Niet alle content op Mamaliefde wordt door mijzelf geschreven. Gelukkig krijg ik hulp van een steeds groter groeiend team, met gelukkig veel vaste gastbloggers die wekelijks een artikel aanleveren. Voor een groot deel zijn het zelf bloggers of schrijvers, of moeders die het leuk vinden om te schrijven zonder alle romslop. Het fijne hiervan is ook dat ze allemaal een andere achtergrond hebben, van ontwikkelingspsycholoog tot juf en van journalist tot voedingsdeskundige. Ze hebben kinderen in verschillende leeftijden en wonen verspreid over het land  Graag stel ik ze aan jullie voor.

Heb je ook interesse om aan de slag als (eenmalige) gastblogger, kijk dan hier.

Vaste gastbloggers

Anita Schokker

Ik mag mijzelf mama noemen van drie ongelooflijk leuke kindertjes. Op het moment van schrijven zijn ze 7,4 en 1 jaar. Over een jaar zal dat weer anders zijn 🙂 Ik ben sinds 2017 gaan schrijven. Over vele belevenissen rondom mijn leven als mama met epilepsie op Mamaindeval. Op een inspirerende, gekke, eerlijke en flap-uitige manier. Een jaar later mag ik ook bloggen voor Mamaliefde. Ben ik dan nu een ‘freelance blogger’? Tja, het maakt mij eigenlijk niet uit welk naampje ik draag. Als ik maar mag schrijven.

Amanda Gout

33 jaar – Trotse moeder van 2 boys (’09 en ’16) – Vriendin van de allerleukste – Fulltime blogger op Kiddowz en Allesoverkids – Levensgenieter – Duizendpoot

 

Astrid Tillemans

Hoi, ik ben Astrid, bouwjaar 1983. Ik heb de lerarenopleiding geschiedenis en Mens & Maatschappij gedaan en lesgegeven op middelbare scholen in de vakken geschiedenis en aardrijkskunde. Mijn hobbies zijn lezen, reizen en alles wat met kunst en geschiedenis te maken heeft. Verder volg ik graag sport, zoals tennis, turnen en voetbal. Ik schrijf voor Mamaliefde een wekelijkse reisblog over reizen en uitstapjes die ik zelf gemaakt heb, met de speciale nadruk op kunst en geschiedenis. Ook redigeer ik alle blogs die gepubliceerd worden.

Hanna

Ik ben begin dertig, getrouwd, trotse mama van Juda (’18). Mijn achtergrond is in de ontwikkelingspsychologie en ik heb ervaring in het onderwijs. Ik zit momenteel in de luxe positie dat ik bij Juda thuis kan zijn en mee kan bewegen met zijn ritme. Vanuit huis klus ik wat bij als vertaler, blogger en onderwijsontwikkelaar. Ik hou van weetjes, gadgets en verdiep me graag in maatschappelijke vraagstukken.

 

Isabell Roelands

Mijn naam is Isabell, ik ben 42 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen. Twee jongens en een meid. Na vele jaren gewerkt te hebben als pedagogisch medewerker op een peuterspeelzaal ben ik voor mezelf begonnen als creatief ondernemer. Ik haak en maak van alles wat en deze producten verkoop ik via mijn ETSY shop. Vaak zijn dit kleine items wat leuk weg te geven is als een uniek presentje maar ook maak ik enkele grote items die in en om het huis gebruikt kunnen worden. Daarnaast vind ik het erg leuk om in de keuken het een en ander uit te proberen. Liefst zo gezond mogelijk, zonder suiker en andere meuk. Zelf in de keuken staan of een recept samen met mijn kind(eren) uitproberen is dus best een passie te noemen. En dan is er nog een passie (en dat is de reden dat je mij hier vindt) namelijk schrijven. Vooral over wat ik met mijn kinderen meemaak, daar schrijf ik graag over en dit deel ik graag met jullie.

