De winkels gaan dicht, maar help! Waar haal je nu nog (online) die kerstcadeaus? Natuurlijk kan je bij de grote online retailzaakjes bestellen, maar is het niet veel fijner om in deze tijd juist ook te denken aan de kleine zelfstandigen en ondernemers? Die juist in deze tijd van het jaar rondom de feestdagen wanneer de meeste inkopen worden gedaan hun inkomsten zien verdampen? Daarom dit overzicht van leuke en unieke ideeën en cadeautips voor zowel kinderen, mannen als vrouwen zodat je zeker weet dat je met een origineel cadeau aan komt! 

Strong Babies Eerste Kerstbal

In het eerste jaar van een baby, komen er een heleboel mijlpalen voorbij.; een eerste lachje, omrollen en boos worden dat het terugdraaien niet lukt, het eten van een eerste hapje, rond tijgeren of kruipen en wellicht zelf al een beetje rondlopen. Ook het vieren van feestdagen hoort hier natuurlijk bij.

Kerst is het ultieme geboortefeest, en daarom verkoopt Strong Babies in haar online shop kerstballen voor baby’s Eerste Kerst. Ze zijn er twee verschillende kleuren en kosten €15,- per stuk. De volledige opbrengst gaat naar onderzoek mbt vroeggeboorte.

Meer informatie vind je bij Strong Babies.

De babyboom van 2020!

Voor alle baby’s die nog net in dit prachtige jaar 2020 worden geboren, hebben wij het allerliefste rompertje met Born in 2020 erop. Gemaakt van 100% biologische katoen met een mooie grijsmetallic print en beschikbaar in maat 50/56 en 62/68. De pasvorm is meerdere malen getest op verschillende babietjes en daarom heel goed. Uw babietje zal zich er heerlijk in voelen.

Nu een leuke eindejaarsknaller: 30% korting op het rompertje Born in 2020 met de code MAMALIEFDE.

Meer informatie vind je bij Bornin2020.

Sssst, papa en ik kijken Formule 1

Bij Lijntje Poppedijntje vind je veel gepersonaliseerd producten, voornamelijk gericht op newborn en kids. Denk aan een spaarpot met geboortegegevens of speenkoord met naam. Tevens hebben ze veel keuze in invulboeken en verkopen ze diverse producten van het merk Mushie. Ben je op zoek naar een (kraam)cadeau, kom dan zeker even kijken in de webshop. Het best verkochte product op het moment is een shirt met de tekst ‘Sst! Papa en ik kijken formule 1!’ Erg leuk onder de kerstboom voor alle (aanstaande) vaders. Liever een andere sport? In de shop staan ook andere sporten, oa voetbal.

Meer informatie vind je bij Lijntje Poppedijntje.

Gala kinderjurkjes