Difrax lanceert een nieuwe lijn fopspenen in natuurtinten: de Pure-collectie. Deze collectie heeft rustige, gedekte tinten zoals ‘Brick’, ‘Clay’ en ‘Honey’, en sluit daarmee helemaal aan bij de kleurtrends van nu. Natuurlijk zijn de fopspenen niet alleen eigentijds, maar ze zijn ook comfortabel en veilig, zoals van Difrax te verwachten is.

Natuurlijke uni-sex kleuren

Van babykamer tot spuugdoekje en van kinderwagen tot kruippakje, tegenwoordig zijn veel producten in aardetinten verkrijgbaar. De kleuren zijn niet alleen stijlvol, maar ook prachtig te combineren. Difrax kon natuurlijk niet achterblijven bij deze trend. Daarom is hun meest populaire model vanaf nu ook in deze mooie kleuren beschikbaar. Daarnaast is er bewust gekozen voor uni-sex kleuren zodat ze geschikt zijn voor jongens en meisjes. Ideaal bijvoorbeeld om dan al tijdens de babyshower te geven als je nog niet weet wat het wordt.

En om helemaal in stijl te blijven. Na de zomer komen er ook andere producten, zoals de bekende S-fles, op de markt!

Veilig en comfortabel

Alle fopspenen van Difrax zijn gemaakt van siliconen. Dit materiaal is stevig, goed schoon te maken en veilig voor baby’s. De Pure-collectie heeft bovendien de bekende vlinderschildjes met gaatjes. Deze vorm laat het neusje van de baby goed vrij, en de gaatjes zorgen voor minder contact met het huidje. Hierdoor is de kans op vocht achter het schildje kleiner en blijft er meer te zien van het gezichtje van de baby. De spenen in de Pure-collectie zijn verkrijgbaar in 5 maten, geschikt voor pasgeboren baby’s tot 18+ maanden.

We Care; werken aan duurzaamheid

Difrax wil dat baby’s op een gezonde planeet kunnen opgroeien. Daarom werkt het bedrijf hard aan de duurzaamheid van de producten en productiemethodes, en zorgt ze voor goede arbeidsomstandigheden in de fabrieken. Zo goed als alle producten worden geproduceerd in fabrieken met een social compliance certificaat, zoals amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative). Daarmee stimuleert Difrax eerlijke handel en duurzame productie. Ook de verpakkingen krijgen aandacht. Waar mogelijk, wordt het gebruik van plastic beperkt. Door te blijven werken aan een duurzame wereld, maakt Difrax het motto ‘We Care’ waar.

Linda van Aken