Gastbloggers zijn altijd van harte welkom op Mamaliefde. Of het nu voor een eenmalige bijdrage is of op structurele basis. Voor beide geldt echter wel dat deze optie alleen open staat voor individuen en dus geen webshops of andere commerciële partijen die op deze manier aan linkbuilding willen doen.

Structurele gastbloggers

Twijfel je over een eigen blog maar weet je het nog niet zeker, of wil je eerst even proeven aan alles wat er bij komt kijken / meedraaien in een grotere mama blog. Je bent van harte welkom. Onder de blog verschijnt een korte biografie. Mocht je een eigen blog of social media hebben, kan je hier de linkjes naar de accounts plaatsen.

Wil je graag speelgoed, kleding en andere zaken reviewen of graag eens een première of persevent bijwonen is dat ook geen probleem. Er komen zoveel aanvragen binnen dat ik het niet allemaal zelf kan behappen en wil dit graag delen. In een besloten facebook groep worden de oproepjes geplaatst en bij interesse kan je reageren. Je mag de producten natuurlijk gewoon houden. Heb je een eigen blog mag je dit in unieke content ook zeker gebruiken voor je eigen blog.

Mocht je ervaring hebben met het bloggen is het ook mogelijk om dit tegen een vergoeding te doen, er worden dan wel vaste afspraken gemaakt.

Eenmalige gastblog

Het is ook mogelijk om eenmalig een gastblog aan te leveren. Velen zijn je al voorgegaan, op die manier kan je gebruik maken van het podium op Mamaliefde en je verhaal delen. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit anoniem te doen. Ook hiervoor geldt dat er onderaan de blog je naam en indien aanwezig een link naar je eigen blog wordt opgenomen.