Het is zover, nog minder dan twee maandjes voordat onze zoon een jaar is. Hoog tijd dus om eens een begin te maken aan zijn babyboeken. Bij zijn zus was ik hier heel trouw in. Netjes hield ik van week tot week alles bij. Van alle uitstapjes werden kaarten gemaakt. En op de computer werden nauwkeurig alle foto’s bijgehouden. Zowel in afzonderlijke mapjes, als een mapje ‘selectie’ waarin ik de leukste foto’s uitzocht. Dat is ook de map die ik regelmatig open als ik foto’s zoek voor bij een blogje. Zelfs alle onscherpe foto’s bewaar ik. Ik ben dus ook dringend op zoek naar een nieuwe externe harde schijf. De huidige herkent mijn laptop namelijk niet meer. Al is die stiekem op niet al te lang termijn ook aan vervanging toe, dus zit nog een beetje in dubio. Terug naar de fotoboeken; hoog tijd om daar een begin in te maken.

Negenmaanden zwangerschaps invulboek

Negen maanden dagboek – Pauline Oud

Tijdens de zwangerschap ben ik begonnen met het negen maanden dagboek van Pauline Oud; iedere week, of iedere twee / drie weken, schreef ik hier trouw een update in met alle vorderingen en beantwoorde ik braaf alle vragen.

Meer informatie vind je hier.

 

Oei ik groei! Negen maanden dagboek

Het bestverkochte babyboek Oei, ik groei! heeft een speciaal eerste jaar dagboek ontwikkeld. Het Oei, ik groei! Dagboek voor het eerste jaar sluit perfect aan op het Oei, ik groei! Negen maanden dagboek en neemt je mee op een creatief schrijfavontuur tijdens het eerste jaar na de geboorte van je baby. Beschrijf iedere magische sprong in je baby’s mentale ontwikkeling. Je zult zien dat dit dagboek het beste en speciaalste boek wordt dat je ooit zult schrijven. De agenda helpt je om oog te krijgen voor de kleine dingen die jouw baby uniek maken, zodat je deze nooit meer zult vergeten. Zo ontstaat een heel persoonlijk dagboek van de slimme, fantastische, unieke en wetenswaardige momenten van het eerste jaar.

Meer informatie vind je hier.

Negen maanden invulboek

Elke zwangere vrouw is op zoek naar informatie, ervaringsverhalen van andere zwangeren en heeft een grote behoefte alles wat ze tijdens dit bijzondere life-event meemaakt vast te leggen. Het negen maanden invulboek is een eigentijds dagboek voor een brede doelgroep en door de uniseks uitstraling geschikt voor jongens- en meisjeszwangerschappen. Met veel ruimte voor foto’s, het bijhouden van gewicht en verloskundeafspraken op de rechterpagina’s, en nuttige informatie op de linkerpagina’s.

Meer informatie vind je