Onze kinderen hebben er een nieuw huisdier bij. Ze zijn altijd al groot fan geweest van draakjes, en nu hebben ze er één als huisdier. Vorig jaar maakten ze al kennis met Starlily van FurReal Friends waar ze meteen fan van waren. Dit jaar komt Hasbro met een nieuw vriendje; namelijk Torch het vuurspuwende draakje. We kregen er één om weg te geven, maar ook één voor de kinderen. Deze ging mee naar het weekendje weg zodat ze hier gezellig mee konden spelen.

Lees ook: Furreal Walk-a-lots; kleine dieren van eenhoorn tot hond
Lees ook: Review: Chewbacca; FurReals Friends Star Wars interactieve pop

Review furreal friends torch - Mamaliefde.nl

Uit een kleurige kristalgrot in een ver, betoverd bos is een kleine ondeugende babydraak gekomen om een nieuw vriendje te zoeken. Het draakje is redelijk groot en zowel van plastic als lekker zacht en knuffelig. In de doos vind je naast het draakje een marshmallow op een stokje en een klein flacon. Dochterlief kon niet wachten totdat papa kwam met de batterijen die niet in de doos aanwezig zijn. Al was ze er direct groot fan was.

Review furreal friends torch - Mamaliefde.nl

Met het flacon kan je wat water in de draak spuiten. Als je op zijn halsketting drukt gaat hij vervolgens vurig dampen. Deze dampen zijn opvallend koud. De marsmallow kan je roosteren in deze dampen, hij reageert op het water en verkleurt zodat het net echt is.

Review furreal friends torch - Mamaliefde.nl

Ook reageert hij op het aanraken van zijn neus. In totaal zijn er meer dan 50 geluid- en bewegingscombinaties, waarvan je nooit van tevoren weet wat er gaat gebeuren zodat het altijd een verrassing blijft. Van vragen hoe je kind heet, tot en met niezen waarop zoonlief netjes gezondheid zei, tot en met een soort van spinnen als je hem op zijn neus aait.

Review furreal friends torch - Mamaliefde.nl

In het begin vond ik het zelf erg prijzig voor wat je krijgt; een draakje dat dampt en marsmallows kan roosteren, maar naar mate je er langer mee speelt, blijkt het draakje meer te kunnen, al kan je dit niet beïnvloeden zoals ander speelgoed. Dochterlief knuffelt hem de hele dag en blijft zoeken naar nieuwe reacties. Zoonlief vond het eerst heel lief, maar toen hij bewoog was dat toch wel een beetje spannend en bleef hij veilig op een afstandje kijken.

FurReal Friends

FurReal Friends zijn ideaal voor kinderen die altijd hebben gedroomd van een hondje of katje waar hij of zij voor kan zorgen. Deze schattige dierenvriendjes lijken net echt en zijn lekker zacht om te aaien. FurReal Friends zijn echter niet zomaar knuffels; deze viervoeters kunnen bewegen. Sommige maken ook nog geluid waardoor het verschil met een echte hond of kat niet meer groot is. FurReal Friends worden zo al snel de nieuwe favoriete speelkameraadjes. Door met deze pluchen honden en katten te spelen, leren ze ondertussen ook nog veel sociale vaardigheden. Honden uitlaten als het regent, altijd thuis moeten blijven en andere ongemakken zijn verleden tijd, maar lekker knuffelen is des te aantrekkelijker.

Review furreal friends torch - Mamaliefde.nl

Je koopt de FurReal Friends Torch bij bol.com

Review furreal friends torch - Mamaliefde.nl

Winactie

Meedoen kan door hieronder een reactie achter te laten. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of Facebookpagina zodat ik met de winnaar contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de Facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat of je aanmeldt voor de nieuwsbrief. De winnaar ontvangt aan het eind van de week een mailtje.

Latest posts by Linda (see all)