Martine Pieters-De Wit

Op koningsdag 2018 was het zo ver, ons prinsesje Hadewych Elizabet Alicia is geboren! En ik merkte al snel: wat is het belangrijk om foto’s te maken, Hadewych groeit als kool! Vandaag gaf ze me haar eerste echte lachje, nu weet ik wat geluk is…

Bij een eerste kindje horen duizend en één nieuwe vragen en nieuwe keuzes. Gelukkig is mamaliefde.nl er met alle info, eerlijkheid en een lolletje. Ik vind het superleuk om via deze blog een stukje van mijn zoek- en vindtocht in babywereld met jullie te delen!

Wil Cats

Trotse moeder van 4 zoons, gelukkig getrouwd en vrouwtje van een hele ‘veestapel’. Maar ook schrijfster (geWILde teksten) in allerlei vormen: zowel voor het geld als voor de passie. Mijn favoriete onderwerp? Precies: kinderen!

Overige gastbloggers

Doortje Wanders

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015). Ik schrijf op Doortjesblog ver mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. Naast schrijven film ik ook iedere dag mijn leven dit vind je terug op YouTube.

 

Fleur

Ik ben Fleur, een echte meiden-moeder van 2 dames van 5 en 9 jaar. Op Mama’s Liefste vertel ik je over mijn moederschap en review ik mijn favoriete producten, leuke gadgets en de gezellige uitjes voor het hele gezin

 

Joyce Scheele

Hoi! Ik ben Joyce (30), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Ik ben de vrouw van Joost en samen hebben wij twee zoons, Luuk (4) en Maik (1). Op MamaKletst komt er iedere dag minimaal 1 nieuw artikel online.

 

Laura Collin

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met Dave en moeder van zoon Damiën ( 2006 ) en dochter Daelyn ( 2009 ) Ik blog met veel liefde op mijn website Wereld van Mama en Wereld van Kinderen. Zo nu en dan kun je hier ook een blog van mij terugvinden.

Maarten Fest

Van oorsprong ben ik opgeleid tot leraar beeldende vorming voor het middelbaar onderwijs, maar via een omweg ben ik in de kinderopvang komen te werken. In mijn werk probeer ik altijd te denken hoe ik mijn eigen kind zou willen opvoeden en probeer daar dan naar te handelen. Vanaf het moment dat ‘papa worden’ aan de orde kwam is er een andere realiteit bijgekomen. Een realiteit waarin ik nadenk over onderwerpen waar ik eerder nooit over heb nagedacht en waar ik nooit eerder iemand over heb horen praten. Laat staan dat ik daar vaders over heb horen praten. Op Papa’s wereld probeer ik deze gedachten een plekje te geven.

Maike Douglas

Ik ben Maike Douglas en werk drie dagen in de week als leerkracht van groep 3 en ICT-coördinator. Op jufmaike.nl schrijf ik over het onderwijs, mijn klas, spelend leren, ontwikkeling thuis en deel ik lesmateriaal.

 

Marguerita Suddaby

Ik zal me even voorstellen, ik ben Marguerita en als mama van twee schattige dochters, helemaal weg van alles waar ik hen of mezelf mee kan verwennen. Maar dat mag niet teveel kosten, dus doe ik voor de hobby mee aan onder meer prijsvragen, enquêtes, testpanels en geld-terug-acties. Scoor jij ook graag een voordeeltje, kijk dan eens op mijn blog Marstyle voor tips.

Merel

Mijn naam is Merel (33) – of ‘mama’ zoals ik minstens 20.934 keer per dag word genoemd door één van mijn drie dochters: June (11), Rose (3) en May (2). Naast persoonlijke verhalen over de hindernissen die we soms tegenkomen als gezin, twijfels die ik heb en ervaringen, wil ik de lezers op Lotus Writings ook graag voorzien van handige informatie. Wat moet je bijvoorbeeld doen bij teken of luizen en hoe zit het nu precies met dat definitieve schooladvies in groep 8?

Miriam Goudsmit

Ik ben moeder van 3 prachtdochters en werk 4 dagen per week als juriste. Het gezin is voor mij de grootste rijkdom. Het leven is een stuk interessanter sinds de Muppets er zijn. Daarover schrijf ik op Meer van Mir.

 

To Top