Frozen is terug van weggeweest. Eigenlijk…… eigenlijk is Frozen helemaal nooit weggeweest, realiseer ik me. Ik begin even opnieuw: Frozen lanceert binnenkort haar tweede film! En daar hoort Frozen speelgoed bij. Er is zowel Frozen 2 speelgoed, alsmede Frozen 1 speelgoed. Want Elsa en Anna blijven altijd Elsa en Anna. Hoe oud ze ook worden! Hoe doen ze het toch? (ik heb nog geen anti-rimpelcrème gevonden van Elsa en Anna. Als ik het tegenkom, laat ik het je weten.)

Frozen 2

Het is alweer 7 jaar geleden dat Frozen in de bioscoop te zien was; destijds de nieuwste Disney film en eentje die alle records verbrak. Zo populair was de film. Niet alleen vanwege de twee zussen; ieder meisje wilde wel Elsa of Anna zijn maar ook vanwege het populaire lied Let it Go. We hebben er even op moeten wachten, tussendoor was er wel een korte film Frozen Fever waarin de verjaardag van Anna werd gevierd. Binnenkort is het dan zo ver en is Frozen 2 in de bioscoop te zien. De trailers voorspellen wederom een heftig verhaal.

Frozen verkleedkleding

Elsa verkleedkleding

De jurk van Elsa kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. In allerlei maten verkrijgbaar. Die kan mooi pronken naar de oudere Elsa jurk die al in de verkleedkast ligt. Deze jurken kan je al heel goedkoop scoren via AliExpress, hou er dan wel rekening mee dat er een paar weken levertijd overheen gaat.

Meer informatie vind je hier.

 

Elsa en Anna poppetjes

De zingende poppen zijn beiden voorzien van iconische jurken en kapsels uit de film. Met één druk op hun lijfje beginnen de poppen de nieuwe originele liedjes uit Frozen 2 te zingen. Maar dat is niet alles: hun lijfje licht op, waarmee ze een magische scène uit de film onthullen.

Zingende Elsa

We trappen af met de enige echte Elsa pop. Deze Elsa komt uit de tweede film. Het leuke aan deze pop is dat Elsa andere kleding aan heeft. Ze heeft namelijk al bijna 8 jaar dezelfde kleding aan. Leuk om eens te wisselen 😊. In Disney’s film Frozen 2, wanneer er een oude magie ontwaakt, reist Elsa ver van huis om haar krachten te testen en te ontdekken wie ze moet zijn. Kinderen kunnen scènes uit Disney’s Frozen 2 nabootsen met deze klassieke Elsa-pop, compleet met haar lange blonde haren die in een vlecht zijn gedraaid. Ze draagt een outfit geïnspireerd op Disney’s Frozen 2 met een prachtig lichtblauw ombre-ontwerp en een uitneembaar paar laarzen.

Meer informatie vind je hier.

Zingende Anna

En waar Elsa is, daar is Anna natuurlijk ook. En ook Anna is de kledingwinkel binnen gestapt en heeft een prachtige nieuwe jurk gekocht. En als je Anne eens wilt zien in Elsa haar jurk. Koop ze dan allebei. Dan kunnen de zussen elkaars kleding lenen, net als echte zussen. In Disney’s Frozen 2 wordt Anna’s niet aflatende optimisme en doorzettingsvermogen getest op een reis ver van huis. Ze moet leren om sterk te staan, zelfs als het onmogelijk voelt, en het volgende juiste te doen.

Deze zingende Anna-pop heeft lang rood haar en wordt geleverd met een Frozen 2 geïnspireerde outfit! Druk op de knop op het lijfje van de musical Anna-pop om een fragment te horen van “The Next Right Thing”, een origineel liedje uit de Frozen 2-film. Als je kind op de knop drukt, licht de jurk van de Anna-pop ook op om zich een magische scène voor te stellen met een favoriet van de Frozen 2-fans! De outfit van de Anna is een prachtige zwarte jurk met paars-roze accenten en ze heeft afneembare laarzen.

Meer informatie vind je hier

Kasteel Arendelle

Frozen 2 kasteel Arendelle Deluxe

 

Het Ultieme kasteel van Arendelle is geïnspireerd op de Disneyfilm Frozen 2 en is de perfecte speelset voor jonge fans van de films! Open de prachtige poorten en verken de 7 kamers op de 4 verdiepingen van het kasteel: een keuken, een muziekkamer en een troonzaal op de eerste verdieping, een badkamer en slaapkamers voor Anna en Elsa (poppen niet inbegrepen), een bibliotheek op de derde verdieping en een uitkijktoren helemaal boven.

