Kinderen willen graag hun idolen imiteren. Waren het vroeger nog actrices en zangers van tv en wilden we allemaal een microfoon hebben om ze te kunnen imiteren, draait het vandaag de dag om vloggers met tienduizenden volgers. Logisch, want de sterren van tv waren vaak ver weg. Iedereen kan echter een YouTubekanaal beginnen en de kinderen kijken hier graag naar.

Of het nu handen zijn die een bal uitpakken of hun favoriete YouTuber zoals Onnedi. LOL Surprise! speelde in op die trend en was gelijk een grote hit bij kinderen. Voor een paar euro kochten ze een bal zodat ze die konden ‘unboxen’. En dat smaakt natuurlijk naar meer; want de poppetjes zijn zo ‘cute’ zoals dochterlief het omschrijft dat je ze het liefste allemaal wilt hebben.

Vanwege het enorme succes kwamen er niet alleen nieuwe series uit maar ook nieuwe uitvoeringen. Eerst met een nieuwe manier van unboxen en later ook met glitters en fuzz en allemaal speciale edities. Hoog tijd dus voor een overzicht van al het LOL Surprise speelgoed!

Inhoud toon

Unboxing L.O.L. Surprise

Ongeacht of het alleen vrienden en familie zijn die kijken of dat er zelfs mensen van de andere kant van de oceaan kijken. Populaire filmpjes zijn vlogs die laten zien wat je doet, coverliedjes, challenges maar ook unboxingfilmpjes. Dat begint al bij peuters die graag kijken naar filmpjes waarin surprise-eieren worden uitgepakt. Voor hen is dat namelijk gelijk aan dat ze het zelf uitpakken. Tot en met hele verrassingspakketten. En daar speelt MGA, een speelgoedfabrikant, handig op in met de L.O.L. surprisebollen. Die niet voor niets surprise heten ;-) In de bal zit namelijk een klein poppetje met een accessoire. In iedere bal zit er een ander poppetje zodat het altijd een verrassing is wat er in jouw bol zit, want natuurlijk wil je de collectie compleet hebben!

L.O.L. Surprise! Poppen

In een wereld waarin baby’s het voor het zeggen hebben, weigeren kleine rockers een dutje te doen en voeren klassenvertegenwoordigers actie voor ‘gratis pizza op vrijdag’! In deze wereld is werken hetzelfde als spelen. Niets is saai, want alles is een tikje verrassend en verbazend! L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise dolls