde

Een superstoere dino van hout én de naam van de kleine. Het kind kan er lekker mee door de kamer kruipen, want het dier kan rollen door de wieltjes die het heeft.

Er is ruimte voor 1 naam, die je per mail even snel moet doorgeven. Zo kunnen zij op tijd ervoor zorgen dat deze leuke dino jouw kant op komt. De naam komt op een wieltje te staan en de dino wordt in een mooie verpakking opgestuurd. Overigens zijn er meerdere uitvoeringen. 

Knikkerzak met naam

11x Persoonlijk speelgoed met naam - Mamaliefde

Ook voor grotere kinderen zijn er leuke cadeaus met naam. Is het kind op een leeftijd gekomen dat er geknikkerd gaat worden? Dan is een knikkerzak met je eigen naam erop wel zo handig!

Zo weet immers iedereen meteen dat het jouw knikkers zijn! Voor de kleur van de tekst kun je kiezen uit wit, zwart, beige, midden bruin en donkerbruin. 

Wil Cats
Volg me via: