Nog maar twee weken en dan is het weer zo ver. De tijd vliegt voorbij, maar binnenkort vieren we toch echt Kerstmis. Nu had ik eerder al wat leuke tips gegeven voor foute kersttruien, en kerstoutfits voor kinderen. Als ouders wil je natuurlijk ook netjes voor de dag komen. Met Kerst mag je tenslotte een keertje helemaal uitpakken en helemaal losgaan. De perfecte reden voor een nieuwe outfit. Dan wil je natuurlijk niet in een outfit van een winkel waar iedereen in loopt, maar juist iets van kwaliteit, zodat je het ook na de Kerst nog kan dragen op bijzondere gelegenheden.

Lees ook: Low budget en stijlvol feestkleding voor jongens en meisjes

Shoppen bij lokale winkels via Locals United

Nu wordt er regelmatig gezegd dat je juist de kleinere of lokale ondernemers moet ondersteunen. Heel leuk, maar online bestellen is soms gewoon veel gemakkelijker, scheelt in tijd en soms ook in geld. Gelukkig is er nu een alternatief waarbij je kan genieten van het gemak en de voordelen van online shoppen, maar dan bij de lokale shops. De voorraad van deze winkels is zowel in de fysieke winkels als online te shoppen via www.localsunited.nl. Hierdoor vind je dus de volledige collectie van alle winkels samen, online op één plek! Het voordeel is dat de keuze erg ruim is en er dus voor iedere stijl wel iets te vinden is. Van (merk)kleding, tot accessoires en ook een ruime collectie aan schoenen. In één keer shop je dus je gehele outfit bij elkaar. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je man en kinderen! Superhandig. Zit je winkelmandje vol met fashion items van verschillende winkels? Betalen gaat gemakkelijk met één druk op de knop, wel betaal je de verzendkosten per winkel. Bij sommige winkels zijn de verzendkosten vanaf een bepaald bedrag gratis, maar als je overal iets bestelt kan het ook zijn dat je meerdere keren verzendkosten betaalt. De kleding is lekker snel in huis. Ik kon het natuurlijk niet laten om direct wat voor manlief en kinderen te bestellen.

Feestelijke dameskleding

Van stijlvol zwart, tot glamorous goud of ruby / rood wat ook wel gezien wordt als het nieuwe zwart. De meest leuke jurkjes, rokjes en broeken voor de komende Kerst!

Feestelijke kleding voor de heren

De heren dragen tijdens de Kerst natuurlijk een ander jasje dan de Urban Classics heren kleding rest van het jaar. Of een net overhemd als je dat juist liever niet draagt. Een nette broek erbij en mooie glimmende schoenen als eye catcher.

Feestelijke kinderkleding

Natuurlijk mag de leukste kleding voor de kinderen ook niet ontbreken in dit overzicht! Eerst voor de meisjes met veel zilver en goud.

En natuurlijk ook voor de jongens.

Hebben jullie de outfits al klaar liggen? De hele collectie bekijk je via Locals United.

Linda van Aken
Latest posts by Linda van Aken (see all)