Nu het buiten steeds mooier wordt, met meer en langere zon en warmere temperaturen is het natuurlijk heerlijk om met je kinderen naar buiten te gaan. Helaas heeft niet iedereen de beschikking over een enorme achtertuin. Zelf zijn we al blij dat we een stukje eigen grond hebben. Jammer dat het huis zover naar achteren staat zodat de voortuin groter is dan de achtertuin. Maar toch, in de middag komt hier de zon en met het kunstgrasveld hebben we er een mooi speelplekje van weten te maken.

Nu is het natuurlijk erg leuk om een zandbak in je tuin te hebben, of een schommel en glijbaan. Die ruimte hebben we helaas niet, vrije speelruimte is ook erg belangrijk. Gelukkig zijn er andere manieren om je achtertuin toch aantrekkelijk te maken voor jonge kinderen. Veel hiervan hebben we gevraagd voor de eerste verjaardag van onze dochter.

Buitenspeelgoed Little Tikes

Buitenspelen is gezond voor kinderen. In vergelijking met binnenshuis spelen, biedt buitenspelen kinderen meer mogelijkheden om motorische vaardigheden te ontwikkelen.* Little Tikes ontwikkelt speelgoed waarbij plezier maken voorop staat en stimuleert daarbij fysieke en sociale interactie. Het buitenspeelgoed bevordert de lichamelijke motoriek van jonge kinderen en leert ze spelenderwijs met elkaar om te gaan. ‘Gewoon’ buitenspelen maakt kinderen sociaal sterker.

Little Tikes Watertafel

In de zomer kan je niet zonder watertafel; zeker voor jongere kinderen is dit ideaal speelgoed. Zo kunnen ze toch heerlijk met water spelen ook zonder een badje. Of als het weer iets minder is, kunnen ze er toch prima mee spelen. Little Tikes heeft diverse watertafels die enorm populair zijn. Voor de eerste verjaardag van onze dochter hebben we er een gekregen en daar een aantal jaar met veel plezier mee gespeeld.

Little Tikes Water Factory

Little Tikes denkt ook aan het speelplezier op de warme zomerdagen, wanneer kinderen willen spetteren met water. De gloednieuwe Fountain Factory Watertafel is geweldig voor een verkoelend spel op een warme dag! Wateractiviteitentafels stimuleren de zintuigen en het samen spelen. De watertafels van Little Tikes zijn voorzien van een handige afvoerstop die makkelijk schoon te maken is.

Bouw, spetter en speel met de leukste watertafel die er is. De verwisselbare leidingen en kranen van de Fountain Factory zijn goed voor de ontwikkeling van motorieke vaardigheden, op een speelse en praktische manier.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Review Little Tikes Water Factory

Little Tikes Piraten watertafel

Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit voor een spetterend avontuur met deze piraten zand- en watertafel! Deze eenvoudig in elkaar te zetten watertafel bevat verschillende speelelementen als een ophaalanker, kraaiennest, waterkanon en bijhorende accessoires.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Review Little Tikes Piraten Watertafel

Fun Zone Battle Splash watertafel

Met de Fun Zone Battle Splash-watertafel van Little Tikes strijden kinderen om elkaars boten te laten zinken, de doelen te laten draaien, de emmers te vullen en water op elkaar te spuiten! Elk kind krijgt zijn eigen water-shooter. Richt op de spinners of schiet in de roos om de hangende emmers te vullen, die water in de onderliggende boten morsen.

Wees de eerste die de middelste pijler helemaal met water vult om je vrienden te laten genieten van de waterspuiter in het midden! Dit is één van de weinige watertafels die ook een multiplayer-game is! De Battle Splash watertafel kan aangesloten worden op de tuinslang.

Meer informatie vind je hier.

Little Tikes Vis en Spetter watertafel

Met de Little Tikes Fish ’n Splash Water Table kunnen kleine vissers kleurrijke vijverbewoners vangen en tellen in hun eigen achtertuin! De kleintjes kunnen naar hartenlust vullen, gieten en spetteren om waterpret nog leuker te maken! Vul de vissenkom met water en zie hoe het water omlaag klettert, of probeer de beestjes op het lelieblad terecht te laten komen.

Meer informatie vind je hier.

Little Tikes Schildpad zandbak

Het meest voorkomende speelgoed in de achtertuin; een zandbak. Dit kan dan ook niet ontbreken in het assortiment van Little Tikes. De schildpad is niet alleen enorm stevig maar biedt ook veel plezier. Naast zand ook prima te gebruiken als badje ;-) Kinderen kunnen hun creativiteit perfect kwijt in het zand; scheppen, graven en zandkastelen bouwen, klinkt dat niet heerlijk?

Het schild dient tevens als deksel, zo is de zandbak goed af te sluiten en snel klaar voor gebruik. Met het kenmerkende ontwerp, is de Schildpad zandbak al jaren een favoriet. De Little Tikes Schildpad zandbak is een robuuste groene zandbak met donkergroen deksel. De rand heeft twee brede stukken, waar het kind op kan zitten.

Meer informatie vind je hier.

Little Tikes glijbanen

Little Tikes Mijn eerste glijbaan

Glijbaan met een lengte van 120 cm met hoge zijkanten met afgeronde hoeken voor een vloeiende rit. De trap heeft brede treden, en de basis is speciaal gevormd voor extra stabiliteit. De glijbaan kan gedemonteerd worden om hem makkelijk op te bergen.

Meer informatie vind je hier.

Reuzeglijbaan

Wat is er nou leuker dan je eigen glijbaan in de achtertuin? Kinderen zullen er uren plezier aan beleven. Deze reuze glijbaan heeft een 180 cm lang glijvlak met hoge zijkanten en ronde voor soepel glijplezier. De trap heeft ingebouwde handvatten, extra brede traptreden en een wijde basis voor extra veiligheid en stabiliteit. Deze grote glijbaan is na gebruik zeer gemakkelijk in te klappen om op te bergen zodat het niet veel ruimte kost.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Glijbaan voor binnen of buiten; van hout tot Little Tikes, losse glijbaan voor bed of zelfs met bocht.

Wip & hobbeldieren

Little Tikes Walvis wip

De zomer lang plezier met deze leuke walvis wip van Little Tikes!

Meer informatie vind je