Wil je er deze zomer helemaal bij horen dan moet je eigenlijk wel een floatable hebben. Vroeger was je helemaal hip als je een wielband had, of misschien een krokodil. Tegenwoordig vind je ze in alle kleuren, vormen en maten. Letterlijk en figuurlijk. Van kleine banden om je drankje te laten drijven, of speciaal voor baby’s tot en met enorme ligbedden die rustig een half zwembad in beslag kunnen nemen. Dat is ook de reden waarom er in bepaalde zwembaden geen opblaasbare kussens en banden toegestaan zijn, omdat er dan geen ruimte meer is voor de zwemmers. Je kan ze ook prima meenemen naar de zee of een meer. Op Instagram scoren foto’s met floatables heel hoog, vooral met eenhoorns en flamingo’s. De ultieme chill-en-relaxfoto. Tijdens de vakantie zag ik echter nog veel meer voorbij komen; een halve dierentuin en fruitwinkel. Daarom ging ik op zoek naar de leukste floatables, waaronder een paar zeer betaalbare van minder dan tien euro.

Lees ook: Het leukste waterspeelgoed

XXL Eenhoorn

Heerlijk in het zwembad of in de zee wegdromen op een gigantische Unicorn. Het klinkt onwerkelijk, maar met deze unieke Unicorn kun je de hele zomer lang lekker in het water dobberen en de show stelen. Het zijn echte must-haves, zeker als je nog op vakantie gaat van de zomer! Deze superleuke eenhoorn opblaasbanden zijn helemaal hot deze zomer. Ze zijn extra groot en zo ontworpen dat je er optimaal op kunt relaxen. De opblaasbanden zijn gemaakt van duurzaam PVC, niet zomaar kapot te krijgen dus. Ze zijn ontzettend leuk voor jong en oud. Reuze opvallend bovendien, zo kun je elkaar ook altijd makkelijk terugvinden bij een dichtbevolkt strand of zwembad.

Meer informatie over de XXXL-versie vind je hier en juist de extra kleine voor kinderen hier.

Opblaasbare pauw

De Intex Peacock Island zet de trend van opblaasbare flamingo’s en donuts verder. Met deze gigantische pauw creëer je een magisch eiland op het water. Volledig opgeblazen is Intex Peacock Island groot genoeg dus om met 2 of 3 personen op te relaxen. Deze opblaasbare pauw is zowel geschikt voor aan het strand als in het zwembad.

Meer informatie vind je hier.

Watermeloen

Een heerlijk comfortabel opblaasbaar eiland in de vorm van een watermeloen. Spelen in het zwembad, of dobberen op zee, het kan allemaal op dit eiland!

Meer informatie vind je hier.

 

IJsje

Een lekker dagje naar het zwembad? Daar hoef jij de deur niet meer voor uit. Door Bestway heb jij een zwembad in de achtertuin. Een vakantie is nog nooit zo leuk geweest. Voor de kinderen is het heerlijk om te spelen in het zwembad en voor jou is het dé manier om even bij te komen na een drukke dag. Zelfs baantjes trekken is een mogelijkheid in één van de grotere zwembaden. Door Bestway is dat fijne vakantiegevoel niet meer alleen binnen handbereik tijdens je reis, maar het hele jaar door. Het merk biedt ook accessoires voor een zwembad aan. Zoals een filterpomp of een opblaasbootje. Gun jezelf het hele jaar door vakantie met Bestway. De naam geeft het al perfect weer. De producten zijn op de beste manier gemaakt. Tijd om te genieten!

Ananas

Deze opblaasbare ananas ziet eruit om op te eten. Neem de ananas mee naar het zwembad of het strand om lekker te dobberen op het water.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Softijs

Even opfrissen op het water met dit supercoole luchtbed van Intex in de vorm van een softijsje! Met dit 1-persoonsluchtbed steel je absoluut de show deze zomer.

Meer informatie vind je hier.

 

Cupcake

Dit luchtbed is speciaal gemaakt voor elke cupcake-liefhebber! Het luchtbed heeft het design van een kleurrijke cupcake. De felle kleuren en de aparte vorm zorgen ervoor dat jij gegarandeerd de aandacht trekt. Het luchtbed is geschikt voor twee personen om lekker aan te hangen en gezellig te kletsen of om alleen op te relaxen.

Meer informatie vind je hier.

Cactus

Deze opblaasbare cactus ziet er misschien gevaarlijk uit, maar prikt helemaal niet. Neem de cactus mee naar het strand of het zwembad en waan je in tropische oorden, als je er al niet bent. Afmetingen: 185×132 cm opgeblazen. Inclusief reparatiepatch.

Meer informatie vind je hier.

 

Kiwi

Unieke, kleurrijke luchtbedden voor in het water zijn helemaal hip! Dit groene luchtbed van Intex in de vorm van een stuk kiwi sluit hier goed bij aan. Een heerlijk item voor in en bij het water.

Meer informatie vind je hier.

Gin & Tonic

Verfris jezelf in het zwembad en ontspan helemaal met deze opblaasbare gin & tonic. Neem de gin & tonic mee naar het zwembad of het strand om lekker te dobberen op het water.

Meer informatie vind je hier.

 

Stroopwafel

Een grote opblaasbare stroopwafel om mee te spelen in het zwembad. De stroopwafel heeft een diameter van 130 cm.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Donut

 Hij ziet eruit om op te eten en het lijkt alsof iemand er al een hap uit heeft genomen. Deze gigantische donut is niet van echt te onderscheiden. Dobberend in je favoriete snack trek je zeker de aandacht op vakantie, het strand of in het zwembad.

Meer informatie vind je hier.

Teenslipper

Deze opblaasbare teenslipper ziet er niet alleen hip uit, hij ligt ook fantastisch. Neem de veelkleurige teenslipper mee naar het zwembad of het strand om zalig te dobberen op het water. Afmetingen: 160×75 cm opgeblazen. Inclusief reparatiepatch.

Meer informatie vind je hier.

 

Paarse opblaaskrokodil

Wie kent hem niet de paarse opblaaskrokodil!! Neem jij je paarse krokodil mee het zwembad in of neem je hem mee naar het strand?! Je kunt er lekker op liggen in het water! De krokodil bestaat uit 2 luchtkamers en is vervaardigd van stevig vinyl. Voorzien van een handvat.

Meer informatie vind je hier.

Hema Rookworst

Opblaasbare rookworst in formaat 115 x 90 x 25 cm. Leuk voor kinderen om mee te spelen in het water.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Duck island

Intex mega Eend ride-on. Steel de show op het strand of in het zwembad met deze opblaasbare eend! Een eend ride-on is natuurlijk superhip! De eend heeft een afmeting van 221 x 221 x 109 cm en is gemakkelijk op te blazen. Ideaal om heerlijk op te dobberen. Relaxed! Inclusief reparatievel.

Meer informatie vind je hier.

 

Zwaan luchtbed

Intex zwaan ride-on. Steel de show op het strand of in het zwembad met deze opblaasbare zwaan! Een zwaan ride-on is natuurlijk superhip! De zwaan heeft een afmeting van 130 x 102 x 99 cm en is gemakkelijk op te blazen. Ideaal om heerlijk op te dobberen. Relaxed! Wordt geleverd inclusief reparatievel. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Aardbei

Didak Pool grote aardbei. Deze opblaasbare aardbei ziet er heel verfrissend uit. Neem de aardbei mee naar het zwembad of het strand om lekker te dobberen op het water. Afmetingen: 143x140x25 cm opgeblazen. Inclusief reparatiepatch.

Meer informatie vind je