Een deel van het zuiden van het land heeft vorige week al mogen genieten van de voorjaarsvakantie, voor de rest van Nederland begint deze pret deze week of komende week. Speciaal daarvoor heb ik drie winterse Frozen-winacties voor jullie klaar staan. Daarmee kom je de vakantie wel door toch? Natuurlijk beginnen we met mijn persoonlijke favoriet! Want welk kind (boven de vier) houdt er nu niet van Lego?

Lees ook: Frozen 2 speelgoed; poppetjes, speelset, puzzels, spelletjes, verkleedkleding sieraden en meer
Lees ook: Nieuw: Gratis LEGOLife App & Magazine
Lees ook: LEGO World 2019 Jaarbeurs Utrecht

Elsa’s Fonkelende ijskasteel

Frozen Winactie: Elsa's fonkelende ijskasteel van lego - Mamaliefde.nl

Frozen Winactie: Elsa's fonkelende ijskasteel van lego - Mamaliefde.nl

Dit schitterende ijspaleis van Koningin Elsa is echt niet alleen leuk voor meisjes, ook jongens kunnen zich hier prima mee vermaken. Wat opvalt is het grote oog voor detail. Van de kroontjes die je in de slaapkamer kunt opbergen of bij Anna en Elsa op het hoofd te steken, de ski’s, ijsjes, sprookjesboek en meer. Na het in elkaar zetten dus genoeg handvaten voor kinderen om hun eigen spel te bedenken. Het is ook opvallend hoe deze set hint naar scènes uit de film zoals de koekjes en sandwiches bij het rood-wit geblokte picknickkleed van Olaf uit het zomerse liedje, de ijspegels in het bos en de vlammen en ijskristallen. Natuurlijk mogen Olaf, Anna en Elsa zelf ook niet ontbreken. Naast het kasteel, zit er ook een slede bij, picknickkleed en ijsberg waar ze vanaf kunnen glijden.

Frozen Winactie: Elsa's fonkelende ijskasteel van lego - Mamaliefde.nl

Frozen Winactie: Elsa's fonkelende ijskasteel van lego - Mamaliefde.nl

Het bijzondere aan dit kasteel is dat dit het eerste Lego bouwwerk is dat dochterlief niet afbreekt. Ze speelt er nu al een week dagelijks mee als haar broertje op bed ligt en op de losse kleine onderdelen na zit het kasteel verder nog precies zo in elkaar als dat we samen gebouwd hebben. Het handigste is nog wel dat er twee boekjes bij zitten, een met de ‘accessoires’ en de andere voor het ijskasteel. De onderdelen hiervoor zitten verspreid over drie zakjes. Zo heb je niet gelijk een hele berg aan losse onderdelen liggen maar kan je rustig bouwen.

Winactie

Frozen Winactie: Elsa's fonkelende ijskasteel van lego - Mamaliefde.nl

Wil jouw dochter ook graag met dit ijskasteel van Elsa spelen in de vakantie? In samenwerking met Hoppa Shops dat een indrukwekkend assortiment aan Lego heeft en zeker de moeite waard is om te bekijken, mag ik er ook één weggeven. Meedoen? Laat dan hieronder een reactie achter voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft of een reactie achterlaat. De winnaar ontvangt aan het eind van de week een mailtje en krijgt het toegestuurd.