Wil jij graag aan de slag als gastblogger; eenmalig om naamsbekendheid te geven aan je eigen blog of juist structureel omdat je zelf niet zit te wachten op alles wat er komt kijken bij het bloggen maar wel je hersenspinsels te delen met een groot publiek? Mamaliefde.nl is een mamablog die niet alleen (aanstaande) ouders wil informeren maar ook inspireren om het leven met kinderen zo leuk mogelijk te maken. Of dat nu binnenshuis is met leuke spelletjes, activiteiten, knutsels, speelgoed of buitenshuis met leuke uitstapjes en reizen. Al dan niet in een bepaald thema of kader van een feestdag.

Mamaliefde.nl is de afgelopen vier jaar enorm gegroeid. Op dit moment is het met 235.000 unieke bezoekers per maand de grootste mamablog van Nederland, iets waar ik toen ik begon nooit van had durven dromen. Het is echter niet alleen mijn werk geworden maar nog steeds mijn passie. Nog steeds werk ik er iedere dag met veel plezier aan. Maar mijn ambities reiken nog verder. En dat kan ik niet alleen. Daarom dat ik dit podium graag wil delen met anderen. Of je nu eenmalig of structureel een bijdrage wilt leveren. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder naar de mogelijkheden. Heb je een ander voorstel; stuur dan een mailtje naar info@mamaliefde.nl zodat we kunnen kijken naar wat er mogelijk is.

Eenmalige gastblog

Heb je zelf een blog of onderneming en wil je graag eenmalig een gastartikel aanleveren dan is dat mogelijk.

Structurele gastblogger

Wil je op structurele basis een bijdrage leveren is dat ook zeker mogelijk. Of dat nu een keer per maand is of zelfs een keer per week.

Betaalde gastblogger

Eventueel is het ook mogelijk om (na een in overleg vastgestelde proefperiode) aan de slag te gaan als betaalde gastblogger, daarbij worden in overleg de onderwerpen vastgesteld en worden er ook meer eisen gesteld aan een artikel.

Verwachtingen

Of je nu eenmalig of structureel aan de slag wilt gaan als gastblogger. Dit zijn de verwachtingen en wat ik je kan bieden.

  • Een artikel dat een waardevolle bijdrage levert aan het geheel. Bijvoorbeeld vanwege het informatieve, inspirerende of entertainende karakter. Gastblogs waarin bepaalde ervaringen of situaties gedeeld worden en persoonlijke columns plaats ik alleen bij hele hoge uitzondering.
  • Voorwaarden aan de artikelen is dat ze minimaal 500 woorden zijn (langer is beter). Beeldmateriaal mag aangeleverd worden, maar ik heb ook de beschikking over een shutterstock account.
  • Als je structureel een bijdrage levert krijg je een eigen profiel met biografie en link naar je eigen site onder het artikel.
  • Je bent moeder / zwanger of werkzaam met kinderen zodat je affiniteit hebt met de doelgroep.

Wat ik kan bieden

  • Als blogger mag je in het artikel / biografie ook een link naar je eigen blog in verwerken zodat je kan werken aan naamsbekendheid & linkbuilding. Voor ondernemers is dit afhankelijk van de link en onderneming, anders is dit mogelijk tegen betaling.
  • Voor structurele gastbloggers de mogelijkheid tot het schrijven van reviews, waarbij je de producten natuurlijk mag houden, recensies van uitstapjes, bioscoopfilms maar ook reizen. Hiervoor geldt geen aanvullende vergoeding.
  • Als structurele gastblogger kan ik je tips geven om je blogs op seo-technisch te verbeteren.
  • Alle artikelen worden gedeeld op social media.
  • Taal- en spelfouten hoeven in principe geen probleem te zijn. Alle artikelen worden geredigeerd door een derde partij voor publicatie.

Interesse? Stuur dan een mailtje!

To Top