Een paar weken geleden konden jullie lezen dat we naar de presentatie gingen van Starlily, de magische eenhoorn waren geweest. Op dat event hebben we ook kennis gemaakt met Nerf Rebelle van Hasbro. Eerder had ik ze al gespot en op mijn ongeschreven dit-moet-ik-onthouden-voor-ooit-lijstje geplaatst. We zijn nu een paar keer naar Middeleeuwse events geweest en de pijl en boog vind onze dochter prachtig. Manlief heeft op zolder een nerf pistool liggen. Maar een lijn die speciaal ontwikkeld is voor meiden, in vrolijke roze en paarse kleurtjes. Tja, dat is natuurlijk nog veel gaver.

Nerf Rebelle Strongheart Bow

Starlily Magische Eenhoorn zoektocht in het Amsterdamse Bos Hasbro - Mamaliefde

Tijdens het event heeft onze dochter mogen schieten met de Strongheart Bow. Deze vond ze echt heel erg gaaf. Hij schiet wel vier darts achter elkaar. Je kan met deze boog vier pijlen afschieten, waarvan er een een speciaal bericht ontvangt dat je alleen met de decoder kan ontcijferen. Kan je dus rustig geheime berichten versturen met je beste vriendin. Eerlijk gezegd ben ik zelf nooit zo’n voorstander van wapens. Een boog daarentegen zie je tegenwoordig met name in de sportwereld en heb ik geen moeite mee.

Starlily Magische Eenhoorn zoektocht in het Amsterdamse Bos Hasbro - Mamaliefde

Ze kon, met een beetje hulp bij het spannen, prima overweg met de Nerf Rebelle. Zoonlief vond dat trouwens ook allemaal erg interessant, en liep graag de pijltjes achterna. Extra leuk natuurlijk dat wij na afloop van dit event er eentje meekregen naar huis. Die ligt nu op zolder te wachten op de zak van Sinterklaas.

Nerf Rebelle Secret Shot

Hasbro heeft dit jaar ook nieuwe Nerf Rebelle blasters op de markt gebracht. En wel een hele bijzondere waarmee je een echte spion voelt en je eigen missie kan volbrengen. Namelijk de Secret Shot Blaster. Niets is wat het lijkt, want deze blaster draag je als een onopvallend handtasje. Heel vrouwelijk verantwoord dus. Je hebt echter maar een druk op de knop nodig om te transformeren tot een blaster die ook is uitgerust met vier darts. Een dart bevat zelfs een geheim bericht dat je alleen kan ontcijferen met een decoder.

Winactie

rdKyJXoKEoog28DrF6W7OFhkYjHdO5ZTxsruYD4JFU8

Nu is onze dochter niet de enige die ik straks mag verblijden met een Strongheart Bow; misschien heb je zelf wel een dochter. Of een zoon die de kleuren niets uit maakt. Doe dan mee met deze winactie. Meedoen kan door onder dit bericht een reactie achter te laten. Voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina.  Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Mamaliefde liken. De winnaar ontvangt aan het einde van de week een mailtje.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatie