Gisteren had ik een hele leuke winactie met een typecursus, althans dat vond ik zelf. Helaas werd er niet zo heel veel op gereageerd. Benieuwd of dit komt vanwege de leeftijd van jullie kinderen. Daarom vandaag eentje voor de jonge kinderen. Met mijn eerste laptop van het kwaliteitsmerk Eichhorn. Een houten laptop met puzzel toetsenbord en krijtbordscherm. Een echte hit bij onze dochter en hopelijk ook bij jullie kinderen. Die misschien niet naar school gaan, maar wel schooltje willen spelen. Of gaan oefenen met letters schrijven en het doen alsof.

Lees ook: Typecursus kind; blind leren typen middels een cursus zoals loi kidzz of pica of gratis proefles. 

Mijn eerste laptop

Winactie: Mijn eerste laptop - Eichhorn - Mamaliefde

Winactie: Mijn eerste laptop - Eichhorn - Mamaliefde

Kinderen komen steeds eerder in aanraking met technologie en zo ook met laptops. Er zijn zelfs scholen waarbij alle lesstof wordt aangeboden via een laptop / tablet. Wat mama heeft willen zij tenslotte ook. Verlangt jouw kind ook naar een eigen laptop, maar is hij of zij daar toch echt nog te jong voor? Dan is deze houten laptop echt een perfect alternatief. En zonder het flikkerende beeldscherm van een tablet of ander alternatief. Perfect; voor dreumessen en peuters, ze kunnen hier namelijk uren mee spelen. En ruzie maken over wie er nu weer mee mag spelen. De binnenkant van de laptop bestaat uit een krijtbord en een vakje voor meerdere krijtjes en een sponsje. Het sponsje ging helaas al vrij snel stuk.

Winactie: Mijn eerste laptop - Eichhorn - Mamaliefde

Winactie: Mijn eerste laptop - Eichhorn - Mamaliefde

Ook zit er een mooi houten toetsenbord in dat bestaat uit zes puzzelstukjes. Prima uitdaging voor je kind.

Eichhorn

Winactie: Mijn eerste laptop - Eichhorn - Mamaliefde

Eichhorn produceert prachtig houten speelgoed in de natuurlijke kleuren dat geschikt is voor baby’s en peuters. Van complete treinbanen, losse rails en treinen, tot een houten poppenkast, puzzels, poppenhuizen en sorteer speelgoed je vind hier van alles. Al meer dan 50 jaar is Eichhorn een van het meest waardevolle en populairste speelgoed. Als je weet dat Eichhorn bekend staat voor speelgoed dat gemaakt wordt van een hoge kwaliteit beukenhout, milieuvriendelijke kleuren en zorgt voor fantasierijke spel ideeën is dat niet zo raar. Het meeste speelgoed wordt ook gewoon in Europa gemaakt, Duitsland om precies te zijn.

Winactie

Winactie: Mijn eerste laptop - Eichhorn - Mamaliefde

Hier in huis is de eerste laptop van Eichhorn dus zeer populair. Wil jij je kind ook ‘afleiden’ met een echte laptop dan is dit de perfecte kans. Ik mag er namelijk ook eentje weggeven van Coolgift. Wat je hiervoor moet doen? Gewoon een reactie achterlaten voorzien van geldig email-adres zodat ik je kan bereiken als je wint. Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Mamaliefde liken en je aanmelden voor de nieuwsbrief in de sidebar. De winnaar wordt komende zondagavond bekend gemaakt.