De feestdagen staan binnenkort voor de deur. De wensenlijstjes komen in zicht en de artikelen met alle cadeautips staan weer in de planning. Ontdek de nieuwste games voor de Nintendo Switch voor dit najaar. Games om heerlijk alleen mee te relaxen of om gezellig samen te spelen met familie en vrienden. De Nintendo Switch heeft ook dit najaar veel te bieden!

Let op: Nog niet alle games zijn ook al te koop, maar wel al te reserveren.

Among Us; Crewmate edition

Speel online met 4-15 spelers terwijl je probeert je ruimteschip heel te houden en terug te keren naar de bewoonde wereld. Maar pas op… want er kan een buitenaardse bedrieger aan boord zijn! Een of meer van de bemanningsleden is vervangen door gevaarlijke gedaantewisselaars. Hun doel is om de rest van de bemanning uit te schakelen voordat het schip thuiskomt. De bedriegers saboteren het schip, sluipen door ventilatiekanalen, bedriegen en luizen anderen erin om anoniem te blijven en de bemanning te doden. Als alle bedriegers zijn geëlimineerd of als de bemanningsleden al hun taken voltooien, wint de bemanning!

Lees meer

Big Brain Academy: Knappe koppen

De komende feestdagen kun je je hersenen eens lekker laten kraken in Big Brain Academy: Knappe koppen voor de Nintendo Switch! Big Brain Academy: Knappe koppen verschijnt op 3 december voor de Nintendo Switch. Big Brain Academy: Knappe koppen is een leuke nieuwe multiplayer party game die iedereen kan spelen met diverse activiteiten in vijf categorieën: Visie, Geheugen, Analyse, Rekenen en Inzicht. Spelers kunnen deze activiteiten solo spelen, maar ook met maximaal vier spelers tegelijk in de lokale multiplayerstand, en zelfs tegen breinen van over de hele wereld.

Lees meer

Castaway Paradise

Jouw avontuur begint wanneer je belandt op een tropisch eiland. Dit is jouw paradijs, jouw avontuur! Ervaar de vrijheid in Castaway Paradise: Het Verborgen Paradijs! Je vaart over de oceaan wanneer een storm jouw schip raakt en je overboord gooit! Tussen het zeewier word je wakker op een strand en kijk je in de ogen van een vriendelijk dier. Misschien was de storm zo slecht nog niet. Jouw nieuwe leven begint op Castaway Paradise, creëer het paradijs van jouw dromen. De dorpsbewoners geven je graag advies en opdrachten, maar uiteindelijk is het jouw avontuur!

Lees meer

Color Your World

Ontdek 100 keurrijke labyrint puzzels om op te lossen en geef jouw wereld kleur! Reis over de wereld en door de seizoenen op een tocht vol kleurrijke labyrinten. Denk logisch na en laat geen tegel ongeverfd! Geef in zo min mogelijk stappen kleur aan elk doolhof om 3 sterren te verdienen en nieuwe, uitdagende levels vrij te spelen. Speel 100 levels en tref obstakels aan zoals bewegende muren, loopbanden en teleporters!

Daag je vrienden uit in de multiplayer modus voor maximaal 4 spelers. Wie bedenkt de beste strategie om kampioen te worden? Maak gebruik van power-ups om een voorsprong te krijgen op je tegenstanders. Alleen de slimste spelers zullen overwinnen, en de wereld verven in hun kleur!

Lees meer

Disney Magical World 2; Enchanted Edition

Dit is de Enchanted Edition van Disney Magical World 2 voor de Nintendo Switch. Disney Magical World 2: Enchanted Edition is de laatste nieuwe telg in de populaire Disney-reeks. Dit spel staat voor het eerst op Switch™ en dompelt de spelers onder in een waaier aan nieuwe avonturen in zes Disney-themawerelden. Verken de wereld van Disney Frozen, dans met Disney-prinsessen, ga op zoektocht of verken de kerkers. Ontmoet en maak kennis met bekende personages zoals Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy, Elsa, Anna, Olaf en Ariel … en run je eigen café!

Lees meer

Family Trainer

Dit is Family Trainer inclusief twee beenbanden voor de Nintendo Switch. Maak je klaar om actief van de buitensport te genieten, want Family Trainer is terug op Switch™! Van kajakken tot een hindernissenparcours, je gaat zoals in het echte leven sporten en een waaier aan leuke minigames op je palmares schrijven. Leer beter in team te werken en til je hand-oogcoördinatie naar een hoger niveau met de Nintendo™ Joy-Con controller en beenriem!

Speel een heleboel spelletjes alleen of met meerdere spelers. Dankzij de eenvoudige bediening heeft iedereen gegarandeerd plezier en sport je makkelijk overal. Met Family Trainer neem je het avontuur overal mee naartoe!* *Om dit spel samen te spelen, heb je twee sets Nintendo Joy-Cons en twee sets beenbanden nodig.

Lees meer

Fort Boyard; Escape Game

Speel samen of tegen elkaar tot wel 4 spelers. Kies uit twee verschillende multiplayer modi in de bordspelmodus. De eerste spelen alle speler met één doel, om zo snel mogelijk over het bord te racen om de finish te halen. Versterk elkaar en ga voor de overwinning! De tweede is de Versus modus, iedereen speelt hier voor zichzelf en er kan maar één winnaar zijn. Test wie de beste Fort Boyard speler is en speel uitdagingen in split screen tegen een tweede speler. Ontsnap jij als eerste uit het fort?

Even niemand in de buurt om mee te spelen? In de Singleplayer modus kun je jouw skills verbeteren. Probeer alle minigames uit en vergelijk jouw score om te zien wie de beste Fort Boyard speler is. Speel bekende uitdagingen gebaseerd op het TV programma, zoals Impact, Laundry Machine, Casino en Wicked Temple.

Lees meer

Fast & Furious Spy Racers; Rise of SH!FT3R

Kruip achter het stuur van al je favoriete Spy Racers-voertuigen en laat SH1FT3R zien dat je er niet bent om te verliezen. Gebruik je hersens, snelheid en de geheime in de levels verborgen shortcuts om de koppositie te bereiken en de overwinning te claimen. Maar dat is nog niet alles. Je auto is uitgerust met spionagegadgets, zoals superchargers, waarmee je de concurrentie voorbij schiet. Verblind ze met paintballkogels of gebruik de unieke spionagevaardigheden van je personage om naar voren te vliegen!

Bewijs dat je de beste racer ooit bent en behaal de overwinning op alle 17 banen verspreid over 5 locaties. Speel als 13 verschillende racers, inclusief SH1FT3R in Quick Race en Online Multiplayer, en gebruik de unieke spionnenuitrusting van iedere racer. Vertrek en race naar de overwinning!

Lees meer

Hot Wheels Unleashed

De coolste, de snelste, de meest unieke badass-busjes en adembenemende muscle cars wachten op je. Kruip achter het stuur van een veelvoud aan voertuigen, elk met hun eigen persoonlijkheid en stijl, verschillende eigenschappen en zeldzaamheidsniveaus. Het allerbeste van het Hot Wheels-universum is hier! Bewijs dat je de beste bent en ontgrendel premium auto’s en buitengewone items en maak dankzij de Livery Editor een uniek meesterwerk van je auto.

Lees meer

Just Dance 2022