Skip to Content

Je partner verrassen in de slaapkamer en tips om je seksleven te verbeteren

Je partner verrassen in de slaapkamer en tips om je seksleven te verbeteren

Hoe ervaar jij je seksleven op dit moment? Als deze vraag aan honderd Nederlanders gesteld zou worden, zouden de antwoorden uiteenlopend zijn.

Sommige mensen zijn onwijs te spreken over hun seksleven, terwijl andere hier wat minder tevreden over zullen zijn. Feit is dat iedereen seks op een andere manier beleeft en daardoor kijkt ook elk individu anders naar zijn of haar seksleven.

Zijn jij en je partner het wel eens over jullie seksleven? Blijkt daaruit dat jullie seksleven wel een flinke upgrade kan gebruiken? Dan is het aan te raden om je partner eens goed te verrassen. Door je partner te verrassen, verbeter je je seksleven, maar hoe doe je dit nou? Dit doe je onder meer met onderstaande vier tips.

Verras je partner met een weekendje weg

Iets wat altijd goed in de smaak zal vallen is een verrassingsweekendje weg! Geen tijd of geld om een heel weekend te vullen? Ga dan een nachtje weg.

Als jullie in een andere omgeving terechtkomen, laten jullie de dagelijkse zorgen al snel los. Dit betekent dat jullie in een andere omgeving onbezorgd de liefde kunnen bedrijven.

Tevens kunnen jullie tijdens zo’n weekendje weg qualitytime met elkaar doorbrengen. Dit versterkt jullie relatie alleen maar, waardoor de seks ook op de lange termijn verbeterd wordt. Een goede relatie en een goed seksleven gaan altijd hand in hand met elkaar.

Koop spannende seksspeeltjes

Iets wat het ook altijd goed doet, is een sextoy. Hiermee kunnen jullie het bedrijven van de liefde naar een hoger niveau tillen. Daarbij is het wel belangrijk dat jullie op een lijn zitten. Het is hierbij van belang dat jullie beiden jullie grenzen aangeven.

Gaat een seksspeeltje over een van deze grenzen heen? Dan is het van belang dat jullie dit seksspeeltje niet gebruiken. De seks moet leuk en fijn voor jullie allebei blijven.

Met spannende seksspeeltjes genieten jullie in ieder geval van een heel andere dimensie. De seks voelt anders aan, jullie kunnen andere dingen doen en kunnen veel plezier beleven.

Neem je partner mee naar een andere locatie

Hebben jullie altijd alleen maar seks in bed? Dat is natuurlijk makkelijk, maar het is niet altijd even spannend. Voor jullie seksleven kan het daarom interessant zijn om nieuwe locaties uit te proberen.

Denk hierbij aan andere locaties in het huis, maar ook buitenshuis. Laat je fantasie de vrije loop gaan en kom op de meest spannende locaties!

Stel een ander standje voor

In welke standjes doen jullie het meestal? Als jullie continu dezelfde standjes aanhouden, kan dit nogal saai worden. Het kan daarom nooit kwaad om eens een ander standje aan je partner voor te stellen.

Mogelijk is het daarbij wel handig om glijmiddel te gebruiken. Dit is met name het geval als het een standje is dat jullie voor het eerst uitproberen.

Redactie Mamaliefde