Deze week heb ik niet heel veel gedaan en ook niet al teveel foto’s op Instagram geplaatst. Momenteel ben ik heel veel tijd kwijt achter de computer, er waren de afgelopen tijd veel campagnes en ook de komende tijd staan er nog een aantal op de planning. Aan het einde van de week was ik ook niet helemaal lekker; wat begon met een verkoudheid / griepje is nu verergerd zodat ik erg kortademig ben en echt zwaar moet hoesten waardoor zelfs de trap oplopen voelt alsof je de marathon hebt gelopen. Vandaag ga ik dus zeker de huisarts even bellen. Daarom dus een kort overzichtje.

Maandag; Oh Baby

Aan het einde van deze dag kon ik me helemaal ‘opdoffen’. Normaal gebruik ik niet veel make-up maar tijdens het feestje van Miss Etam heeft ze laten zien hoe je eenvoudig toch een basismake-up kan aanbrengen. Het is even ‘oefenen’ zodat je niet uren bezig bent, maar ik ben zelf best tevreden over het resultaat. Naturel maar toch anders. Na de persdag van House of Rebels heb ik veganmake-up van Inika gekregen. Over de nagellak was ik direct al enthousiast, die leg je namelijk als een soort velletje op je nagel en blijft niet zitten zodat je ook geen aceton nodig hebt om het er af te halen. Het smeert ook erg fijn en droogt supersnel. Ook kreeg ik een mascara, nu had ik onlangs een andere gebruikt die echt aan het einde van de dag heel ‘zwaar’ werd. Deze zat echt heel fijn en bleek gelukkig ook nog waterproof! Ook Cassandra is hier heel enthousiast over en schreef een uitgebreide review over de beste mascara ooit!

Die avond was ik namelijk net als Joyce en Nicole van Meisje-Eigenwijsje.nl uitgenodigd voor de première van de bioscoopfilm Oh Baby van Thomas Acda. Een echt rode loperpremière waarbij je omringd wordt door de BN-ers (niet dat ik heel goed was in het herkennen) en je over de rode loper moet. Daar liep ik dus maar snel overheen. Binnen vond ik de dames bij de trap en na een slok champagne mochten we een plaatsje zoeken op het balkon met de zachte fluwelen stoelen. Het was een erg mooie film waarbij we het niet droog hielden. Nu hadden we allemaal niet of nauwelijks gegeten, dus na afloop hebben we een drankje genomen en daarna onze ‘afterparty’ voortgezet bij de Mac Donalds.

Dinsdag; financiële administratie

Vanochtend was het al lekker druk; eerst kwam de boekhouder en daarna ook de schoonmaakster. Ik zat er daardoor wel lekker in en dat was fijn. Vandaag was natuurlijk ook weer de deadline van de btw-aangifte en ja ik ben zo iemand die alles uitstelt tot het laatste moment. Het was nog even spannend, want ik heb het zo ingesteld dat ik standaard ben ingelogd omdat ik dan geen wachtwoorden hoef te onthouden. Natuurlijk kwam ik er niet in dus heb ik de halve ochtend aan de telefoon gehangen. Tot ik een heldere ingeving kreeg dat ik ingelogd sta op de oude laptop en niet de nieuwe. Daarom dat ik dus ook op zoek was naar een boekhouder die dat voor mij kan gaan doen. Weet je tenminste ook zeker dat het goed gebeurt.

Woensdag; Kreadoe

Door de Kreadoe was ik gevraagd om een dag aanwezig te zijn op de Kreadoebeurs. De creatieve beurs van Nederland. Ze hadden hier een blog-vloghoekje ingericht vanwaar ik kon werken. Al had ik daar niet heel veel tijd voor want het was ook veels te leuk om rond te lopen langs de stands en mee te doen aan een workshop. Zo heb ik sieraden gemaakt van maliën, weer eens wat anders dan anders en een eenhoorncupcake gemaakt.

Donderdag; Who let the ducks out?

Gisteren was ik al langs Snowworld gereden waar een badeend zou moeten staan, maar helaas was hij er nog niet. Daarom vandaag nog een keer, en dit keer met meer succes. Na het maken van een selfie voor de campagne who let the ducks out waar je hier meer over kan lezen was het alweer tijd om de kinderen op te halen. De vergadering van die avond ging gelukkig niet door dus kon ik gewoon lekker thuis blijven.

Vrijdag; spelletjesavond

Deze schoolweek sloten we af met een spelletjesavond; we hadden een drietal spelletjes gekregen om te kijken wat ze er van vonden. Spelletjes met water, dus dat scoort altijd wel goed. Na het eten snel de tafel afruimen, papa even wakker maken die heel vroeg was begonnen en dus even op bed was gaan liggen en in slaap was gevallen. We hebben heel veel gelachen en dit was zeker voor herhaling vatbaar.

Zaterdag & Zondag

Zaterdag begon het weekend met scouting, manlief bracht haar weg zodat ik thuis kon blijven met zoonlief en alvast de was kon doen. Tussendoor deed ik snel boodschappen, ik zou dit weekend namelijk alleen zijn met de kinderen omdat hij gaat helpen bij een Larp. Ik heb het mezelf erg makkelijk gemaakt en de kinderen hebben zich prima vermaakt. Er lag tenslotte nog wat speelgoed voor reviews. Omdat ze allebei ook graag willen helpen met koken had ik turks brood gehaald om daar pizza’s van te maken. Die mochten ze zelf beleggen, even in de oven en dan lekker smullen. Was weer een groot succes. Zondag hebben we lekker uitgeslapen, was maar goed ook want ik was helemaal gebroken na een nacht waarbij ik iedere keer wakker werd en veel last had van heftige hoestbuien.

Linda van Aken