Zeeman, wie kent deze winkel niet en is er nog nooit geweest? Was het jaren geleden nog ‘not done’ om daar gezien te worden en verstopte je de tasjes in andere tasjes. Tegenwoordig is het een winkel die je niet mag overslaan. Niet alleen als je op zoek bent voor ondergoed of textiel, maar ook voor speelgoed, knutselspullen, kerstdecoratie en nog veel meer. Ondanks dat ze zo groot zijn, zijn ze in staat om de laatste trends te volgen. Of het nu gaat om de monochrome kleding voor baby’s of de huidige ‘rondie’ trend met cirkelvormige badhanddoeken. Al meer dan vijftig jaar bestaat deze winkel, in Nederland en het buitenland. En daarom is het tijd voor feest!

Lees ook: Zeeman: Zomer kinderkleding collectie voor jongens en meisjes met eenhoorns!

Wie jarig is trakteert

Bij een feestje horen natuurlijk cadeautjes, daarom deelt de Zeeman de komende tijd van zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 9 juni bij iedere aankoop een gratis bellenblaas uit. Dat vinden je kinderen vast helemaal niet leuk ;-) Het zijn trouwens niet zomaar bellenblazen; de stokjes hebben een kleurtje waarmee je prijzen kan winnen. Van duizenden bellenblaaspakketten, een ballonvaart voor twee personen tot en met een compleet verzorgde vakantie op een cruiseboot in de Carribean! Dat is natuurlijk wel de moeite waard!

Op de blog van Miriam kan je daarom ook meedoen aan een speciale winactie.

Lees ook: Recept om zelf een bellenblaas te maken

Shoptips

Het wordt je deze week ook nog eens enorm makkelijk gemaakt, ze hebben heel fijne zomerse aanbiedingen zodat het ook zonder deze prijzenregen de moeite waard is om langs te gaan!

Wereldrecord Bellenblazen

Zaterdag 3 juni bestaan ze officieel 50 jaar, daarom dat ze iedereen, alle medewerkers en winkelaars, oproepen om 14.00u naar de dichtsbijzijnde Zeemanvestiging te komen voor een internationale recordpoging bellenblazen. Dit doen ze door het grootst aantal mensen tegelijkertijd te laten bellenblazen en dat op verschillende locaties verspreid over zeven landen. Het huidige record staat momenteel op naam van het Verenigd Koninkrijk. Zij wisten in 2007 maar liefst 34.529 mensen op 198 verschillende plekken op hetzelfde moment te laten bellenblazen. Met de ruim 1.280 filialen wil Zeeman dit record ruimschoots verbeteren. Doe jij ook mee?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.
mamaliefde@gmail.com'