Skip to Content

Review: Modespellen Niki Smit

Review: Modespellen Niki Smit

De winactie voor vandaag is weer voor een wat oudere doelgroep. Namelijk de jonge meiden vanaf acht jaar die het liefste naar fashion- en modellenprogramma’s op tv kijken en het liefste zelf een designer willen worden.

Schrijfster en illustratrice Nikki Smit speelt hierop in met haar boeken. En komt nu in samenwerking met Bambelino Toys ook met twee gezelschapsspellen met de koude, donkere dagen in aantocht.

Ideaal om de, misschien al pre-puberende dochters, toch te betrekken bij een gezellig avondje spelletjes spelen. Het is dat onze dochter hier nog wat te jong voor is, maar ik zie het haar nu al spelen. Ze kan qua kleding al een echte diva zijn en weet precies wat ze wel, of juist niet aan wil trekken.

100% Niki Smit Modekwartet

Voor meiden die van mode houden. Nodig je vriendinnen uit voor een potje Modekwartet en laat ze merken dat jij alles weet van fashion. Wie verzamelt als eerste de juiste mode-items? Mode Kwartet is een spel vol jurkjes, schoenen en modebeesten. 

Heb jij voor mij van de Jurkjes de Little Black Dress? Van de Modesteden New York? Ook Parijs? Oui, kwartet! De speelster die aan het einde de meeste kwartetten heeft, is het winnende modemeisje. Geschikt om te spelen met 2 tot 5 fashionista’s.

Stijliconen

Oelala! Wie wordt hét nieuwe stijlicoon? Reis van New York naar Londen, Milaan en Parijs om de Fashion Weeks te bezoeken. In dit bordspel loop je in elke stad op hoge hakken langs alle modehindernissen en vlieg je door naar de volgende Fashion Week.

Wie als eerste onder de Eiffeltoren staat, is het nieuwe stijlicoon! Stijliconen is een origineel bordspel voor 2 tot 6 creatievelingen in de leeftijd van 12 tot 99 jaar.

Floortje