Je kunt er niet meer onderuit; de zomer staat weer voor de deur. Een periode om heerlijk buiten te spelen, of juist de warmte te ontvluchten door binnen te spelen. Onderweg naar de vakantiebestemming kan je je best vervelen, of je nu per auto of met het vliegtuig reist. Er zijn tal van mogelijkheden; van kleine spelletjes die gemakkelijk kunnen worden meegenomen en speelgoed dat heel geschikt is om mee buiten te spelen. Vaak zijn reisspellen zo gemaakt dat de stukken niet zomaar van het speelbord glijden! De vakantietijd is dé gelegenheid om samen te spelen, met bijvoorbeeld je broertjes of zusjes, vriendjes of vriendinnetjes en kinderen met hun ouders! Hieronder het leukste speelgoed van dit jaar!

Lees ook: De leukste spelletjes en activiteiten voor in de zomer / vakantie

Buiten- & waterspeelgoed

EZ-Grip Ball

Dit grappige balletje heeft een enorm stuitervermogen! De E-Z-grip is ideaal om indrukwekkende vangballen te scoren in grote open ruimtes. Het elastische buitenste web verbetert de grip en de opblaasbare binnenbal zorgt voor geweldige stuiten in elk balspel! De E-Z Grip Ball is specifiek ontwikkeld om lekker te stuiteren en om toch makkelijk te vangen en te gooien te zijn. De grip aan de buitenkant is speciaal ontworpen voor optimale grip. De binnenkant bevat een opblaasbare bal voor het stuitereffect.

Meer informatie vind je hier.

Kidizoom Action Cam

Met deze compacte en multifunctionele camera maak je video’s en foto’s met tal van coole bewerkingen en effecten. Gebruik de waterdichte behuizing om foto’s onder water te maken of bevestig de camera op je fiets of skateboard en leg al je spannende avonturen vast, waar je ook bent!

Meer informatie vind je hier.

 

Levend Stratego

Een spannend spel om buiten te spelen met twee teams! Word een rang uit het Strategospel en verover de vlag van je tegenstander! Levend Stratego speel je buiten met een grote groep spelers op een groot terrein waar gerend kan worden. Het kan eventueel al met vier spelers en een spelleider, maar een grotere groep is spannender. Iedere speler krijgt een speelkaart en wordt hiermee een rang uit het klassieke Strategospel. De spelers moeten de vlag te pakken zien te krijgen zonder aangetikt te worden. Een speler die wordt aangetikt moet zijn kaart laten zien. Als hij het duel wint mag hij verder op jacht naar de vlag. Het team dat er als eerst in slaagt om de vijandelijke vlag bij de teamleider te brengen, is de winnaar! Levend Stratego kan je met 2 teams spelen en is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Mega Bubbles

Bellen blazen is niet meer wat het geweest is. Met de handige tool en supersterk zeepsop maak jij heel eenvoudig megagrote bellen. Hoe groot kun jij ze maken? Houd de stokjes bij elkaar en doop het touw in het sop. Haal het er weer uit en doe voorzichtig de stokjes iets uit elkaar. Nu ontstaat er een bel, loop zachtjes achteruit en zie hoe de bel steeds groter wordt. Als je hem groot genoeg vindt, breng je de stokjes weer naar elkaar toe. De megabel gaat nu zweven. Kijk hoe ver die vliegt! Blaas zacht en kort tegen de grote bel (klein pufje). Zo kan er in deze grote bel een klein belletje ontstaan.

Meer informatie vind je hier.

King of the Hill

De aanval begint! Daag iedereen uit voor een pittig gevecht. Bouw een kasteel en gooi de koning en zijn handlangers en met de twee ballen uit! Beschadig het kasteel niet, want dat kost punten. De vijandige koning moet je wel uitschakelen, anders scoor je helemaal niet. Met King of the Hill ben je een spannend kwartiertje lekker buiten! En daarna wil je natuurlijk nog een potje.

Meer informatie vind je hier.

 

Knoeivrije bellenblaaspot