Vorig jaar zomer was onze jongste echt nog te jong om met de watertafel te spelen. Hij gaf er werkelijk waar helemaal niets om. Onze oudste daarentegen vond het wel heel erg leuk, al zou hij dit heus niet aan zijn vriendjes op school vertellen. Speeltafels en watertafels zijn er in diverse uitvoeringen en thema’s, voor baby’s maar ook meisjes of jongens. Onder andere online, bij de action en de hema te koop. De meeste zijn gemaakt van kunststof, maar je hebt ook houten watertafels.Voor iedere tuin / balkon is er wel een passende watertafel. Bij mooi weer is een watertafel ideaal; ook al door kleine kinderen mee te spelen. Urenlang kunnen kinderen zich vermaken met onze watertafels in leuke kleurtjes en met leuke accessoires. Diverse tafels zijn ook te gebruiken als combinatie; de ene bak met zand, de andere met water.

Lees ook: Buiten spelen; 101 spelletjes, activiteiten en speelgoed
Lees ook: Top 10 populairste buitenspeelgoed voor dreumes, peuter en kleuter
Lees ook: Little Tikes buitenspeelgoed; van auto tot glijbaan, van watertafel tot speelhuis en speeltoestel
Lees ook: Populairste waterspeelgoed voor kinderen
Lees ook: De leukste waterspelletjes bij warm weer

Waan je op zee, als een echte piraat

Je kunt je zeker weten uren vermaken met deze ontzettend stoere Little Tikes Piraten watertafel. Er zitten twee speelfiguren bij, een haai die water spuit, een waterkanon, een op te halen anker en een stromende fontein die geactiveerd wordt door het water op te pompen.

Meer informatie vindt je hier.

Lees ook: Review; Little Tikes Piraten watertafel

Lekker kliederen met water en zand

Je kunt de basins gemakkelijk verwijderen om ze te vullen en/of schoon te maken. Met de grote beker, het vergiet en de vormpjes kun je je prima vermaken. Er zitten ook twee deksels op om de tafel af te sluiten en om het speelgebied groter te maken. Maak jij een mooie moddertaart?

Meer informatie vindt je hier.

Little Tikes watertafel met Fontein, dat is fijn!

Deze Little Tikes watertafel hebben we zelf ook en wij vinden hem dus erg leuk! De watertafel is voorzien van een handige afvoerstop, die makkelijk schoon te maken is. Ook is hij voorzien van leidingen die je op verschillende manieren kunt verbinden. Daarnaast zijn er ook verschillende accessoires, zoals een kiekeboe personage, een klein bootje, een water beker en een trechter. Er gaat ongeveer 26 liter water in de tafel, genoeg om mee te spelen dus.

Meer informatie vindt je hier.

Lees ook: Little Tikes Fountain Factory Watertafel

Visje, visje in het water

Als je van vissen houdt, dan is deze Little Tikes watertafel zeker weten geschikt! Je vist met gemak alle gekleurde bewoners zo uit het water. Vul de vissenkom met water en zie hoe het water omlaag klettert, of probeer de beestjes op het lelieblad terecht te laten komen. Inclusief 10 accessoires, dus uren speelplezier!

Meer informatie vindt je hier.

Vroem vroem

De echte autocoureur wil natuurlijk graag