Wil jij je graag als expert profileren binnen je vakgebied? Wordt dan lid van het panel op Mamaliefde.nl. Dit panel is speciaal gericht op zelfstandig ondernemers die graag hun passie willen delen met anderen, in dit geval de lezers van Mamaliefde.nl. De doelgroep van Mamaliefde zijn zwangere moeders en ouders met kinderen tot en met 18 jaar.

Mijn missie is om ouders te inspireren en informeren hoe je de kindertijd zo leuk mogelijk te maken, en om zoveel mogelijk mooie herinneringen te maken zodat je kind daar later met veel plezier op terug kijkt. Natuurlijk hoort daar ook een stukje (h)erkenning bij. Onderwerpen die daarom regelmatig voorbij komen zijn reizen, uitstapjes, speelgoed, knutselen, (kindvriendelijk) koken, kidsfashion en tot slot opvoeding en ontwikkeling van het kind.

En dat kan ik natuurlijk niet alleen! Daarom dat het mogelijk is om lid te worden van het expert panel. Hierdoor is is het mogelijk om je doelgroep uit te breiden en in 1x heel veel lezers te bereiken. Wel is het goed om je er van bewust te zijn dat Mamaliefde zich vooral richt op de lange termijn zodat artikelen niet alleen vluchtig passeren op facebook, instagram en youtube. Maar juist hoog gaan scoren in Google en interessant worden via pinterest. Het is dus niet realistisch om na een publicatie te verwachten dat het gelijk storm gaat lopen met aanmeldingen. Wel kan het op de lange termijn geïnteresseerden opleveren die dus ook echt op zoek zijn naar de kennis en ervaring die jij te bieden hebt. Je kan het dus eigenlijk zien als onderdeel van je funnel om leads te generen en het kan interessant zijn qua linkbuilding om zelf hoger in google te scoren!

Als expert mag je 1x per kwartaal (4 artikelen per jaar) een artikel aanleveren die aansluit bij de opzet van Mamaliefde. Dat wil zeggen dat het gericht geschreven voor de lezer en zij of hij een stapje verder kan komen. De onderwerpen voor deze artikelen worden in overleg vastgesteld zodat het ook echt potentie heeft en om dubbelingen te voorkomen qua onderwerpen. De richtlijn qua lengte van deze artikelen is circa 1000 woorden, en opgedeeld in alinea’s met kopjes. Alle artikelen worden vervolgens geoptimaliseerd qua SEO en geredigeerd (taal- en spelfouten). Natuurlijk krijg je je eigen profiel met biografie en link naar je eigen website en mag je in het artikel zelf ook een inhoudelijk linkje opnemen naar een artikel die daarop aansluit. Daarnaast wordt je opgenomen in het overzicht van alle panelleden op een aparte pagina.

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of heb je interesse om lid te worden van dit panel? Stuur dan een mailtje naar info@mamaliefde.nl !