Het Frozen-kasteel is 152 cm hoog en 122 cm breed. Het bevat 14 accessoires om in de kamers te plaatsen en scènes na te spelen, zoals een piano, een troon, een bankettafel, een kaptafel, een sofa … Wanneer kinderen de knop op het bewegende balkon indrukken, zien ze een kleurrijke lichtshow geïnspireerd op het noorderlicht! Trek het uittrekbare tapijt voor de troon uit om de laatste hand te leggen aan het koninklijke decor.

Meer informatie vind je hier.

Frozen uitklap kasteel

Kinderen kunnen de avonturen van Frozen overal meenemen met de inklapbare en draagbare speelset Kasteel van Arendelle! Het kasteel is geïnspireerd op de Disneyfilm Frozen 2 en heeft 2 verdiepingen waarmee kinderen scènes van Arendelle kunnen naspelen. De kamers kunnen worden ingericht met leuke accessoires, zoals 2 stoelen, 2 bekers, een brood en een waterkan.

Wanneer het tijd is om naar het huis van een vriend te gaan, kun je het bed, de kaptafel en de tafel opklappen, de accessoires opbergen, het slot vooraan sluiten en het kasteel meedragen aan de handgreep. Verzamel de Disney Frozen-poppen (elk afzonderlijk verkrijgbaar) om in het kasteel scènes na te spelen met gekende en geliefde personages zoals Elsa en Anna.

Meer informatie vind je hier.

Frozen doorables speelkasteel

Word je kind niet zo enthousiast van het bouwen, maar wil zij wel graag spelen met het kasteel. Dan is dit een mooie oplossing. Een klein kasteel met allerlei deurtjes. Vele avonturen kunnen hier beleefd worden. En vooral de zelfbedachte avonturen. Welkom in de wereld van Disney Doorables, waar zich achter elke deur een verrassing bevindt. Mix, match en stapel om een avontuurlijk verhaal te creëren. Beeld je alle mogelijkheden en verrassingen in die je zult vinden als je begint aan een nieuw avontuur! Open de deuren om geheime onthullingen te vinden en verbind stukken aan elkaar om jouw wereld steeds iets groter te maken!

Meer informatie vind je hier.

Disney Frozen Pop Adventures

Een mooie playset voor thuis of onderweg. Een klein koffertje dat geopend kan worden met een magische sleutel. Als je de koffer opent, komt er een scene uit de film opduiken: de slaapkamer van Elsa of het dorpje Aldea. Na het spelen klapt alles vanzelf weer in en kan je hem makkelijk opbergen, of meenemen naar een logeerpartij bijvoorbeeld. Elk koffertje bevat een speelfiguur en accessoires.

Meer informatie vind je hier.

 

Frozen 2 LEGO

Kasteeldorp Arendelle

Speel het dagelijks leven in het kasteel Arendelle na met je favoriete personages uit de nieuwe film Disney Frozen II! Struin samen met Anna en Elsa langs de marktkraampjes om brood en vis te kopen. Ga vervolgens naar de aanlegsteiger en verwelkom Kristoff in zijn roeiboot, aangezien hij net terug is van een avontuur. Bespreek belangrijke zaken in de troonzaal van Elsa in het Disney Frozen kasteel, zorg voor de kasteelkat en de 2 kleine vogeltjes in hun vogelhuisje en ontdek talloze antieke voorwerpen en schatten op de zolder.

Kom na een drukke dag helemaal tot rust in de slaapkamer van Anna. Sla het dekbed open en stop haar in bed – morgen kan ze uitslapen! Je kunt de drie verdiepingen van het kasteel eenvoudig verwijderen en weer terugplaatsen. Bovendien kun je elke keer dat je met dit bouwbare Disney Frozen II speelgoed speelt helemaal zelf bepalen waar je welke meubels neerzet. Inclusief minipoppetjes van Elsa, Anna en Kristoff, plus 3 LEGO® dierenfiguren: een kat en 2 vogels.

De set bestaat uit een kasteel van 3 verdiepingen met een troonzaal, een slaapkamer en een zolder, een bakkerskraam, een viskraam met een kleine aanlegsteiger en een roeiboot met roeispanen. En natuurlijk diverse accessoires van schatkist en kroon tot lantaarnpaal en zwaard.

Meer inform