Review: Zomer met zeeman - Mamaliefde

Zomer met Zeeman

Van de week, toen de temperaturen boven de 25 graden kwamen, ben ik met mijn dochtertje heerlijk naar Eindhoven gereden naar de Karpendonkse plas. Daar ontmoetten wij mijn beste vriendin en haar dochtertje Nova. De reden? Gewoon een heerlijke middag samen hebben in de natuur en met het mooie weer. Uiteraard had ik ook mijn camera bij, want dit soort dagen mogen zeker vastgelegd worden.

Lees ook: Zeeman 50 jaar; van limonadetap tot bellenblaas
Lees ook: Zeeman: Zomer kinderkleding collectie voor jongens en meisjes met eenhoorns!

Review: Zomer met zeeman - Mamaliefde

De twee kleine dametjes zijn beide echt gek op gras. Het kriebelt zo heerlijk tussen de teentjes en sprietjes plukken is voor hun een hele bezigheid. Zo af en toe zat er ook een bloemetje tussen en die kregen de mama’s natuurlijk! Ook het harkje en het schepje wat mee was genomen werden goed gebruikt, af en toe werden er zelfs haren geharkt haha.

Ik moet wel toegeven dat ik voor deze speeldate even nagedacht heb over de kleding. Daar had ik het ook met mijn vriendin over. Ik heb van de kruip-periode broekjes en leggings overgehouden die op de knieën niet meer schoon te krijgen zijn. Mijn vriendin zit nu met hetzelfde probleem alleen dan op de plek waar de billen zitten. Zij heeft namelijk een kontschuiver haha.

Review: Zomer met zeeman - Mamaliefde

Gelukkig voor mij loopt onze kleine meid en als ze valt vangt ze zich meestal op met haar handjes of haar billen. Nu was het dus die dag heerlijk weer met zo’n 26 graden buiten en besloot ik dus om geen legging of broekje aan te doen maar een heerlijk fleurig rokje. Dit rokje had ik gekregen van de Zeeman samen met een leuk bijpassend shirtje. Ideaal, want als ze dan toch op haar knieën valt dan wordt het rokje niet vies verder.

Review: Zomer met zeeman - Mamaliefde

Zoals je misschien wel kunt zien is het rokje eigenlijk net iets te groot. Het is een maat 80 en die maat heeft ze wel qua broeken maar de rokjes zijn altijd net iets te groot. Toch vind ik het haar echt heel erg leuk staan. Vooral ook dat kleine tule randje onder, dat maakt het af!

Review: Zomer met zeeman - Mamaliefde

Het shirtje, met de tekst “cute little girl” past haar echt perfect en staat ook super op het rokje. Zelf was ze er ook wel blij mee zo te zien! Ook het shirtje is een maat 80. Dat doet me trouwens behoorlijk beseffen hoe groot ze al aan het worden is.

Wat ik zelf altijd zo prettig vind aan kleding van de Zeeman is sowieso de prijs. Ik geloof dat het rokje 3,49 kostte en het shirtje 2,49. En je ziet het er niet aan af! Ik vind dit setje echt super en had zo’n lage prijs dan ook echt niet verwacht.

Koop jij wel eens kleding bij de Zeeman?

Summary
Review Date
Reviewed Item
Zeeman
Author Rating
41star1star1star1stargray

Comments ( 6 )

  • Ik koop zo vaak kleding bij Zeeman! Vroeger, toen ik kleuter/basisschoolkind was, zag je het wel af aan de kleding. Maar tegenwoordig heeft de Zeeman echt leuke dingen!

  • Wat een hartstikke leuk setje!! Staat Fay super cute <3

  • Leuke kleren! Ik koop ook wel eens bij de zeeman. Ze hebben geregeld wel iets leuk.

  • jaaaaa ze hebben zulke leuke kleertjes bij zeeman! Voor de jongens kan ik er nooit slagen, maar voor meisjes is gewoon echt bijna alles leuk! En vooral voor dat geld!

  • Wat een ontzettend leuk setje, en inderdaad, leuke kleding hoeft helemaal niet duur te zijn. De foto’s zijn prachtig gelukt!

  • Na de reportage op tv over de oneerlijke kledinghandel kom ik er nog maar heel weinig ;).

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top