Nu er twee peuters in huis zijn willen ze graag allebei hetzelfde speelgoed. Als de een iets heeft, moet de ander dat ook hebben. Nu geef ik daar niet altijd aan toe, ze moeten ook leren samen te delen. Als de één dus een gitaar krijgt voor de verjaardag is die dan toch echt van die persoon. Daarom was ik erg blij toen we een tweede gitaar kregen. Dan kunnen ze er allebei tegelijkertijd mee spelen. Erg gezellig is dat, als ze dan naast elkaar op de bank zitten en maar wat op de snaren pingelen.

Winactie gitaar - Mamaliefde

Onze zoon begon met deze liefde voor gitaren. Natuurlijk is het algemeen bekend dat kinderen het geweldig vinden als een bepaalde handeling een reactie uitlokt. Zoals in dit geval over een snaar pingelen dat geluid geeft. Dat is een directe beloning. Ik heb er al eens een driftbui mee gehad omdat hij met de gitaar van een ander aan de haal ging en boos was dat dat van mij niet mocht. Waarna de eigenaar het zielig vond en zijn gitaar plat op de grond legde, zodat hij er mee kon spelen. Ook bij Muziek op Schoot schijnt de gitaar één van zijn favoriete onderdelen te zijn. Nu kan hij er thuis ook op spelen, samen met zijn zus. Helaas kan ik zelf geen gitaar spelen, anders zou ik het proberen te leren. Met name onze dochter vindt dit erg interessant, we hebben samen al wel wat youtubefilmpjes gekeken over hoe je een akkoord speelt en vervolgens met een liedje meespeelt.

Winactie

Winactie gitaar - Mamaliefde

In samenwerking met Fun mag ik ook een gitaar weg geven, deze is roze dus zeer geschikt voor muzikale peuters en kleuters. Meedoen kan door onder dit bericht een reactie achter te laten, voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina. Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Mamaliefde liken. De winnaar ontvangt aan het einde van de week een mailtje en krijgt dit pakket opgestuurd.

Na bijna drie weken (18 dagen om precies te zijn) aan winacties in het kader van Sinterklaas komt er nu toch een einde aan. Dit is namelijk de laatste winactie in deze reeks. Maar wees niet getreurd, komende maandagochtend staat er weer een nieuwe winactie klaar!

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.