Paw Patrol kennen kinderen van televisie. Onder leiding van de tien jaar oude Ryder worden de pups van Paw Patrol reddingshonden in training. De actiefiguren van Paw Patrol zijn individueel verkrijgbaar of als speelset en ook aan accessoires is er geen tekort. Het officiële hoofdkwartier uit de hitserie is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar inclusief de herkenbare licht- en geluidseffecten. Maar denk ook aan PAW Patrol Puzzels, PAW Patrol dekbedovertrekken, boeken, kleding en nog veel meer!

De pups uit Paw Patrol

Ieder hondje heeft een baan waar jouw kinderen van dromen. Zo is er een brandweerman, politieagent en bouwvakker. Zodra zich problemen voordoen in de baai, zijn Ryder en zijn pups er om te hulp te schieten en het dorp te redden. Zo is er Skye. Zij is nooit bang en vliegt het liefste met de vleugels in haar rugzak. Of Chase, een atletische Duitse herder die met zijn megafoon graag de leiding neemt over het groepje.

Terwijl je kind met Ryder en zijn Rescue ATV speelt, wordt de fantasie van je kind geprikkeld door reddingsmissies vol vriendschap, teamgeest en moed. Werk samen met de andere pups en hun reddingsvoertuigen (afzonderlijk verkocht) en help mee Avonturenbaai veiliger te maken. Race de redding tegemoet met Ryder en zijn Reddingsvoertuig.

Paw Patrol Ryder’s Pup Pad

Help de PAW Patrol-pups de held van de dag te worden met Ryder’s Pup Pad. Met 14 verschillende geluiden brengt de Pup Pad van Ryder de spanning van PAW Patrol tot leven. Net als in de serie kun je met de Pup Pad van Ryder contact opnemen met de PAW Patrol als er problemen zijn.

Draai het keuzewiel aan de bovenkant om uit Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky of Zuma te kiezen. Als je een pup selecteert, licht het midden op en hoor je unieke geluiden uit de serie. Om je missie te beginnen, trek je de zijkant naar buiten, draai je aan het keuzewiel en druk je op de rode knop om naar de missie te racen. Met de Pup Pad ben je er klaar voor, net als Ryder.

Meer informatie vind je hier.

Paw Patrol Ryder Reddingsvoertuig

Als er problemen ontstaan, zet je Ryder (figuur inbegrepen) op de bestuurdersstoel en rijd je de redding tegemoet met echt werkende wielen. Met authentieke details en realistische kenmerken brengen de geliefde leider van PAW Patrol en zijn voertuig de spanning van PAW Patrol tot leven.

Meer informatie vind je hier.

Paw Patrol Chase politieauto

Als er problemen ontstaan, zet je Chase (figuurtje inbegrepen) op de bestuurdersstoel en rijd je de redding tegemoet met echt werkende wielen. Met authentieke details en realistische kenmerken brengen de geliefde politiehond van PAW Patrol en zijn politieauto de spanning van PAW Patrol tot leven.

Meer informatie vind je hier.

PAW Patrol Everest Sneeuwschuiver

Als er problemen ontstaan, zet je Everest (figuur inbegrepen) op de bestuurdersstoel en rijd je de redding tegemoet met echt werkende wielen en een beweegbare klauw. Met authentieke details en realistische kenmerken brengen de geliefde sneeuwexpert van PAW Patrol en haar voertuig de spanning van PAW Patrol tot leven.

Meer informatie vind je hier.

PAW Patrol Tracker Jeep

Als er problemen ontstaan, zet je Tracker (figuur inbegrepen) op de bestuurdersstoel en rijd je naar de noodsituatie met echt werkende wielen. Met authentieke details en realistische kenmerken brengen de geliefde junglehond van PAW Patrol en zijn terreinvoertuig de spanning van PAW Patrol tot leven.

Meer informatie vind je hier.

PAW Patrol Rex Reddingsauto

Als er problemen zijn, zet je Rex (figuur inbegrepen) achter het stuur en scheur je ervandoor met echt werkende wielen. Met authentieke details en realistische kenmerken zorgen de geliefde dinosaurusexpert van de PAW Patrol en zijn reddingsvoertuig voor volop spanning en sensatie in het leven van de PAW Patrol.

Meer informatie vind je hier.

Paw Patrol Rocky vuilniswagen

Als er problemen ontstaan, zet je Rocky (figuurtje inbegrepen) op de bestuurdersstoel en rijd je de redding tegemoet met werkende wielen, een heftruck die op en neer gaat en een achterklep die opent. Met authentieke details en realistische kenmerken brengen de geliefde recyclingexpert van PAW Patrol en zijn wagen de spanning van PAW Patrol tot leven.

Meer informatie vind je hier.

PAW Patrol Rubble Bulldozer

Als er problemen ontstaan, zet je Rubble (figuurtje inbegrepen) op de bestuurdersstoel en rijd je de redding tegemoet met werkende banden, een beweegbare boor en schep. Met authentieke details en realistische kenmerken brengen de geliefde bouwexpert van PAW Patrol en zijn voertuig de spanning van PAW Patrol tot leven.

Meer informatie vind je hier.

PAW Patrol Skye helikopter

Als er problemen ontstaan, zet je Skye (figuurtje inbegrepen) op de bestuurdersstoel en rijd je de redding tegemoet met werkende wielen voor op het land en een draaiende propeller voor in de lucht. Met authentieke details en realistische kenmerken brengen de geliefde vliegexpert van PAW Patrol en haar heli de spanning van PAW Patrol tot leven.

Meer informatie vind je hier.

PAW Patrol Zuma Hovercraft

Als er problemen ontstaan, zet je Zuma (figuurtje inbegrepen) op de bestuurdersstoel en rijd je de redding tegemoet met werkende wielen en propellers die draaien! Met authentieke details en realistische kenmerken brengen de geliefde waterexpert van PAW Patrol en zijn voertuig de spanning van PAW Patrol tot leven.

Meer informatie vind je hier.

Paw Patrol & Cat Pack

Bedenk je eigen PAW Patrol- en Cat Pack-avonturen met de cadeauset met PAW Patrol- en Cat Pack-figuren. Deze set met actiefiguren bevat niet alleen je favoriete PAW Patrol-pups, Chase, Marshall, Skye en Everest, maar ook hun nieuwe teamgenootjes uit de Cat Pack, Leo, Rory, Shade en Wild Cat.

Deze cadeauset met actiefiguren is de perfecte manier om thuis met al je favoriete pups en katten te spelen. Met de realistische, waarheidsgetrouwe details en styling van elke figuur komen de pups en katten echt tot leven. In hun gloednieuwe Cat Pack-uniformen staan deze heldhaftige vriendjes klaar om de held van de dag te worden.

Meer informatie vind je hier.

Paw Patrol True Metal speelset

PAW Patrol is klaar om sneller dan ooit te hulp te schieten met de PAW Patr