Unieke sieraden met de afdruk van jouw kindje zijn/haar voetjes of handjes kunnen een heel waardevolle herinnering zijn voor veel ouders. Bij Smallprint kan je een heleboel verschillende soorten persoonlijke sieraden en hangers laten maken in zilver. Van halssieraad, manchetknopen, naamtags tot labels… je kan het zo gek niet bedenken of Smallprint kan het op ambachtelijke wijze voor jou maken. 

Review & winactie smallprint persoonlijke sieraad mt hand- en voetafdruk - Mamaliefde.nl

Dit soort juwelen betekent voor mij heel veel. Zelf heb ik enkele jaren geleden een dergelijk gedenksieraad laten maken met de vingerafdruk van mijn gestorven broertje. Voor mij is dit de meest bijzondere ketting in mijn collectie. Als er ooit brand zou uitbreken in ons huis, is dit één van de weinige zaken die ik zou meegrabbelen. Een beetje zilver krijgt op deze manier een heel speciale betekenis samenhangend met veel emoties. Toen ik de kans kreeg om via Smallprint een sleutelhanger te laten maken met de afdruk van mijn dochtertje Tilde, twijfelde ik geen moment.

Review & winactie smallprint persoonlijke sieraad mt hand- en voetafdruk - Mamaliefde.nl

Review & winactie smallprint persoonlijke sieraad mt hand- en voetafdruk - Mamaliefde.nl

Review & winactie smallprint persoonlijke sieraad mt hand- en voetafdruk - Mamaliefde.nl

Ik kreeg via de post een grote enveloppe toegestuurd met daarin een Magische Inktloze afdrukset voor handen en voeten. De set bevat onder andere vellen magisch papier, inktloze veegdoekjes, een handleiding en enkele ideeën om aandenkens te maken.  Ik was heel erg verbaasd, want het enige wat je hoeft te doen, is even met het doekje het voetje inwrijven en daarna op het papier plaatsen. Deze fase is niet zo simpel met een baby die niet stil wilt zitten. Om een mooi resultaat te krijgen, mag er niet teveel bewogen worden. Gelukkig zitten er meerdere vellen van het magische papier in de set zodat je na een mislukte afdruk een nieuwe poging hebt. Eenmaal je het voetje goed op het papier hebt gekregen, verschijnt als bij toverslag de voet heel gedetailleerd op het papier. Met deze afdrukset van Smallprint, komt werkelijk elke plooi of rimpel van de kleine voetjes en handjes op papier te staan. Bij het setje zat ook een retourenveloppe met postzegels. De mooiste voetafdrukken kon ik op die manier terug opsturen om er een sieraad van te maken. Even later had ik contact met Ania (Smallprint) om de gravering en het soort sieraad te kiezen. Ik koos voor de gravering ‘Tilde 8 maanden’. Ania maakte hierna een ontwerp en ik kon beslissen of ik er mee akkoord ging. Deze persoonlijke aanpak en service vond ik fantastisch.

Review & winactie smallprint persoonlijke sieraad mt hand- en voetafdruk - Mamaliefde.nl

Review & winactie smallprint persoonlijke sieraad mt hand- en voetafdruk - Mamaliefde.nl

Even later kreeg ik de sleutelhanger in de brievenbus en het resultaat is heel mooi. Het voetafdrukje van Tilde en de gravering zijn heel netjes aangebracht. De hanger zat verpakt in een chique doosje, waardoor het ideaal zou zijn om als cadeau te schenken aan iemand.  Wij vinden het zo mooi dat we het niet willen weggeven aan iemand anders. Deze sleutelhanger komt aan de sleutelbos van papa te hangen. De scans die we maakten van de afdrukjes komen in Tilde haar fotoalbum als blijvende herinnering.

Winactie

Van Smallprint mag ik een mama sieraad weggeven met voet- of handafdruk ter waarde van 115 euro! Wil jij deze graag winnen? Laat dan even een berichtje hieronder achter. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaars worden op Moederdag bekend gemaakt.