Kinderen willen graag hun idolen imiteren. Waren het vroeger nog actrices en zangers van tv en wilden we allemaal een microfoon hebben om ze te kunnen imiteren, draait het vandaag de dag om vloggers met tienduizenden volgers.

Logisch, want de sterren van tv waren vaak ver weg. Iedereen kan echter een YouTubekanaal beginnen en de kinderen kijken hier graag naar.

Of het nu handen zijn die een bal uitpakken of hun favoriete YouTuber zoals Onnedi. LOL Surprise! speelde in op die trend en was gelijk een grote hit bij kinderen.

Voor een paar euro kochten ze een bal zodat ze die konden ‘unboxen’. En dat smaakt natuurlijk naar meer; want de poppetjes zijn zo ‘cute’ zoals dochterlief het omschrijft dat je ze het liefste allemaal wilt hebben.

Vanwege het enorme succes kwamen er niet alleen nieuwe series uit maar ook nieuwe uitvoeringen. Eerst met een nieuwe manier van unboxen en later ook met glitters en fuzz en allemaal speciale edities. Hoog tijd dus voor een overzicht van al het LOL Surprise speelgoed!