Niet alle content op Mamaliefde wordt door mijzelf geschreven. Als het gaat om verslagen van events of het reviewen van speelgoed, babyspullen etc. kan ik rekenen op een heel team dat dit erg leuk vind om te doen. Voor een groot deel zijn het zelf ook bloggers die op die manier gelijk een netwerk kunnen opbouwen en ervaring kunnen opdoen met het reviewen. Of moeders die het leuk vinden om op die manier toch iets te doen. Het fijne hiervan is ook dat ze allemaal een andere achtergrond hebben, kinderen hebben in verschillende leeftijden en in andere delen van het land wonen. Een nieuwe bijtring hoef ik echt niet meer te testen, daarvoor zijn ze te oud. En een microscoop is leuk, maar dat is een keer spelen en gaat daarna in de kast tot ze wat ouder zijn. Graag stel ik ze aan jullie voor:

Ellen – Mamascrapelle

11227602_780990895354654_6063966588758214355_nEllen is getrouwd en moeder van Féline (2013). Op haar blog schrijft ze over haar leven als werkende thuisblijfmoeder, pedagoog, ADHD’er, creatieveling en nog veel meer.

De blogs van Ellen vind je hier.

 

Fleur – Mama’s Liefste

fleurIk ben Fleur, een echte meiden-moeder met 2 prachtmeiden (mijn allerliefste) van 7 en 3 jaar. Op mijn eigen blog Mama’s Liefste vertel ik je over mijn moederschap en review ik mijn liefste producten, leuke gadgets en de gezellige uitjes voor iedereen.

De blogs van Fleur vind je hier.

 

 

Janske – Jansyluvzu

me1vierkantMama van Lola, verloofd met haar lieve papa. Blogt met veel plezier over haar leven als mama, leuke uitstapjes, toffe kinderkleding en allerlei leuke onderwerpen waar je blij van wordt, op haar eigen blog en voor Mamaliefde.

De blogs van Janske vind je hier.

 

 

Kelly – Blogmother

12170341_10156160577215594_1394270135_nKelly, werkende moeder van 28, met een prachtige dochter (01/2014), een druk sociaal leven en een hoofd vol teksten en ideeën. Die teksten en ideeën deel ik graag met mijn lezers op The Blogmother. Mijn tweede kindje die inmiddels al 1,5 jaar bestaat!

De blogs van Kelly vind je hier.

 

 

Kelly – Healthy Kelly

kelly

Als geen ander weet ik hoe moeilijk het is om af te vallen. Inmiddels ben ik zelf 25 kg kwijt geraakt door hard te knokken. Op mijn eigen blog hoop ik anderen te inspireren en motiveren met tips en ervaringen over afvallen, sport maar ook recepten en reviews te delen. Echter ben ik ook moeder en zal ik die ervaringen hier gaan delen.

De blogs van Laura vind je hier.

Laura – Laura Collin

lauraMijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met Dave en moeder van zoon Damiën ( 2006 ) en dochter Daelyn ( 2009 ) Ik blog met veel liefde op mijn websites Laura Collin en Wereld van Mama. Zo nu en dan kun je hier ook een blog van mij terugvinden.

De blogs van Laura vind je hier.

 

 

Marijke – Mama’s met thee

marijkeMama van 2. Een dochter (2007) en een zoon (2013). Sinds 2014 in de WW en werd daardoor plotseling een gedwongen thuisblijfmama. Het mooiste daarvan is dat ik mijn hobby, bloggen, weer heb opgepakt. Ik blog op Mama’s met thee samen met mijn zus over alles wat we met onze gezinnen mee maken.

De blogs van Marijke vind je hier.

 

Marjo – Mar-Joya

marjoMama van Muppet (’10) en Pollewop (’12) & al heel lang getrouwd met hun papa. Blogt over leuks en liefs en avonturen, op haar eigen blog en voor Mamaliefde.

De blogs van Marjo vind je hier.

 

 

Marjon – ByJon

FullSizeRenderMijn naam is Marjon, woon samen en ben moeder van een dochter en een zoon. Ik woon in het midden van Limburg. Ik werk 3 dagen in het speciaal onderwijs. Op mijn blog kun je lezen over het moederschap, onderwijs, en mijn hobby’s; bakken, diy projectjes en nog veel meer 😉

De blogs van Marjon vind je hier.

 

Mary-Lou – Mamalou

marylouIk ben Mary-Lou, 33 jaar en moeder van een peutermeisje en een babyjongen. Ik blog op mamaLou blogt over uitdagingen waar ik tegen aan loop als (werkende) moeder, mijn baby die ik graag draag in een draagdoek, maar ook onderwerpen zoals speelgoed en voorleesboeken komen aan bod. Een bijzonder gewone mamablog!

De blogs van Mary-Lou vind je hier.

 

Miriam – Meer van Mir

12178145_10207627418828607_1912188832_nIk ben moeder van 2 prachtdochters en werk 4 dagen per week als juriste. Het gezin is voor mij de grootste rijkdom. Het leven is een stuk interessanter sinds de Muppets er zijn

De blogs van Miriam vind je hier.

 

 

Patricia – Ondeugende Spruit

patriciaMag ik mijzelf even voorstellen…. Ondeugende Spruit is de naam van mijn blog. Deze naam is geïnspireerd op mijn eigen twee ondeugende spruiten. Het op de wereld brengen van deze spruiten heeft mijn wereld compleet veranderd. Reden: het hebben van 2 kinderen en een verhuizing van de grote stad naar een klein dorp. Van het speuren in de stad naar leuke hebben dingen, voor mijzelf en voor de spruiten, verdwaal ik nu uren op het internet. Speuren naar aanbiedingen voor leuke kinderkleding, kinderschoenen, traktaties, leuke uitjes, activiteiten, DIY en het inrichten van kinderkamers. Uren zoekwerk op het internet met resultaten waarvan ik een glimlach op mijn gezicht krijg. Via mijn blog wil ik graag deze juweeltjes voor Ondeugende Spruiten met jullie delen! Met af en toe een persoonlijk bericht over mijn belevenissen.

De blogs van Patricia vind je hier.

Sigrid

sigridVrouw van | mama van drie opgroeiende kinderen en in verwachting (dec. “15) | houdt van schilderen, de Waddeneilanden en een goede cappuccino | probeert te ‘organizen’ en te minimaliseren (maar dat lukt lang niet altijd)

De blogs van Sigrid vind je hier.

To Top // and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.