Waarom een brievenbus cadeau? Stel er is iemand in je familie of vriendenkring bijna jarig, gaat trouwen, is geslaagd voor zijn of haar examen of rijbewijs, of heeft een jubileum te vieren. Wat doe je dan? Bij de meeste vrienden en familie kun je misschien gezellig langsgaan en onder het genot van een heerlijke kop koffie met een stuk taart bijpraten en de ander feliciteren. Daar hoort natuurlijk ook een leuk cadeautje bij, want je wilt niet met lege handen aankomen!

Maar dat is niet altijd mogelijk natuurlijk, want je hebt waarschijnlijk ook vrienden en familieleden die niet in de buurt wonen. Daar kun je helaas niet zomaar even langs om op de koffie te komen en een cadeautje te geven. Je kunt dan uiteraard een mooie kaart sturen, maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden als je naast een kaart ook graag een cadeautje wilt geven om te laten zien dat je aan diegene denkt. Gelukkig hoef je zelf niet van alles in elkaar te gaan knutselen om in een envelop te stoppen, want tegenwoordig kun je heel veel leuke brievenbus cadeautjes sturen naar je vrienden en familie!

Wat is een brievenbus cadeautje?

Een brievenbus cadeautje is een cadeautje dat door de brievenbus past. Het is een smal pakje van karton, klein genoeg om door de brievenbus te passen. Op die manier hoeft diegene niet thuis te zijn om een groot pakket aan te nemen en is de verrassing misschien juist des te groter wanneer hij of zij een leuk pakje op zijn deurmat ziet liggen na thuiskomst!

Er zijn veel verschillende webwinkels waarbij je een brievenbus cadeautje kunt kopen. Het wordt vaak erg leuk en feestelijk ingepakt en vervolgens verstuurd naar de persoon aan wie jij het cadeautje wilt geven. Je hoeft er zelf dus niet eens de deur uit, dit kan gewoon vanaf je smartphone of computer!

Betalen kan gewoon met iDeal en vaak kun je zelf kiezen wanneer je het brievenbus cadeautje bezorgd wilt hebben. In sommige gevallen kan het zelfs op een zondag of in de avonduren worden bezorgd, bijvoorbeeld met Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag. Er zijn heel veel verschillende soorten brievenbus cadeautjes te bestellen, zodat je voor iedereen wel iets leuks kunt vinden. Voor vaders en moeders, kinderen, baby’s, vrienden familieleden of natuurlijk je geliefde.

Ik heb een aantal heel leuke brievenbuspakjes voor jou op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk iets uit kunt zoeken wanneer er zich weer een verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis in jouw familie of vriendenkring voordoet!

Bloemen

Ik hoor jullie al denken: huh? Bloemen door de brievenbus? Ja, dat kan hoor! Ik moet erbij zeggen dat ik het nog nooit zelf heb uitgeprobeerd, maar je kunt allerlei soorten bloemen laten bezorgen in een brievenbuspakje. Op deze manier zijn de bloemen snel in huis en het kost ook niet zoveel verzendkosten.

Bij Greetz bijvoorbeeld kun je gemengde tulpen, gemengde rozen, roze rozen, witte rozen, droogbloemen, een airplant, bloeipotloden of zakjes met zaden bestellen als brievenbus cadeautje. De rozen hebben 10 dagen versgarantie, dus je kunt er van uit gaan dat ze van goede kwaliteit zijn! De ontvanger van dit leuke brievenbus cadeau hoeft de bloemen alleen nog maar in een vaas te zetten, want die past helaas dan weer niét door de brievenbus. Bloompost verkoopt ook bloemen die door de brievenbus kunnen. Tegenwoordig zijn droogbloemen ook helemaal in.

Gebak

Ik ben zelf al een paar keer verrast met een brievenbuspakje waar gebak in zat! Heel leuk en lekker om te krijgen natuurlijk. Er zijn genoeg soorten gebakjes die klein genoeg zijn om door de brievenbus te kunnen, maar ze worden soms ook echt speciaal in een dergelijk formaat gebakken. Zelf heb ik eens een doosje met heerlijke brownies mogen ontvangen, maar ook eens een paar lekkere cookies!

Greetz verkoopt ook gebak wat in de brievenbus past.